Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

anabioz

Пользователи
  • Публікації

    1 863
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    2

Усі публікації користувача anabioz

  1. Ви би йшли в свою тему, де постійно тупо цитуєте якихось дебілів. Ви не підпадаєте під жодну категорію. Хоча, кому я це кажу.
  2. І це все зради фундаменту, теплої підлоги і бетонних стін? Я не кажу купити, я кажу щось пошукати інше ніж сусіди-погорільці. Пора***те скільки Ви витратите на ділянку в одну сотку, фундамент і стіни. А потім порівняйте з постійними проблемами, в які Ви збираєтесь вкладати кошти. Також ра***те не як "жити", а як інвестицію ... щоб потім продати, передати дітям тощо. Сумнівна інвестиція. Але Вибирати Вам. Я ж вважаю, що інвестування в завідомо неліквідну нерухомість - гроші на вітер. Краще вже орендувати і жити повноцінним життям, ніж відновлювати те, що потім не буде ліквідним ніколи. Але, це тільки моя думка! А Вам там жити (або ж ні) Щодо утеплення, мінвата Вам протипоказана, бо вона паропроникна і отримаєте грибок і проблеми на межі утеплювача і бетону. Вам потрібен паронепроникний матеріал, якщо хочете утеплювати зсередини, це - екструдований пінополістирол, але він дуже горюч. Хоча, якщо його поштукатурити - можете мінімізувати шанси на його запалювання ... але це ризики.
  3. Щодо утеплення. Не утеплювати - то біда взимку, а якщо утеплювати, то тільки зсередини, як я розумію ... і теж проглядається біда, якщо не екструдованим пінополістиролом. А його всередину приміщення тягнути - така собі ідея. А потім жити з погорілим сусідом, який не буде нічого робити? В якому регіоні знаходиться? А взагалі, яка мета щось робити, якщо все згоріло і є спільні стіни? Чи не простіше відмовитися від цієї проблеми? Побудувати щось нове і своє, без спільних бетонних стін.
  4. ну, тоді продам однофазну дею на 12Квт за і куплю трифазну )
  5. Тут трохи не так, сонця взимку не вистачить на будинок. Тож ідея з NetMetering мені дуже подобається - влітку віддаю в мережу, взимку споживаю. Як воно буде на практиці, реалії покажуть.
  6. Ввід можна ж збільшити. Тут у мене питання в фазності інвертора, чи зможу віддавати по одній фазі в мережу, якщо заведено 3 фази?
  7. Тут питання в тому, що вони можуть приїхати по заводській оптовій ціні догрузом до основного замовлення і стануть в 3 рази дешевше ніж купити їх тут. То чому б і ні?
  8. Ну, якщо буде NetMetering як пишуть, то я зможу використати накопичені кіловати взимку. Проте, чи є сенс зараз дивитися на 1-нофазну дею на 12квт чи може одразу дивитись на 16-18 але трифазну? Бо щось я не впевнений, що однофазна підійде під NetMettering ... Там так само обмеження у % до вхідної потужності?
  9. NetBilling - то що виробили, закидується на рахунок у грошах, потім можете споживати. NetMetering - то що виробили, закидується на рахунок у кіловатах, потім споживаєте. Гугліть, багато інфи
  10. Влітку, можливо так, а в міжсезоння добряче буде допомагати. А якщо задіяти NetBilling/NetMetering, то взимку буду забирати вироблені влітку кіловати. Маю надію, що Deye під NetBilling/NetMetering підходить і що таки воно буде працювати, як зараз на папері. P.S. Хоча, тоді треба, мабуть, трьохфазний інвертор .... гррррррррррр! Ладно, буду заряджати електричку у майбутньому і гріти майбутній басейн )
  11. @volomoto А якщо поставити панелі не вертикально, а горизонтально? Це на щось вплине? Бо тоді 3*9 ідеально стане на навіс і до 12кВт деї теж підходить з Ваших слів.
  12. Тоді, щоб поставити 10*3 панелей, треба шукати щось із більшим током панелі і меншим вольтажем? І ще питання, "зимовий" коефіцієнт добавляти до STC чи до NOCT?
  13. В закріплених. Всі панелі плануються навісом для авто майже на південь з кутом, трохи меншим ніж 13 градусів Technical dadasheet for 580W Bifacial Series N-type TopCon solar panels.pdf
  14. Тоді, якщо 51,5 + 18% ~ 60V, то 9 панелей по 60 = 540 🤔 Чи скільки добавляти? І ще питання, інвертор на один MPPT візьме тільки 15600/3=5200W, чи може взяти більше, якщо задіяні будуть тільки 2 MPPT?
  15. Тобто, максимум, що я зможу повісити, це 27 панелей? А паралельно-послідовно якось можна гратися зі збільшенням струму? Читаю про цей Voc, треба його збільшувати на 10-20% для зими чи це вже з урахуванням? І за базу вхідної напруги кожного порта, який вольтаж інвертора брати, 425 чи 500?
  16. А 3*10 панелей по 585W з Rated voltage (Vmpp / V) 43.27v не можна? У 12кВт Deye 125-425 ... P. S. Заплутався в цих панелях. Є дея на 12квт, треба оптимально підібрати панелі, бажано 30шт.
  17. А що потерли про свої регалії? Соромно стало за піздьож?
  18. Та от я і бачу, що ваша "гвардія" поповнилася ... Скільки ж вас, упоротих. Нічого, і не таких переживали. Тьфу, аж гидко відповідати. Відправив до цих "товаріщєй в ігнор".
  19. Чув дзвін, да не знає де він (С) P.S. Я фігею, дорога редакція, з цих казочників!
×
×
  • Створити...