Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

beavis

Пользователи
  • Публікації

    4 667
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача beavis

  1. по схемі підключення у Deye так роблять, якщо нуль з заземленням не об'єднані
  2. в ідеалі розподільчу коробку з DC автоматом, в якій об'єднати два акуми і далі до інвертора вести просто два кабелі замість чотирьох. Але то може з часом, як у Вас буде натхнення.
  3. так ні, дата кабелі з'єднуєте по інструкції від одного акума до наступного
  4. А новий акум випадково не RW-M6.1-B? Бо якщо так, то сапорт казав, що не можна з'єднувати стару версію з новою, бо різні діаметри кабелів. А треба під'єднувати обидва акума одразу до інвертора
  5. Ну між собою їх не обов'язково з'єднувати, можете просто з обох акумів кабелі підключити до інвертора. А перекошене кільце пластикове ж? трохи піднажати?) П.С. Згадав (і знайшов), що у мене з цим акумом були запасні штекери в комплекті. Якщо вирішите підключати від акума до акума - можете обрізати кабель і зробити один кінець кабеля зі старими штекерами П.П.С. Глянув у себе - штекери з обох боків однакові, здається. Бо у мене кабелі (якщо дивитись на акум) підключені зліва. А справа такі ж як у Вас на першій фотці.
  6. Pylontech має такий сапорт, як Деї? Вам зможуть просто по проханню в вотсапі одразу оновити прошивку чи глянути в чому може бути проблема?
  7. По-перше - я писав про струм РОЗРЯДУ. По-друге - Ви б хоч інструкцію нагуглили...
  8. Так, подвоїти. Але от розряд в 115А для одного акума - до дофіга. У них 100 максимальна, 60 рекомендована. П.С. А ще б я по черзі їх зарядив до 100 SOC і попросив на сапорті перевірити прошивки кожної і оновити до останньої версії на обох
  9. мій китаєць на 2.5 (макс 2.8) запускав кіловатний водолій без ПП. ПП потім доставив, шоб не мучати гену.
  10. а чому не 4*5квт? ціна буде майже та сама deye.com/product/se-g5-1-pro-b/
  11. Схоже, що нові 6ти кіловатники (RW-M6.1-B) вже також призматики.
  12. То поставте в Time Of Use малий відсоток, бо якщо у Вас стоїть 50%, наприклад, то якщо заряд акума менше - буде підмішувати з мережі.
  13. Думаю, що недоліки залежать від майстерності штукатурів. Мені робили форумні, результатом задоволений на 98%.
  14. Не дуже розумію, що саме Ви хочете побачити і як глянцьовані стіни впливають на "виглядає дуже бюджетно", якщо вибір шпалер просто дикий.... Шпалери на фото клеїлись років 8 тому.
  15. У мене шпалери поклеєні на глянцьовану поверхню. У чому проблема?
  16. Я нещодавно купляв кабель для сонячних панелей, взяв Одескабель, бо іншого не було. Червоний і чорний. Обидва 6 мм2. Так от вони різного діаметру були, бо чорний заходив в наконичник, а червоний в цей же наконечник не залазив. Переріз наконечника не міряв, брав той що налазив. Довелось заради одного кольору взяти більші наконечники, де червоному було ок, а у чорного ще гуляло місце.
  17. У мене біля входу і зовсім не пожовтів. Хз звідки Ви таке взяли. Можливо якщо взяти за 100 грн щиток на 36 модулів...
  18. Ну у мене такий же 6ти кіловатник, просто) Такої фігні не наблюдав жодного разу. Тому і думаю, що може якась стара прошика
  19. Це 25мм2. Як на мене достатньо, бо максимальний розряд на цих акумах не більше 100А, якщо не помиляюсь. А рекомендований взагалі 50А.
  20. попросіть оновлення у сапорта, вони віддалено зроблять
  21. Deye також є з пасивним охолодженням, але не пам'ятаю до якої потужності. Але певен що і у SunSynk є правила щодо вільного простору навколо інвертора
  22. У скільки стане? бо якби вирішили на початку весни, то на розетці він був 17к.
  23. Варили в режимі транзиту чи від акумуляторів/сонця?
  24. А хтось може в курсі - чи нормально для інвертора використовувати через його лінії інверторну сварку? Бо зазвичай перемикав на лінію від мережі і варив. Але пару днів світло майже не включають, а треба поварити. А запасного інвертора не маю для експериментів)
  25. В кінці березня він і у нас коштував 37к, бо пройшла зима без відключень))
×
×
  • Створити...