Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

anabioz

Пользователи
  • Публікації

    1 833
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    2

Востаннє anabioz виграв 25 вересня 2021

Публікації anabioz були найпопулярнішими!

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

9 737 переглядів профілю

anabioz's Achievements

Гуру

Гуру (11/13)

  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник
  • Преданный форуму
  • Популярность
  • Первый пост

Recent Badges

2,1 к

Репутація

  1. То я ніяк не зрозумію, то він хвалиться, ностальгує чи над.ачує?
  2. Нє, ну Ви точно мій кум, недорогий і з гарантією ? )))) Дивіться, у Вас утеплений будинок, за 4 дні без опалення він втратить 3-4 градуси. При наявності світла 4 години, Вам вже буде пофіг - 2 літра чи 4 їсть Ваш генератор, все ляже так, що Ви будете думати де купити хліб, а не паливо для генератора.
  3. Вудочкою, як і Ви :))) Але жити вони в Вашому будинку не будуть. То ж треба, як я вважаю, робити для себе, а не для них. P.S. Ви не мій кум ?:)))
  4. Як мій кум. Вам до нього ще панелей не вистачає на всю кришу)))) P.S. Не переймайтеся, онукам Ваша хатинка буде не потрібна, як і дітям. Ви ж не в дідовій хаті живете ))))
  5. Бо можливо хтось з тих, чиї дії не можна обговорювати, такої ж думки? Я гадаю всі звернули увагу, що якщо поститься відео знищення бази/аеродрому/парому, вони ніколи не ставлять лайки? Я гадаю, що всі звернули увагу, що вони лайкають один одного, коли йдеться мова про приниження президента, ВСУ, волонтерів, українців тощо? Я гадаю всі звернули увагу, що вони тільки в одній гілці пишуть (буває ще відволікаються, щоб зробити видимість, що вони на будівельному форумі)? Я гадаю, що всі звернули увагу, що вони так чи інакше намагаються дискредитувати владу, Україну як Державу будь-яким способом? Я гадаю, що всі звернули увагу, що вони це роблять на протязі дня, ні зранку, ні вечорі, ні в обід, а цілий день? Ну і останнє, всі звернули увагу, що вони просто недолугі і тупі? Проте, підтримую питання, а що "оце" робить на форумі і навіщо нам "ці" потрібні? P.S. @FLASH, бачу, що Ви дуже зайняті, але те, проти кого Ви боритеся, паразитує на Вашому ж форумі!
  6. От і почекайте листопада, а там все стане на місця. Недорого, з гарантією - це не про український бізнес ) P.S. Акуми і батареї в Україні дешевше ніш "в куточку" точно не будуть. А от по тепловим - тут питання, гарантія Китаю - це пшик, Ви ж не будете серед зими відправляти ім морем свій тепловий насос. Будете звертатися до кулібіних. А тут, з гарантією (така собі ще видумка) буде за 5К +. Я би на Вашому місці, якщо є "куточок", кинув пару батарей і інвертор і опалював би гарно утеплений будинок електрикою. А там побачите як воно буде. Може газ підключите )
  7. 1. Повітря-вода не дасть Вам більше 2х, ну може 3х на ГВС. Ви ж будете воду гріти до 50-60*С. 2. Повітря-вода не дасть Вам більше 3,5 SCOP на опалення. 3. Грунтовий - тільки геополе буде коштувати 500$ на кіловат + приямок, підключення + сам грунтовий по ціні повітря-вода, але з COP=4,5. Пасивного холоду не буде, оскільки у Вас кондиціонери. Але, судячи з вашого утеплення, Ви їх не вмикаєте, або ж на 5-7 днів у рік. 4. З Китая в контейнері Ви привезете Geely, а кажучи про ланос, хочете VW :))) 5. Для інверторів і акумів Ви замовляєте контейнер? 10 футів? Хм ... цікаво. 6. Повторюся, через 2-3 місяці зможете купити трохи дорожче Китая. Це той час, поки знайдете, домовитеся, оплатите, буде плисти, розмитнюватися, доставлятися. Щоб не вийшло дорожче, ніж через 3 місяці купити на місці.
  8. ТН треба розглядати в комплексі, наприклад грунтовий Вам дасть пасивний холод влітку. Повітряний взимку на ГВС дасть 2х економії і 3х на опаленні. Якщо є можливість, складіть витрати на ГВС і на опалення, від них і будете відштовхуватися. Судячи з вибору deye в іншій гілці, Ви не будете збирати щось на колінці, та і купувати відверте китайське лайно теж. Як і платити 5К+, бо це не цікаво фінансово. То ж, ра***те, це відправна точка.
  9. Я б не дивився на моноблоки, а на таку китайщину тим паче. Пора***те середні витрати за останні роки в $ на опалення і якщо тепловий насос із встановленням і підключенням не виходить за межі 10років, є сенс задуматися. І нормальний буде десь від 5К$.
  10. Можливо я не зовсім точно задав питання. Повторю. Якщо я їду прямо з другорядної дороги, не змінюючи напрямку руху, мені треба вмикати показник повороту праворуч?
×
×
  • Створити...