Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Иван Иванов

Пользователи
  • Публікації

    1 889
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Иван Иванов

  1. Сільпо будується за 500 метрів до Фори, по Бишівському шосе, на перехресті до Білого Шоколаду
  2. Для, тих хто боїться Путінів, і тд, хочу нагадати що, саме у Білогороді була резиденція Князя Володмира який Хрестив Русь, у чотирьохсот метрах від мого двору доречі. Повірте якщо буде ядерний удар, то лише по мізках хейтерів укрів, та ініціаторів цієї затії. Зменшення сонячних днів взимку, вливає на зменшення вітаміну Д, не ведіться на провокації, мрійте про Ваший будинок, та втілюйте мрії в реальність.
  3. При такому поділі враховуйте ширину техніки яка буде підвозити будівельні матеріали та головне, - ширину пожежних автомобілей
  4. Тут є декілька варіантів: 1) у нічний час перекрити прохід з двох сторін за оперативно швидкий час, 50-60 хвилин буде достатньо судячи з фото. І жити собі далі. Є свої плюси та мінуси з юридичної сторони. 2) бюрократичний шлях, через місцевих депутатів, раду, відділ містобудування - шлях займе декілька років, але не факт що все погодять.
  5. Є у нас в Білогородці/Шевченкове вулиця Лікарська, проїдьте по ній, подивіться як кожен вийшов по своєму з цієї ситуації, є різні варіанти, там дуже схожа проблема як Ваша
  6. Щоб всі ще розуміли сусід завіз 90 машин суглинку по 18 кубів... відповідно, він поверх суглинку довезе родючий грунт, що підвищить витрати на планування рельєфу
  7. Питання на якому етапі підвозити землю та якось вирівнювати? Чи вирівнювати до рівня сусіда чи дивитись по своєму рельєфу? Чи не буде проблем з дощовими і такими водами? Краще після будівництва, оскільки якщо зараз грунт завозити, він буде пухкий, тобто буде болото при опадах Дивіться на скільки перепад суттєвий, і чи готові переплатити за вирівнювання, і морально вам не буде важко жити нижче) вартість підсипу можна легко порахувати, але підсипати потрібно родючим грунтом, оскільки орієнтовно по фото це 30-35 см Збирайте воду у дренажні кільця для поливу газону, тощо..
  8. Торгівельний центр будується в центральній частині Білогородки, разом з "Сільпо". Є ділянки поруч по 9-19 соток, 1500-1600$ сотка.
  9. Ділянка площею 12.77 соток, сусідство, паркан з двох сторін (економія близько 3000$) у 200 метрах річка Ірпінь, карась, короп, раки, тихе, мальвониче місце. Школа, магазини та зупинка транспорту в 5 хвилинах. Електрика на балансі Обл Енерго. Приємний район. Хороший торг для хороших людей, для жлобів торгу нема. Ділянка у власності більше трьох років, податок лише 1% Кадастровий номер: 3222480401:01:032:0031 Тип власності: Приватна власність Цільове призначення: 02.01 Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд Площа: 0.1277 га Поруч Бобриця, Гореничі, Стоянка, Святопетрівське, Боярка
  10. З 1 по 14 лютого 2022 р Білогородська Сільська Рада знаходиться на карантині. Наразі 70% працівників перебувають на лікарняному з офіційно підтвердженим COVID-19. З 31 січня до 14 лютого приймання громадян спеціалістами Білогородської сільської ради щодо отримання довідок та ЦНАПу здійснюється виключно за попереднім записом. Контактна інформація та графіки приймання – в інфографіці:
  11. 6 метровый заезд должен быть, что бы не было потом проблем с вводом в эксплуатацию, или готовьте Cash
  12. Телефонуйте на мобільний, у підписі.
  13. Друзья, всё что касается глобальных вложений в недвижимость, не ленитесь, перестраховывайте себя, есть время? - быстренько заедьте в Сельсовет, познакомьтесь, задайте все вопросы что Вас интересуют, охватите максимум людей, дабы застраховать и перестраховать себя. Не бойтесь, не скрывайте, спрашивайте всё как есть, у нас хорошие люди работают + правду и искренность ценят во всех уголках планеты.
  14. Вам краще особисто проїхати та обрати місцевість де плануєте будівництво, проаналізувати ринок вартості ділянок з оголошень, логістичну вигоду та можливість приєднання коммунікацій.
  15. ділянка у Північно-Західній стороні приватизована з порушенням. А що до проїзду - проведіть експеримент наявною технікою.
  16. Ознайомтесь з картами радіаційного забрудення chornobyl.in.ua/uk/karty-radiacia-ukraina.html Добавлено через 6 минут Хочу замітити, що з роками - забрудення не зменшується, а зростає - оскільки менш шкідливі речовини розпадаються на більш шкідливі, "Амерцій" наприклад.
  17. Повноцінну Окружну дорогу побудувати неможливо, якщо не будуть прийняті закони щодо обміну ділянок при будівництві інфраструктури чи введений військовий стан. В іншому випадку - вартість дороги буде найвищою на планеті
  18. Ні, це параноя, то "баги" бази від криворукості "першопроходців"
  19. Доброго дня, Ви мені здається телефонували - наберіть краще Олексія, потрібно хмл файл змінити, там все гаразд з землею та її якістю.
  20. Абсолютно нормальний район - його історія, всі ділянки, їх було близько 930 = це власники паїв, окрім пайової землі, люди отримали ділянки під будівництво. Тепер, є ньюанс, рішення на приватизацію ділянки має термін 2 роки, і попередня каденція, ділянки які не були приватизовані, виділила-надала новим власникам. Масив "Сади" забудовується не швидко але впевнено - так як столиця поруч, вивчайте географію та сусідство ділянок, ЖК Амстердам будується в центрі району, також є комерційні обєкти ближчі до Бишівської дороги. Якщо логістика Вас влаштовує - район нормальний, ціна при наймі, напевно найпривабливіша в Білогородці. Добавлено через 1 минуту Дякую, я не зрозумів чи це запитання? Вас цікавить що це за ділянка, чи колір таблички не сподобався, чи покриття до ділянки? Я не телефонував, можу завтра набрати і поцікавитись, що скажуть по номеру телефону, що до покриття дороги, Ви прям заінтригували ))
  21. Весь городок не законный - он "под снос". Если бы каждый украинец умел "читать", он бы открыл земельный Кодекс, и увидел охранные зоны от водоёмов, по сколько у нас большинство сделок на хайпе, или кайфе проводят = по этому такой результат. Это будет продолжаться до тех пор, пока кто-то во с вершин власти, научится читать и поднимет этот вопрос, Вопрос - от которого нет спасения. А когда это случиться, Вы сами прекрасно знаете.
  22. Хочу заметить, у Вас очень романтичный пост, с хорошими планами, но выводами очень посредственными, по сколько мало реальной информации и фактов. Если Вам локация подошла, всё нравиться, нужно проверить доступность коммуникаций, узнать в чей собственности они, так, как за подключение можете заплатить больше чем, за сам участок, но может быть всё в порядке! и подключение будет по гос тарифах, дабы обезопасить себя от сюрпризов пройдитесь по соседям и забегите в местных органы власти, уточните вопрос "что и как-куда" За одно, проверьте участок на генеральном плане населенного пункта, что бы не оказалось окружной или детского садика по соседству, или нефтеперерабатывающего завода. Всё выше сказанное это мелочи, вот уровень грунтовых вод, это Ваша Безопасность, по скольку от этого зависит конструкция Вашего будущего дома. Идём к соседям, уточняем что и как, спрашиваем тех людей которые компетентные в этом вопросе, не охранников, не продавцов шаурмы или мебели, а тех людей которые участвовали в строительстве. Геология массива тема обобщенная, но проблемы локальные, и ответственность несете Вы, по этому чем больше входной информации будет, тем лучше. Геологию заказать это в идеале, но наш человек хочет сэкономить, тут нужно смотреть детальнее, мыслить здраво, если участок в перепаде высот, или намыв, или окраина, или балка или или.. и ещё много аргументов, стоит насторожиться. После всех процедур, не забудьте проверить все документы собственника и документы на право собственности, проверьте права нотариуса? P.S. напоминаю о расположении домов по сторонах света - на выводе все санузлы и тех помещения на юг, а все спальни и зал на север, будет депрессия и мотивы о суициде в связи с минимальным получением витамина D.
  23. На такі справи, терміну дії позову нема по суті, тому з часом можуть виникнути питання, краще дивитись інші райони населеного пункту з прозорою історією та відсутністю конфліктів між органами влади, власниками тощо...
×
×
  • Створити...