Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

XL.pro

Пользователи
  • Публікації

    4 571
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача XL.pro

  1. Питання, знаючи шляхи, якими нас ведуть обидва керманичі, навіщо купували нерухомість у Франківську? Адже Україна пішла по "дуже поганому" шляху.
  2. Потрібна допомога по інверторам Deye і АКБ до них. На скільки завищена комерційна пропозиція? Запропонуйте свою ціну на обладнання та роботи п.1-8 (без генератора, там незрозумілий виробник, модель). Оплата в грн по безготівковому розрахунку.
  3. Минулого року, не встиг РДК пройти 1 км, як їх вже помітили (не мої слова, військового). Цього року, напевно, знало значно менше коло осіб + допомогла халатність Герасимова. Зараз всі все бачать завдяки розвідці, супутниковим знімкам, дронам.
  4. В'ячеслав! Цілковита військова тиша була в ЗСУ, СБУ, контррозвідці... Не всі підрозділи знали про операцію, саме тому вона була успішною. Росіяни не "строимдом" читають і дізнаються про важливу інформацію, а безпосередньо є кроти/зрадники в силових структурах України.
  5. Вони і зараз на форумі розповідають))))
  6. Почав групувати за подібними по змісту питаннями))).
  7. А ще Захід не забороняв ЗСУ використовувати техніку НАТО на території РФ, а що не заборонено, то дозволено. Тепер залишилося дочекатися дозволу бити ракетами по території РФ.
  8. Кантон, як би вам пояснити, ця операція, крім розтягування резервів росіян, покликана показати Заходу, що перейдені червоні лінії, ЗСУ на території РФ. А тепер запитайте, де ядерна зброя (стримування)?
  9. Вибірково на одній сторінці в профілі: https://www.stroimdom.com.ua/profile/16720-dosch/content/page/244/?all_activity=1 Таки вибачаюсь. У мене асоціації з вами (запам'яталось) на рівні суцільного "суржика", тому більшість постів пропускав не читаючи. А так бачу тільки технічні помилки, інколи проскакують русизми. Лінь шукати, здається у вас раніше нік був "тапок".
  10. Як варіант - реформами, наслідком яких в тому числі було б подоланням корупції.
  11. У нас на форумі українською писав Дощ (переважно суржиком), і ще, можливо, кілька людей. А решта - 99% - російською. Але ватників або тих хто підтримує "російський мир" було не більше 1%. Суб'єктивно, спеціально їх не шукав.
  12. Можете вступити в ЗСУ і допомогти захопити АЕС. Чи воно з дивану видніше?!))))
  13. Навіщо ви цих "підарів" дивитесь?! Якщо вони ведуть ворожу пропаганду, чому до них не навідаються відповідні органи?!
  14. Війна триватиме ще рік, два. На більше не вистачить ресурсів (людських в першу чергу) у обох країн. Час покаже здадуть Україну чи ні. Кривоніс - військовий, знаходиться в Україні, напевно має право так висловлюватися. Вірити йому чи ні це справа кожного.
  15. Браво!!! Написали як воно є. А ще у Резерв+, крім заброньованих, багато хто оновив дані через ліву сім карту, щоб для зручності в програмі відслідковувати свій статус (у розшуку або ні). Додам, місяць тому розмовляв з прорабом, за те, що зробили санвузол у чиновника, його бригаду у грудні 2023 р. оформили волонтерами, тепер їздять по Київській області, заробляють без конкуренції.
  16. Ой, як незручно)))). А такий вкид був)))
  17. Заздрити потрібно мовчки (с)
  18. Вибачте, в даному контексті, "ідіот" ви. Війна була неминуча (усвідомте це). Потрібно було готуватися до неї, не тільки з 2019 р. Поки одним "ідіотам" розповідали "Армія, мова віра", РФ у 2017-2018 рр (лінь гуглити) створила ракету "Кинджал", до слова. Наше щастя, що в РФ рівень корупції ще вищий і кошти, які виділялися на війну, розкрадалися. Чому ви такий непробивний, не розумію. На форумі дуже багато пишите класних постів, але як тільки мова доходить до Порошенко/Зеленський, вас наче підміняють. Пороблено мабуть...хз.
  19. Хто вам заважає подорожувати світом або знайти своє кохання, Юрій?
  20. А Юрій - зеленобот))). Як тільки розпочалася війна, він добровільно вступив у лави ЗСУ і пішов захищати свій вибір і мене з вами. А ще, коли розпочався коронавірус і медики на західній Україні відмовлялися приймати перших інфікованих українців з Китаю, дружина Юрія лікувала таких людей. Там сім'я патріотів. Минула влада мало чим відрізняється від нинішньої. Не проведені реформи, не подолана корупція. Наступна влада буде така сама.
  21. У нас же реформована армія і судова система, які питання?! В країні можливостей все можливо. Останнім часом слухаю різних юристів, тому написав варіант виходу із ситуації. Звісно, якщо вам потрібно було розібратися, а не зробити "вкид".
  22. Якщо у людей є мозок і трішки знань, то мали б знати, що за правопорушення, скоєні 2-3-4-7 років тому була інша відповідальність, це по-перше. Навіть виписати штраф у 510 грн їм не зможуть так, як строк давності сплинув. Або наймається адвокат і виграється справа у суді. Було б бажання.
  23. Один з них відкрито заявляє про свою позицію, а інший - фейковий патріот.
  24. Добре. Гіпотетичне питання. Російський сайт знайомств. На ньому знаходяться два українці. Перший в анкеті вказує свої дані російською мовою. Другий пише "спілкуюся тільки українською, свинячою (російською мовою) не писати. Хто для вас в першу чергу зрадник?
  25. Не хочу бути чимось захисником. Чим кіт гірший за інших (крім тих, що безпосередньо воюють) або місцевого пропагандона?! Він колобарант, терорист, підтримує росіян, дає наводку для бомбардувань, краде гроші з державного бюджету?!
×
×
  • Створити...