Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

beavis

Пользователи
  • Публікації

    4 651
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача beavis

  1. У мене біля входу і зовсім не пожовтів. Хз звідки Ви таке взяли. Можливо якщо взяти за 100 грн щиток на 36 модулів...
  2. Ну у мене такий же 6ти кіловатник, просто) Такої фігні не наблюдав жодного разу. Тому і думаю, що може якась стара прошика
  3. Це 25мм2. Як на мене достатньо, бо максимальний розряд на цих акумах не більше 100А, якщо не помиляюсь. А рекомендований взагалі 50А.
  4. попросіть оновлення у сапорта, вони віддалено зроблять
  5. Deye також є з пасивним охолодженням, але не пам'ятаю до якої потужності. Але певен що і у SunSynk є правила щодо вільного простору навколо інвертора
  6. У скільки стане? бо якби вирішили на початку весни, то на розетці він був 17к.
  7. Варили в режимі транзиту чи від акумуляторів/сонця?
  8. А хтось може в курсі - чи нормально для інвертора використовувати через його лінії інверторну сварку? Бо зазвичай перемикав на лінію від мережі і варив. Але пару днів світло майже не включають, а треба поварити. А запасного інвертора не маю для експериментів)
  9. В кінці березня він і у нас коштував 37к, бо пройшла зима без відключень))
  10. невідповідність брошурі і... китайські компоненти в китайському інверторі Але загалом у відео видно файно виготовлений серійний виріб, а не підвальну кустарщину. Та і я радий за людей, у котрих інвертор викликає чисто інженерний інтерес, а не критичну необхідність))
  11. Як раз в відосі у нього 6 квт акум. Ну вже шо є - то є) В 5 квт нормальні банки. У деї плюс в підтримці, мені вже навіть на акумі два рази прошивку апдейтили)
  12. Перші два відео з 5 квт акумами деї показали, що всередині НЕ циліндри. Про 6 квт акум не знайшов, але думаю буде те саме.
  13. таке нє? www.aliexpress.com/item/1005005694176122.html The main function of the automatic transfer switch is when the main power (common power supply A) fails, the ATS will automatically switch to the backup power (Backup power supply B) to continue working (switching speed <50 milliseconds), which can effectively solve the troubles caused by power outages. When both A and B have electricity, priority is using A Power
  14. Вітаю! Шукаю якісний кабель для сонячних панелей і конектори до нього. Кабель 6 мм2, бажано чорний і червоний, метрів по 50 кожного. Конекторів 5 комплектів, мабудь.
  15. З картинки вище виходить 13А. Але я писав про 8квт інвертор однофазний
  16. Беріть інвертор 8квт, до нього акумів кіловат 10. В інверторі ставите Grid Peak Shaving = 5 квт (чи скіки у Вас там максимум по лічильнику). І все що вище 5 квт - буде добиратись з акумів.
  17. Це якщо одночасно. Але насправді посудомийка гріє воду двічі за пару годин, кожен раз хвилин по 15. Пралка гріє один раз, якщо не помиляюсь. Чайник взагалі хвилин 5 треба, як і мікрохвильовка. Насос качає десь хвилину? Тому то Вам просто пощастило то все спіймати одночасно.
  18. занулення чи заземлення? це різне
  19. У мене на позаминулу зиму не було ні першого, ні другого, тому просто від перемикача 1-0-2 від одного з виводів опустив кусок кабеля і намотав на вбиту в землю трубку) Хоча котел працював і без занулення. Просто шоб було. Зараз вже і заземлення є, але якщо кому треба "на зараз" при його відсутності - справ на 5 хвилин. Трубу чи кутник довше шукав)
  20. Робите занулення і все буде ок.
  21. Якщо я вірно зрозумів його роботу - то біля котла, йому не треба мережа до інвертора.
×
×
  • Створити...