Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

XL.pro

Пользователи
  • Публікації

    4 510
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача XL.pro

  1. Нехай по Києву витрати пального у Сузукі будуть 8-8,5 л, але це ж не 12. Виходячи із завдань ТС, для комфорту і зручності не вистачає фінансів. Новий Жук коштує 27-30 тисяч, що тоді можна купити за 10 тис?! Можливо ліпше трішки добавити коштів та придбати новий Логан чи Степвей?! З новими автомобілями ніяких проблем, до того ж сучасні двигуни більш економічні, ніж старі)))
  2. А верховний головнокомандувач хто?))) І далі по тексту))))
  3. То повертайтесь з сім'єю з Німеччини в Україну))) В Україні!)))
  4. Можна поіменно цю "більшість"?))) Хіба погано, що Байден зійшов?
  5. На мою думку, місцеве СБУ складається із мешканців свого регіону. А ще на мою думку, умовні 50-100 тис. проукраїнсько налаштованих громадян Донецька не впливали на 1 млн. проросійсько налаштованих. І всі ті зрадники/колоборанти в своїй масі також були місцевими. Навіть повномасштабне вторгнення РФ, як показало журналістське розслідування, не вплинуло на "ждунів" Авдіївки. Тому, за що боролися, те й отримали.
  6. То та міліція, СБУ та населення складалася із мешканців Києва та Львова чи Донецька?
  7. Повторюсь. Ви навіть не намагаєтеся себе побачити зі сторони. Жодним чином не хочу вас образити.
  8. Ви справжній порохобот (не людина, яка проголосувала за Петра Олексійович, це різні люди). Себе не бачите зі сторони. Так само і донеччани не вбачають своєї провини.
  9. У програмістів є вибір: жити тут або там (заробляючи значно більше мінімалки). У мене такого вибору немає, тому і не продав нерухомість та не виїхав, і зараз не збираюся.
  10. Можливо так і є. Якраз в цьому віці багато чого переосмислив. З іншої сторони бачу приклад одногрупуниць, які ще у ВУЗі торочили, що в Україні жити не будуть, посилено вчили дві мови та виїхали. Але то єврейки і у них було відповідне оточення і настанови. Самостійно до такого мислення прийшов через 20 років, ближче до 40.
  11. Знаєте, є у мене знайомі, коли бізнес процвітав, то все було чудово: і люди класні, і пучок петрушки 10 грн. Коли ж через війну бізнес перестав приносити дохід, а жити хочеться з тим комфортом, що і раніше, то виявляється, що у нас все не так: і населення дегенеративне, і петрушка по 20 грн не в радість. Веду до того, що точка зору визначається місцем сидіння і все дуже суб'єктивно.
  12. Не так. Коли є що втрачати, не хочеться ризикувати всім, особливо коли не 20 і не 30 років (тоді розуміння не було). Але життя безцінне. Зараз багато б хто вчинив інакше.
  13. Програмісту можна жити будь-де, де є інтернет, отримувати стабільний дохід і насолоджуватися життям. Незрозуміле сидіння до останнього в очікуванні війни. Іншим людям значно складніше, там на мінімалці не всі готові сидіти, особливо коли тут було непогане життя.
  14. Так хотіли жити в Україні, що за місяць змінили думку на протилежну))). Хоча мене це не здивувало))).
  15. І що ви вже тут грошенят не заробите? Якийсь місяць пройшов, а свою думку змінили на протилежну.
  16. Ви зараз про повторний напад чи про економіку?
  17. Майно зараз будете продавати чи потім? Навіть після перемоги Трампа не бачите подальше життя тут?
  18. Це населення ще з початку 2000 уклало угоду, тому і вмирає. Хто хотів "русский мир", той отримав його сповна з 2014 р
  19. Кого простіше запросити на ВЛК: хто актуалізував свої дані чи кого ще потрібно через реєстр ідентифікувати? Відверто кажучи, всі бажаючі ще до нових штрафів побували у військоматі. Цирк буде полягати в тому, хто оновив дані і не з'явився по повістці.
  20. Цікаво кому першому надішлють повістки: тим, хто оновив дані чи тим, хто не оновлював?)
  21. А ще ви ціною свого життя захищаєте Україну. Потрібно бути повним гандоном, щоб ображати таких людей, навіть якщо їхня думка в чомусь хибна.
  22. У нас не прецедентне право. Кожен суддя може приймати рішення на свій розсуд. Але якщо Верховний Суд, кажете. Саме в розрізі мобілізації? У вас є посилання? Почитаю.
  23. Якщо проїхали на червоний колір, то вам випишуть штраф. У разі несплати повторно виписувати не будуть, передать виконавчій службі, та буде накладати арешт на авто, наприклад.
  24. Дефіцит людської сили був вже у 2023 р., тому ще до Резерв+ і штрафів, тоді знімали людей з маршруток/авто і супроводжували у військомат. Був свідком.
×
×
  • Створити...