Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Polovinka

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Polovinka

  1. З відповідей я зрозуміла, що життя поза містом є:lol:

    але мене більше цікавлять приктичні реалії життя! якщо є аборигени розкажіть будь-ласка де найближча поліклініка і як часто там приймає, ну для початку терапевт, чи є школав Ясногородці, якщо нє, чи є шкільний автобус і куди він їздить, чи вивозять сміття в селі, чи сам думай куди його дівати...

  2. StirltiZ, не ображайся, але таке враження, що тобі лиш би лопатою помахати.

    Наскільки я знаю ти вивчав питання впливу стресових умов на рослини, мож переложиш свої теоретичні знання на практику і не будеш людей таким питаннями відволікати??

  3. Живем у Вишневому. Містечко не велике, але вже навіть тут повітря не вистачає. Думаэм будуватись в Ясногородці, а це Макарівський район. Батьки не схвалюють так як "далеко від цивілізації" і, і мовляв, майбутніх дітей у шкільному віці буде проблематично виховувати. Поділіться досвідом, хто зважився на переїзд в сільську місцевість. Особливо цікавить соцсфера: медзабезпечення і школи-садіки.

    Чи Сильно відрізняється фінансування соцоб!єктів Києва-святошинського і Макарівського району.

    Дякую ЗА ВІДПОВІДІ!

  4. Живем у Вишневому. Містечко не велике, але вже навіть тут повітря не вистачає. Думаэм будуватись в Ясногородці, а це Макарівський район. Батьки не схвалюють так як "далеко від цивілізації" і, і мовляв, майбутніх дітей у шкільному віці буде проблематично виховувати. Поділіться досвідом, хто зважився на переїзд в сільську місцевість. Особливо цікавить соцсфера: медзабезпечення і школи-садіки.

    Чи Сильно відрізняється фінансування соцоб!єктів Києва-святошинського і Макарівського району.

    ПАСІБКИ ЗА ВІДПОВІДІ!

×
×
  • Створити...