Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Kenny_26

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Kenny_26's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. В проекті Z101 сходи завширшки 90см, чи можна їх розширити ось так: червона стрілка показує стіну, яку я змістив в право, зменшивши хоз.приміщення. на другому поверсі так само зміститься стіна. (ссылка на изображение устарела) Дякую за відповіді)
  2. Шановні форумчани! Покритикуйте будь ласка ці два проекти: 1. Проект Z101 2. Проект "дом в рододендронах 4" (UPD: в заголовку написано "...рододендронах 2" - помилка) До першого проекту буде добудований гараж. Особливо цікавить, чи приймуть (розмір і розташування хоз.приміщення) в архітектурі проект Z101? А також цікавить який з цих проектів буде менш затратним по будівництву. Дякую за відповіді!
  3. Я ж написав що в будівництві не розбираюсь) Я фотограф, мені об"єктиви-камери-зйомки) Зовнішній вигляд має бути схожий на перший і третій варіант, тобто сучасний. А плануванні внутрішнього простору не розбираюсь. Хотів би почути думку, чи вживуться там 2 сім"ї...
  4. А мені більше перший подобаеться, але там потрібно дещо переробити і зменшити його приблизно на 10м2. Доречі розміщення сходів нікого не смущае?
  5. Всім привіт! Не можу оприділитись між двума проектами будинків. Вибираю 2-х поверховий будинок. Проживати там будуть 2 сім"ї (на 1 поверсі батьки, на другому їхні діти). Поки що зупинився на цих проектах: 1. www.buddom.com.ua/?m=177&o=4862 2. www.archon.com.ua/proekt_doma/RODODENDRONY_6_N/m484681a5d56f6 3. z500.com.ua/uk/project/Zx8 Що скажете? P.S. В будівництві особливо не розбираюсь.
×
×
  • Створити...