Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

XL.pro

Пользователи
  • Публікації

    4 571
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем XL.pro

  1. 14 хвилин тому, vadimv сказав:

    Вибір між безкінечним жахом і жахливим кінцем...

    image.png.efad9922e4e92c06a5e8d1341775a086.png

    Питання, знаючи шляхи, якими нас ведуть обидва керманичі, навіщо купували нерухомість у Франківську? Адже Україна пішла по "дуже поганому" шляху.

    • Хаха 3
  2. Потрібна допомога по інверторам Deye і АКБ до них. На скільки завищена комерційна пропозиція? Запропонуйте свою ціну на обладнання та роботи п.1-8 (без генератора, там незрозумілий виробник, модель). Оплата в грн по безготівковому розрахунку.

    Screenshot_2024-08-16-10-39-14-18_439a3fec0400f8974d35eed09a31f914.jpg

  3. 12 хвилин тому, Фрай сказав:

    Саме так, але трішечки не так, бо повною нісенітницею виглядає твердження про те, що про це не знало високе командування…

    Який це командувач може собі дозволити перетнути кордон не ДРГ чи якимось РДК, а регулярним військом з бронетехнікою і не порадившись з першими персонами країни і не отримавши згоди?

    Як ви собі це уявляєте? 

     

    Минулого року, не встиг РДК пройти 1 км, як їх вже помітили (не мої слова, військового). 

    Цього року, напевно, знало значно менше коло осіб + допомогла халатність Герасимова.

    Зараз всі все бачать завдяки розвідці, супутниковим знімкам, дронам. 

    • Лайк 1
  4. 7 хвилин тому, Вячеслав63 сказав:

    Цілковита тиша: військовий розповів про секрет успіху Курського прориву

    Цю операцію було проведено в цілковитій тиші, тобто дуже мало хто знав про неї. І, зокрема, високе командування. Тому що я вважаю, не приховуватиму, у нас багато звідки тече, і ця інформація була проведена максимально безпечно. Відповідно вона стала максимальною несподіванкою для нашого супротивника. Тобто лише в цьому був успіх", – сказав Сергій Бескрестнов.

    Він зазначив, що окрім вузького кола осіб, ніхто не знає справжнього задуму української операції в Курській області.

    "Ніхто не може давати жодних оцінок і не може аналізувати ситуацію. Бо як писали мої колеги, все це можна робити, тільки бачачи весь розклад сил, повний задум. Тому я не рекомендую слухати чиїсь роздуми, домисли, фантазії, переливання з пустого в порожнє Курського напрямку. Всю цю ідею знає лише верхівка ЗСУ, яка планувала цю операцію. І зараз я можу сказати, що бачу, що вона рухається за тим планом, як це було задумано", – зауважив Сергій Бескрестнов.

    uainfo.org/blognews/1723539685-tsilkovita-tisha-viyskoviy-rozpoviv-pro-sekret-uspihu-kurskogo.html

    В'ячеслав! Цілковита військова тиша була в ЗСУ, СБУ, контррозвідці... Не всі підрозділи знали про операцію, саме тому вона була успішною. 

    Росіяни не "строимдом" читають і дізнаються про важливу інформацію, а безпосередньо є кроти/зрадники в силових структурах України.

    • Лайк 1
  5. 19 хвилин тому, murava сказав:

    Та хоч мільйон.

    Де паніка? Кажу ще раз, навіть для Ростовської області це все - просто хохли бєснуются.

    Там до паніки як нам до Криму. Ніби і близько, але поки що зась.

    Кантон, як би вам пояснити, ця операція, крім розтягування резервів росіян, покликана показати Заходу, що перейдені червоні лінії, ЗСУ на території РФ.

    А тепер запитайте, де ядерна зброя (стримування)?

    • Лайк 4
  6. 12 годин тому, Дощ сказав:

    Неправда, не суржиком. Раніше писав ідеально, зараз ті проблеми відійшли на задній план, рашистські слова проскакують, я їх бачу не хочу виправляти

    Я взагалі прийшлося на форум з метою українізувати його, довго бився як риба об лід, але вода камінь точить - спільним зусиллями прогрес є

    Вибірково на одній сторінці в профілі: https://www.stroimdom.com.ua/profile/16720-dosch/content/page/244/?all_activity=1

    Цитата

    Всьо возможно, єсть маса варіантів, але це теми не стосується. Стальний каркас + бетон не розглядаю в принципі, по тій простій причині що метал значно дорожчий бетону, а значить кінцева ціна буде +- та сама. Щодо збірного зб каркасу у мене зараз офіс в такому приміщенні 40 річного віку, колони+балки+плити, все добре тільки стеля ребриста. Нічого з цього не маю, інакше б не питав

     

    Цитата

    Так, я пока на цій стадії, але підготовчі роботи (ділянка, комунікації) зробив. Є ще варіант як вище вказав стіни з цегли і потім заливати перекриття + кілька колон - дешевше монолітно-карк і можливість позбавитись несучих стін. Суть в чому: наявність стін передбачає необхідність попереднього планування, хочу поки обійтись без цього т.як. не хочу підв’язуватись до конкретних площ - умовно потрібен зал у.

    Цитата

    Там за півтора року вже стільки змін що ссд з віндою як динозавр По хайву - ефір 1 ріг безкоштовний по любому на будь-якому пулі, але можна 4 ріга безкоштовних якщо на їх пулі хайвон, якщо більше то 3 $ або 3% за кожен, при обмані бан акаунта...

    Цитата

    Наразі не можна ні за кого не топити, варіантів всього два - або ПАП або Зе, все. З ваших же слів - Зе не знає ні больових точок, не має ні команди, ні досвіду - нічого! Що ви будете з нього питати. По факту буде те саме і люди ті самі - Данилюк, Разумков, Абромавічус, Беня з приватом, Саакашвілі мітить, хто ще? Не треба бути великим стратегом щоб передбачити майбутнє - набіжить весь сброд, вони ще років два.

    Таки вибачаюсь. У мене асоціації з вами (запам'яталось) на рівні суцільного "суржика", тому більшість постів пропускав не читаючи. А так бачу тільки технічні помилки, інколи проскакують русизми. Лінь шукати, здається у вас раніше нік був "тапок".

    • Хаха 1
  7. 2 хвилини тому, vbb сказав:

    так, це ще одне за що його поважаю а себе відчуваю грішним...
    там була річ за захід - ну і як їм поважати та відрізняти українців що розмовляють язиком від русні???

    Як варіант - реформами, наслідком яких в тому числі було б подоланням корупції.

    • Лайк 1
    • Хаха 1
  8. 6 хвилин тому, vbb сказав:

    Жоден турок не розмовляє на вулицях грецькою або іншою мовою, тільки курди сепаратисти там не ассоціюють себе з державою (але таки розмовляють турецькою) - аж ніяк не пів країни... невдалий приклад. спробуйте ще..

    У нас на форумі українською писав Дощ (переважно суржиком), і ще, можливо, кілька людей. А решта - 99% - російською.

    Але ватників або тих хто підтримує "російський мир" було не більше 1%. Суб'єктивно, спеціально їх не шукав.

  9. 17 хвилин тому, Юрий Киев сказав:

    Ой,а я не знав ,що цей дід військовий

    Причому дід йобнувся безповоротно.

    Ну а береза це калібрований еталонний підар

    Вчорашній його ефір 

    Капут!Всім пипець! Капітуляція!

     

    20240810_204217.jpg

    Навіщо ви цих "підарів" дивитесь?!

    Якщо вони ведуть ворожу пропаганду, чому до них не навідаються відповідні органи?!

    • Лайк 2
    • Хаха 1
  10. 26 хвилин тому, Юрий Киев сказав:

    В цей час мразота:

    20240810_213156.jpg

    Війна триватиме ще рік, два. На більше не вистачить ресурсів (людських в першу чергу) у обох країн. Час покаже здадуть Україну чи ні.

    Кривоніс - військовий, знаходиться в Україні, напевно має право так висловлюватися. Вірити йому чи ні це справа кожного.

    • Лайк 1
    • Дізлайк 1
  11. 1 годину тому, loader сказав:

    Ротація на фронті норм. Тільки ніяких 10млн звісно немає. Там в резерві ледве 5млн обновилось, зі всіма бронями, тими хто ніколи не піде, каліками і тп. В цих 5млн входять і ті хто по повісткам не пішов. Тому без зміни підходів самої мобілізації і покращенню умов служби - таке писати може тільки кретин. 

    Виїзд для заброньованих - а чому не скасувати заборону просто для всіх, можна з кримінальною відповідальністю за неповернення через 90 дію. Але в принципі демонструє бачення Петра - піздота не має страждати поки холопи будуть воювати. Впринципі це те про що я писав: недолугій владі підіграє така ж опозиція. 

    Я щиро їбав всіх цих заброньованих в рот. Вони і зараз живуть життя, і закордон катались багато хто і в кабаках гудять і комендантської не знають. Для інших - віддавай все що можеш на армію і іди служи. Схема норм. Петро молодець. 

    Браво!!! Написали як воно є.

    А ще у Резерв+, крім заброньованих, багато хто оновив дані через ліву сім карту, щоб для зручності в програмі відслідковувати свій статус (у розшуку або ні).

    Додам, місяць тому розмовляв з прорабом, за те, що зробили санвузол у чиновника, його бригаду у грудні 2023 р. оформили волонтерами, тепер їздять по Київській області, заробляють без конкуренції.

    • Лайк 1
    • Хаха 1
  12. 51 хвилину тому, murava сказав:

    Поки ви тут міряєтесь хто далі доб'є струменями патріотизму, там нарядний законопроект намалювали під номером 11460.

    Тепер всі заброньовані і з відстрочками можуть вільно їздити за кордон , на відпочинок і таке інше.

    А кому не повезло - той має тримати посадку :)

    Поділ холопів на касти триває.

    Це вже країна мрій чи ще треба дати сто днів?

    Заздрити потрібно мовчки (с)

    • Хаха 1
  13. 15 хвилин тому, Магирус сказав:

    Юрій ідіот. Який молиться на Зєлю. Його підрозділ нас обороняє - нехай приїде і скаже мене у вічі, що я довб@б. Звісно я ніяки розборки влаштовувати не буду - але і постояти за себе можу - трохи ММА займався і ножовим бойом. 

    Питання риторичне. Але такі, як Юрій і привели в країну війну. Своїм вибором

    Вибачте, в даному контексті, "ідіот" ви. Війна була неминуча (усвідомте це). Потрібно було готуватися до неї, не тільки з 2019 р.

    Поки одним "ідіотам" розповідали "Армія, мова віра",  РФ у 2017-2018 рр (лінь гуглити) створила ракету "Кинджал", до слова. 

    Наше щастя, що в РФ рівень корупції ще вищий і кошти, які виділялися на війну, розкрадалися.

    Чому ви такий непробивний, не розумію. На форумі дуже багато пишите класних постів, але як тільки мова доходить до Порошенко/Зеленський, вас наче підміняють. Пороблено мабуть...хз.

    • Лайк 9
    • Дякую 1
    • Хаха 1
  14. 6 хвилин тому, Магирус сказав:

    Я нікого не просив... Я хочу прорсто поїхати поподорожувати світом....

    Можливо ми з ним пересічемося - його підрозділ несе службу у нас

    Я вже нічого не хочу........

    Хто вам заважає подорожувати світом або знайти своє кохання, Юрій?

    • Лайк 1
    • Хаха 1
  15. 14 хвилин тому, Магирус сказав:

    Ви там писали, що я порохобот. Порохобот у нас Юрий Киев. Бо без Порошенко не може - якісь дитячі відосікі викладає. А мені чхати на будь-яку політичну партію. Просто з минулою владою нам було по путі. но зараз лохі платять страшну ціну. Бо вони лохі

    А Юрій - зеленобот))).

    Як тільки розпочалася війна, він добровільно вступив у лави ЗСУ і пішов захищати свій вибір і мене з вами. 

    А ще, коли розпочався коронавірус і медики на західній Україні відмовлялися приймати перших інфікованих українців з Китаю, дружина Юрія лікувала таких людей. Там сім'я патріотів. 

    Минула влада мало чим відрізняється від нинішньої. Не проведені реформи, не подолана корупція. Наступна влада буде така сама. 

    • Лайк 9
  16. 9 хвилин тому, murava сказав:

    Так то всьо порохоботи кажуть, їм неможна вірити.

    У нас же реформована армія і судова система, які питання?! В країні можливостей все можливо.

    Останнім часом слухаю різних юристів, тому написав варіант виходу із ситуації.

    Звісно, якщо вам потрібно було розібратися, а не зробити "вкид".

    • Хаха 1
  17. 3 хвилини тому, murava сказав:

    Кажуть тут нова історія з тцк...

    Приходять чемні люди, які не хотіли ох яких штрафів, бронь-відсрочку оформляти зі вчасно свіжооновленими даними в резерві, а тцк каже, що ви молодці, але дивіться, от ви одружились-розлучились-дітей завели 2-3-4-7 років тому, але ж нас не повідомили, хоч по закону і зобов'язані - тому не ображайтесь, ось вам постанова про адмініправопорушення на 17 тисяч по новому закону за порушення правил обліку - і можете оскаржувати у відведені законом терміни хоч до усрачки :)

     

    Якщо у людей є мозок і трішки знань, то мали б знати, що за правопорушення, скоєні 2-3-4-7 років тому була інша відповідальність, це по-перше.

    Навіть виписати штраф у 510 грн їм не зможуть так, як строк давності сплинув. 

    Або наймається адвокат і виграється справа у суді.

    Було б бажання.

    • Лайк 8
  18. 7 хвилин тому, Дощ сказав:

    Та всім. Він потенційний зрадник і колаборант, при чому не латентний. Завжди уважно читайте і слухайте хто що каже - знатимете до кого не повертатись спиною 

    Добре. Гіпотетичне питання. Російський сайт знайомств. На ньому знаходяться два українці. Перший в анкеті вказує свої дані російською мовою. Другий пише "спілкуюся тільки українською, свинячою (російською мовою) не писати. 

    Хто для вас в першу чергу зрадник?

    • Лайк 1
  19. 9 хвилин тому, Дощ сказав:

    Це він так сказав

    Насправді він щур і гнида гірший за цигана 

    Не хочу бути чимось захисником. Чим кіт гірший за інших (крім тих, що безпосередньо воюють) або  місцевого пропагандона?! Він колобарант, терорист, підтримує росіян, дає наводку для бомбардувань, краде гроші з державного бюджету?!

    • Лайк 1
    • Хаха 1
×
×
  • Створити...