Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Madcat

Пользователи
  • Публікації

    118
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Madcat

  1. Madcat

    Каркасный бассейн

    Дня доброго! Підкажіть будь ласка, а зборно-щитові басейни це якийсь різновид каркасників? Які плюси і мінуси? По рекламі підкуповує, що можна не збирати на зиму (маю певну обмеженість в роботі правої руки, а наймати щосезону когось на зборку/розборку не комільфо). Є бажання встановити на півдюжини сезонів щоб без зайвого таскання його туди сюди 2 рази на рік.
  2. Не получиться. Замкнути обидва котли за сигнала термостата буде неможливо або прийдеться замикати плату на плату що не є добре. Або я неграфічно не зрозумів що ви мали на увазі.
  3. Відчуваю себе грейвдіггером Але мене теж цікавить схема з двома котлами (газ+електрика) і термостатом (у мене для цих цілей служить рейка-контролер tech l-8, в якої є безпотенційний вихід). Задача стоїть як налаштувати почергову роботу котлів за допомогою часу (це просто), але водночас вимикати обидва котли в будь-який час, коли від контролера приходить сигнал, що гріти більше не треба.
  4. День добрий. Цікавить CERSANIT SANDWOOD BEIGE - 65 м.кв. ZEUS CERAMICA PARQUET ZSX-PT6R BROWN - 17 м.кв.
  5. Бачу тема скотилася з обговорення воріт до прийому замовлень Тоді хто що запропонує на такі розміри: Секційні 3000*2600, перемичка 420, білі, без дверей, бажано стійкі до взлому, гараж неопалюваний. Хьорман, Кружик, Алютех, РYтерна? Ціна без автоматики, але з можливістю подальшого встановлення якісної недорогої некитайської. Хто що? Рівне +/- недорога доставка (Львів, Луцьк?) Дякую.
  6. Хм... чомусь я думав, що ви і є виробником G&S.
  7. Перепрошую, що піднімаю тему, але все ж чи вартий той ефект переплати в 3-4 рази (Зузя контрабас 350 ойро і илітні "рабочі лошадкі" за 1000-1300 ойро)? Чи будуть вони так само краще і більше гріти, в 3-4 рази? Ну хоча б в два рази? З.І. У мене камін планується як додатковий обігрів в міжсезоння і для краси, в додаток до електрично/газового комбайна. Взагалі планували відкритий для краси, але майстер гвалтує на "чугунку".
  8. Так по бетону, бачив у багатьох таке рішення в інтернетіках. Як може полімер розчинитися від бетону? У мене шматок плівки з опалубки у фундаменті лишився, так ніби за 5 років не розклався...
  9. Ви мабуть не читаєте. Вже є: -армована бетонна стяжка -щебень -пісок -утрамбований грунт
  10. Та до чого тут ахметов? Є ринок, якщо споживач платить 25 копійок за товар, який коштує 1 грн, а різницю компенсує держава - то це не ринок, це популзм і державне марнотратство.
  11. А якщо армувати - то яким кроком і яким залізом? Стяжка якої товщини тоді буде?
  12. Дано (сіра заливка): Стіни газобетон по монолітному фундаменту, всередині якого зроблена засипка грунту, піска, щебеню, все з ущільненням слоями. Зверху залито бетонним розчином з армуванням. Поки що, за два роки нічого не просіло. Задача (кольорові хвантазії): Утеплити підлогу згідно рисунку. Планується гідроізоляція плівкою 0,2 з заходом демпферну стрічку, власне сама стрічка (для уникнення деформацій чистової стяжки), ЕППС 50 мм, чистова стяжка, чистова підлога (паркетна дошка чи ламінат) Питання: 1. Чи правильно складено "пиріг"? 2. Чи не доцільніше замінити плівку на бітумну мастику? 3. Чи достатньо 50 мм ЕППС та які можливі альтернативи (в сторону зменшення вартості при тій же теплоізоляції)? 4. Чи треба армувати чистову стяжку? 5. Загальні поправки і рекомендації? Щиро дякую!
  13. Тобто Обленерго взагалі немає сенсу погоджувати стандартне приєднання і тепер побільшає неаргументованих відмов?
  14. Тоді на підставі якого плану видавалася земельна ділянка? Спитайте в сільській раді, там може бути свіжіша копія.
  15. Робите копію чи скан генплану десятки в потрібному масштабі і пишете "викопіювання з генплану в масштабі 1:2000".
  16. Хм... Зараз в Правилах так: У мене враження, що там було по датам... і без степеней потужності. Але я, мабуть, помилився.
  17. Терористичний акт, тобто застосування зброї, вчинення вибуху, підпалу чи інших дій, які створювали небезпеку для життя чи здоров'я людини або заподіяння значної майнової шкоди чи настання інших тяжких наслідків, якщо такі дії були вчинені з метою порушення громадської безпеки, залякування населення, провокації воєнного конфлікту, міжнародного ускладнення, або з метою впливу на прийняття рішень чи вчинення або невчинення дій органами державної влади чи органами місцевого самоврядування, службовими особами цих органів, об'єднаннями громадян, юридичними особами, або привернення уваги громадськості до певних політичних, релігійних чи інших поглядів винного (терориста), а також погроза вчинення зазначених дій з тією самою метою - караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років. (с) ст 258 УК України ;)
×
×
  • Створити...