Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

mastervovik

Пользователи
  • Публікації

    11 795
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    14

Востаннє mastervovik виграв 9 грудня 2021

Публікації mastervovik були найпопулярнішими!

2 підписника

Про mastervovik

  • День народження 24.11.77

Персональная информация

  • Имя
    Володимир
  • Откуда
    Дніпро
  • Хобби
    Фанат ФК Дніпро
  • Род занятий
    торгівля якісними меблями
  • Автомобиль
    сх
  • Отчет о моей стройке
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

12 466 переглядів профілю

mastervovik's Achievements

Гуру

Гуру (11/13)

  • Начинающий собеседник
  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • Первый пост
  • 10 комментариев

Recent Badges

19,7 к

Репутація

  1. Так мене і зараз не дістало, варіант виїзду не розглядаю, т.як без грошей я там не потрібен в загалі. Щоб виїджати потрібно хотяб десяточку для старту мать, а я скоро буду -10 мати на старті). Тцк мене не лякає, ні де не ховаюсь але готовий розглядати зсу тільки як повноцінну роботу з зарплатнею від 1000 умовних. Буду шукати де підробити, щось магазин в сезон принесе, зараз почав территорію для відпочинку здавати у себе на участку, а що робить? Крутимся як можемо)
  2. Ти смієшся а мій кращий друг дитинства, на початку року уїхав в Канаду на пмж, зі всіма попрощався, все майно виставив на продаж, але! Через 2 тижні повернувся)) Витратив на дорогу 200 тисяч! Сказав ну їх нах, в осени поїде ще в іспанію, каже остання надія тільки на неї) Правда в нього і його дружини тут нормальна робота є, а там вони відчули що нах ні кому не потрібні.
  3. Вона то бачить, але. Занадто в мене вірить, вже ж імідж такий що ти все можеш))
  4. Та я все розумів ще тоді, але як не упирався, сказали що там не залишаться. Вони ще досі думають що я чарівник) і все буде добре)
  5. В загалі з роботою жопа в Дніпрі, судячи по ворку, я в загалі без фільтрів шукав роботу тільки по зп щоб була від 40, так знайшов тільки оператора бпла і продажі. На бпла розглядають тільки придатних до 40 років, а про продажі там де обіцяють золоті гори я все знаю, сам продажник, це зараз дно в любій сфері.
  6. Я теж знаю, ворк моніторив) Але 25 мені мало на сім'ю, с урахуванням, комуналка-їжа-і мінімальні потреби для дітей потрібно мінімум 40-50. Це щоб тільки існувати... Там де платять такі гроші в армії я не піду, і здоров'я не дасть ні психіка, я все таки ссикун що не кажи. А 25 я і тут заробити можу, тільки мені їх ні куди прикласти... З таким прибутком в цьому році ми вже продали і проїли авто дружини, вже почав брати в борг під залог своєї...
  7. Я в глибокій сра... Діпрєснякє) Якось все навалилось, одночасно, розгрестись не можу. Жалкую що мої повернулись, себе я б витягнув а сім'ю не тягну... Якийсь я фінансовозалежний , це тіпа як погодозалежні, тільки мене від нестачі фінансів і заробітку круте))
  8. ти сильно не радуйся, а то назад повернуть))
  9. Так і є) Я тцк в загалі не боюсь, їздю собі у справах спокійно. Але від влк ссусь, я з першого приписного був не придатний все життя, і в 19 році міняв прописку проходив з гемороєм, але теж не придатний. А зараз в свої 46 з амбулаторною картою розміром як війна та мир, впевнений одразу стану придатним... Є прициденти, кума визнали придатним з проблемами, рік намагались кудись впихнуть, ні де не купляли. В решті обласний воєнком відморожений, сказав я буду не я як що я тебе не відправлю на службу! Неділю тому вже рік як служить в охороні об'єктів. Наче не нуль, але зміну потрібно відстояти в повному спорядженні, з його спиною це каторга, він не охороняє а шукає моменти як десь присісти щоб ні хто не побачив. Нахєр той квест, і що буде з його здоров'ям як він дембельнется? А в нього теж двоє малих дітей... Питання риторичне.
  10. Холіфілд задаєтся до цього часу був єдиним, хто брав абсолюта в обох вагових категоріях. Але ж і абсолюти в тому сторіччі брали 3 пояси. Усик перший абсолют з 4 поясами і перший в нашому сторіччі. Як що навіть програє реванш у жовтні, наш козак уже вписаний в всесвітню історію!
  11. С перший абсолютом в 21 сторіччі! Слава Україні!
  12. Да, тут питання... в мене посвідченя 90-х років, його ні де в базах немає, ні в дії ні в кабінеті водія ні у гаїшніка в планшеті, як технічно він буде знати що я обмежений в праві керування?)
  13. То була не сама хололна, сьогодні прокинувся о 5, 0 градусів... Добило все що перший не вбив. Я в шоці поліз класти цеглу, великий заміс зробив, поклав майже свою денну норму, і в кінці коли розшивав побачив що шви сиплятся... Забув цемент в заміс кинуть на емоціях! А через пігмент не одразу побачив, з 5 до 11 клав, потім годину розбирав ...
  14. Та я від річки метрів 300-400 по прямій, але в низині. Мені здаєтся що заморозки і тягнуться до річки долинами, а на буграх їх не буває.
  15. Христос воскрес! Для статистики: 5 травня, прокинувся з ранку +1, побіг одразу до винограду, весь практично знищений(. Таких піздніх заморозків не пам'ятаю, при тому що з середни квітня діти вже в басейні купаються. Виноград вже цвісти збирався, дві обробки пройшов...
×
×
  • Створити...