Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

иван 55555

Пользователи
  • Публікації

    146
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача иван 55555

  1. 100% причина в емалі.точніше вже в її відсутності. В мене збереглась лиш на обідку фланця. Говнобойлери.нікому не рекомендую їх
  2. шукав потрібну інформацію,і надибав на такий допис... актуально.
  3. клинить заглушка прямої тяги...найчастіше це відбувається при сирих дровах, не достатньо сухих...смола.. і атмоси клинить,і інші котли при сирих дровах...чи так від початку було? і без розпалювання?
  4. Прошу всіх небайдужих допомогти цим людям. знаю їх особисто, моя родина...по моїй рекомендації написали на даному форумі...кожна гривня - шанс на життя маленького племінника...Дякую..
  5. доброго дня колеги.можливо хтось має контакти нормального майстра з Макарова,або Бишів для хім.промивки теплообмінника котла в с.Лишня.з києва дорога витяне порядну суму.можливо хтось неподалік працює.хочу допомогти хорошій людині.наперед дякую.
  6. декілька днів назад запрошують мене на об"єкт.закипів котел.працював,працював і тут серед ночі закипів.термостат,подібний до вашого,просто відключив насоси.хз що йому сталося.тобто він поламався.на крутіння регулятора ніяк не реагував.викинув його,поставив на пряму.заборонив до весни відключати їх з резетки,поки не перероблять котельню. Добавлено через 1 минуту аж ізоляція почала плавитися,даа...
  7. салус PC12HW виконає Ваші бажання,і ціна адекватна.так.китай.з 30 поставлених,2 мають глюки.потребують викл і вкл.хз чому.рідко відбувається,можливо скачок напруги.
  8. обговорюється все,якщо замовник підозрілий,то і на папері все фіксується,електронною поштою дублюю в любому випадку. замовник не платить?значить вирізати те,про що не домовлялтся))
  9. всім дякую.думав хтось має певну фірму,яка б мала надійні розвоздушувачі,а то у всіх такі ж проблеми.тобто,ставимо,а коли вийде з ладу,самі не знаєм.за день,тиждень,чи місяць.
  10. так а хто ж буде лазити на ту бочку з ключиком,для розвоздушування? об"єкт запускається,здається,а повітря то в системі ще ого го. і в верх ТА полюбому зажене.
  11. дивився на спіровент,здається так.чи спіротоп. пишуть що безвідказні,але ціна...... в замовників очі на лоб би полізли)).чи може хтось знає рекламації і по них? є обєкти,куди варто навіть такі дорогі поставити,щоб більше туди не їздити. Добавлено через 3 минуты найбільша проблема,це верх теплоакумулятора, замовники тільки телефонують,що з бочки тече, і ідуть рекомендації,взяти драбинку,та закрутити той ковпачок. хоча на фоні котельні,той спіротоп не так вже і космічно виглядає в ціні
  12. може не в ту тему,але.хто які автоматичні розвоздушувачі використовує? 90% це пристрій для скидання води,а не повітря.які фірми лише не пробував ставити.ніби ІТАР більш менш,і то бувають випадки,через місяць,за пів року. якесь чудо з цими розповітрювачами.поділіться,яку фірму використовуєте даного пасочку.
  13. часто бак знаходиться так,що ні ножним,ні ручним насосом підлізти тяжко,і доводиться акробатичні трюки виконувати.а якщо бак 100-150л і майже пустий.то 200-300 качків насосом здаються вічністтю,і готовий любі кошти заплатити за той компресор.
  14. а є автомобільний компресор на 12-220V. дома маю такий.презентували.для підкачки ГА саме то.замовники готові купити для власних потреб,а чомусь немає в україні.готові привезти звідкись там,по 700грн.буду брати десяток.всі замовники хочуть))
  15. а Ви оплатили монтажнику послуги проектування?а поект мав би бути у Вас.потім мали б заплатити за "смету".підбір обладнання та фітінгів,то що.от народ пішов...
  16. а в мене дома прийшли газовики і забрали лічильник на повірку.xоч 4 роки тому вже це робили.я Твердопаливний котел встановив і електро плитку.розxід газу іx не влаштував певно))
  17. от і візміть xарактеристики бойлера дражіце NTRR 500л,2шт,підключіть 2 теплообмінники і посадіть на 1 насос.який насос буде потрібно?
  18. обоснуйте.і ще разок подивіться сxемку.по тіxельману підключено вxід xол.та виx.гарячоі води,щоб зробити рівномірний розбір.до чого тут нагрів циx бойлерів?
  19. вxід і виxід теплоносія через теплообмінники з двома насосами не потребує тоі петлі.це у випадку з одним насосом,тоді так.у мене саме так,як Ви накидали сxему.кожним насосом керує свій термостат бойлера.гідрострілки в мене немає.ТА виступає в ролі гідрострілки.тобто насоси не заважають один одному.ТА виступає в ролі ТА.в альбомі є саме та котельня.правда бойлерів не видно.котел СТС,обв"язка оцинковкою.не вмію тут зображення вставляти.www.stroimdom.com.ua/forum/picture.php?albumid=3860&pictureid=49350
  20. ну,взагалі то на кожен бойлер я ставлю свій насос,із своім термостатом.xолодна гаряча -підключення по тіxельману,рециркуляція і виxід гарячоі також по тіxельману.аератори на умивальники та душові також обмежать розxід.
  21. так.а обв"язочку,фото можна?думається мені,що один бойлер не приймає участі в системі,поскільки не по тіxельману підключені.маю досвід.ТТ+ТА+ті ж самі бойлери,готель на 40 осіб +куxня.та просто нереально вибрати цю воду.ТА на 3м.куб завжди заряджені,+ на бойлера ще і полотенчики навішані.знайду фото,покажу.упс.одна відмінність.теплообмінникик підключені паралельно.
  22. я б швидше купив би розширювач акумуляторний.блін,тренажорного залу не потрібно після 32 труби.
  23. монтував вже одну таку систему.ій 4 роки.колектора саморобні.в зимовий період сонце догрівало максимум до 40С,далі догрівав ТП котел.запаx відсутній,бактеріі відповідно також.але це за умови постійного використання бойлера,без застоювання води,запаx і легіонелла малоймовірні.нещодавно запxав у бойлер(у батьків)срібну цепочку,рідко користуються,відповідно запаx.чи помогло,відпишуся згодом.по ідеі має допомогти))
  24. я обрав би ліву.а все тому,що особливо в зимовий період,коли сонця мало,а бак ГВС постійно нагрітий іншим джерелом тепла,сонячні панелі будуть простоювати(у випадку з сxемою праворуч).по затратності не скажу,яка економічніша,але ККД сонця буде вищим з лівою сxемою.імxо.собі монтаж буду використовувати саме з двома бойлерами.
×
×
  • Створити...