Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Vixtor

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Vixtor

  1. Спасибо, Сережа! Перечитаю.

    А проект менять не будем. Если я ничего не путаю, замена оборудования не требует замены проекта

     

    Если просто меняется оборудование без выноса его в другое помещение можно и без проекта, "по схеме замены котла".

  2. У меня строящийсядом, Есть проект, строительный паспорт, проект на газ. Газовая служба отказывалась пускать в дом газ, ссылаясь на то, что в договоре на гозоснабжение нужен техпаспорт дома и свидетельство о праве собственности. Направил им письмо такого содержания. Заключили тут же договор и дали добро на пуск газа. Возвожно это заявление кому- то понадобится.

     

    З а я в а

     

    Згідно „Правил надання населенню послуг з газопостачання”, затверджених Постановою КМ від 9 грудня 1999 р. N 2246 зі споживачем природного газу укладається договір на постачання газу, Типова форма якого затверджена цією ж Постановою.

    Будівництво житлового будинку за адресою вулиця __________________відбувається на підставі затвердженої в установленому порядку проектної документації, затвердженої засіданням архітектурно- технічної ради, протокол _____________8 року, будівельним паспортом _________. та на підставі рішення ______________ виданим _______________ сільською радою, Києво-Святошинського району, Київської області.

    Згідно „Порядку прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів”, затверджених Постановою КМ від 8 жовтня 2008 р. N 923 прийняття в експлуатацію приватних житлових будинків садибного типу, дачних і садових будинків, господарських споруд, прибудов, будівництво яких здійснено без залучення підрядних організацій, проводиться за результатами технічного обстеження будівельних конструкцій та інженерних мереж таких об'єктів, після закінчення відповідних робіт.

    Відповідно до затвердженого проекту газопостачання житлового будинку та внутрішньобудинкового газообладнання, в будинку монтується опалювальний котел “Vailant VUW BL 286/3-3”, який є частиною внутрішньобудинкових інженерних мереж житлового будинку В „Переліку внутрішніх опоряджувальних робіт, без виконання яких можливе прийняття в експлуатацію житлових будинків та вбудовано-прибудованих приміщень” , затвердженому Наказом Міністерства регіонального розвитку та будівництва України 24.12.2008 N 637, відсутні опалювальні котли. Таким чином, не виявляється можливим ввести в експлуатацію житловий будинок та отримати відповідний акт на право власності на житловий будинок без попереднього монтажу та введення в експлуатацію опалювального котла, який є невідємною частиною газо- та теплопостачання будинку. Крім того не виявляється можливим провести перевірку діяльності змонтованої системи теплопостачання будинку без працюючого опалювального котла. Невиконання комплексу цих заходів порушує правила безпеки

    систем газопостачання України, затверджених наказом Державного комітету України по нагляду за охороною праці N 254 від 01.10.97.

    Враховуючи неузгодженості в законодавстві прошу Вас укласти зі мною договір на постачання газу та провести пуск газу на об’єкт газопостачання житлового будинку по _______________________, Києво-Святошинського району . Після завершення будівельних робіт та виконанні вимог по теплозабезпеченню будинку , введення будинку в експлуатацію та отримання документу на право власності, акт введення в експлуатацію закінченого будівництвом об’єкта та копія документу на право власності буде направлена Вам.

    До заяви додається:

    1. Копія паспорту.

    2. Копія ідентифікаційного коду.

    3. Копія будівельного паспорту на житловий будинок.

    4. Копія протоколу засідання архітектурно-технічної ради.

    5. Копія рішення _______________сільської Ради- 2 стор.

     

    „____” березня 2011

     

    В селах такое проходит (чем дальше от Киева тем меньше документов надо), а в Киеве не пройдет!!! - коррупция знаете ли. :o

  3. Наташ, такса на то, чтобы Евтушенко подписал техничку в г.Киеве 5000уе

    По самострою процедуру еще не откатали, а вот штрафы уже ввели новые - 18000грн, 27000грн, ... за разные пустяки, почитай юрраздел.

     

    Явтушенко уже нету в Киевгазе, не путайте людей.

  4. Без проекта нельзя! Тем более если котел планируется новый. Акт ввода в эксплуатацию нужен и тех. паспорт БТИ нужен тоже, но можно решить и без этих документов. То есть необходимо взять ТУ Киевгаза, сделать проект, согласовать его, выполнить монтажные работы и сдать в эксплуатацию газопровод в 8-ю контору Киевгаза. Пишите, поможем.
×
×
  • Створити...