Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Karalex

Пользователи
  • Публікації

    636
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Karalex

  1. В Кокайтах під Термезом. Без фантазій. 1984й
  2. Як колись в армії в Узбекистані - пляшка пепсі в магазині - 40коп. Кажу продавцю пляшку пепсі - а він - рубль.
  3. Хоч бери й відписуйся від теми. Ніби й війни немає.
  4. Як казав колись мій шеф - можу відчитатись за кожну копійку, крім першого мільйона.
  5. В нас в перші дні війни вдарили в одне місце, то залишиись двоє живими - один не захотів вставати з ліжка, а другий довго з шнурівками на капцях грався. Зайшла якраз в підвал, де вони були всі. (
  6. Також наклепав собі пару фонаріків з батареями більше 10Агод, павербанків також пару штук. Ще є акум від електровелосипеда на 0,5 кВтгод. Балон з пропаном і плитка під нього ще не розпакована. Хата за містом - я так розумію, що служить моїй сім'ї, але інколи й ще комусь. Дасть Бог, і цеї зими хоч чимось комусь допоможем.
  7. Що значить перекручував? В регуляторі обертів двигуна з60 на 50? От генератори ще не колупав.
  8. Нам тут на хаб пропонують генератори звідти. Ми вже прикидали - трифазні 120\240. Тестером проміряв - так і є. Цікаво чому між фазами дійсно 240. Бо ж 120*корінь 3 = 207в. Але ж 60гц. Як будуть запускатися холодильники, водяні насоси, котли? Може хтось вже мав з таким діло?
  9. Пару доріжок погоріло, та й плата обвуглилася там. Цікавить фото плати там, де згоріло. Бо лицьова фотка в інтернеті є, а ось зворотньої немає.
  10. А моя доця з сімєю в Швеції зараз. В Києві арендовану квартиру забрали, то й не мають куди вертатись, роботи то нема. А в Швеції і соціалка і 3х кімнатну дали. Он сьогодні двом молодшим дітям прививку робили. Скоро на навчання підуть там. Хто його зна, як воно далі буде.
  11. Той що йде, осилить дорогу.
  12. Вже моя доця з сімєю в Швеції. Приїхали щведи до них додому в Польщі в Любліні. Поспілкувалися з ними по англійськи і запропонували їм їхати в Швецію. Прямо з ними на авто й поїхали - через Німеччину, паром - Данія і Швеція. Вже там. Дітки раді, як їх там зустріли. Кажуть ще 15 автобусів з Польщі наших біженців там чекають. Благослови Господи цих добрих людей..
  13. Доця з сімєю - троє маленьких дітей, також вчора приїхали з Києва (10 днів в сховищі були). І вирішили не в нас в Рівному, а в знайомого поляка поки бути. Вчора в Луцьку з ними годину побули. Дітки щось ніяк зі мною на контакт не хотіли йти. Хоча до цього завжди раді були, бігли на зустріч.
  14. [QUOTE=sergio;5330267]Знайшов, а що?[/QUOTE] Спаяв собі був колись таке. Брат плату підкинув і оперативку, інше в нас на радіозаводі збирав. Грався по ночах з допомогою плеєра. :) Потім поміняв на шафу в дитячу. :oops:
  15. Або такий міцний метал корпуса, або потужність редуктора оказалась сильніша, коли не спрацювали чомусь кінцевики... Ми тут взимку автоматику на роспашних ремонтували - відкривали ворота, не почистивши сніг, з їхніх слів, хоча як на мене, напевне машиною тиснули, погнули й порозривали 4 шпильки м8, ніби вони з тоненького дротику. В стовпчику хімічний анкер витримав. По нагрузці автоматика на середню нагрузку включена була. Так і тут, хто його зна...
  16. А може сам редуктор можна десь знайти, якщо немає шестерні. Бо розумію, що фрезерування її вийде по ціні, як автоматика в зборі напевне.
  17. Може хто знає, де взять? Для редуктора.
  18. kadett.in.ua/index.php?topic=49259.msg1433956#msg1433956 на кадет форумі (я там зареєстрований ) он чоловік хвалиться своїм придбанням. Десь у Львові брав. Це ж можна й на батарейках і на педальках.
  19. Краще вже з батарейкою. Поки мрію про таке і збираю потиху батарейки для комплекту.
  20. Моя мама сказала, що в перші місяці від народження, точно не памятає, в мене було двостороннє запалення. Може вже тоді такі віруси ходили. Вже ж 55 років пройшло.
  21. Я взагалі тата свого вже на 13 років пережив. ВІн в 42 помер - не прийшов в себе після операції на клапан в Києві. Амосов в 85му вже не оперував. А першу операцію на серце татові Амосов робив в 75му, якраз на мій день народження (мені 10 було). Сказав татові він моєму - твій син має подарунок. Я взагалі в дитинстві, колии мене питали, ким хочу стати, казав, що лікарем, щоб тата вилікувати, або будівельником, щоб побудувати лікарню, де б тата вилікували. Та не так сталося.
  22. 20 років назад купив б\в. Ремонтую сам. Проста, як велосипед.
×
×
  • Створити...