Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

zinnik

Пользователи
  • Публікації

    80
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача zinnik

  1. Вважаю більш доцільним все ж рахувати об’єм стоків на добу. Хтось один раз на день користуються унітазом , а інший три. Біологічна нагрузка різна, тому кількість стоків на добу більш правильно відображає потужність ЛОС.
  2. Часткова викачка ілу (300-500л.), раз на рік, почистити дзеркало води від різного сміття, відрегулювати роботу аерліфтів, почистити фільтр компресора, почистити стінки ЛОС.
  3. Якщо рівень води високий, порекомендую Акватек, його найпростіше встановити при високій воді, стаканом із кілець пройти воду і змонтувати у колодязі, не треба якорити, достатньо обсипати піском, перевірено часом, не вспливе.
  4. Зелена скеля і Біосептик мають однакову технологію очистки. Ц першої бактерії на шайбах типу пікобель, у другого це на йоршиковій стрічці. Аеробна очистка присутня, але у дуже незначній мірі. Тому ступінь очистки меньше (значно), ніж у аеробних станцій. для отримання більшого ступеня очистки треба додавати у станцію коагулянти, вони прискорюють процес освітлення стоків. Акватек повноцінна аеробна станція, відповідає всім заявленим характеристикам, всі процеси очистки протікають стабільно(головне підібрати по об‘єму переробки стоків). Як на мене сама універсальна ЛОС. При правильному монтажі, ґрунтові води ніяк не заважатимуть роботі і вона не вспливе.
  5. Я наче не мрець, хоч у відкачаний септик із кілець або пластикову ємність спускався. Останнього разу минулого тижня, не перебільшуйте, якщо Вам не відомі точні обставини загибелі людей.
  6. Якщо мова про побутовий септик, то там виділяється метан, він витісняє повітря із легенів. Нема його стільки в тому септику, щоб від того померти. І правила безпеки ніхто не відміняв. Після відкачи там нема чому випаровуватись, такі роботи я робив особисто. Давати поради з того, що десь чув чи читав не професійно. Бажаю удачі
  7. Я ж не чарівник, і руцями працювати умію. Вдачі Вам, може інопланетяни підкажуть нову-хау
  8. Вітаю, відкачайте воду, невеликим дренажним насосом. Після підкапуєте під кільце з одного боку і трамбуєте під нього щебінь. Повторюєте процедуру з протилежної сторони в потім на вхрест Щебігь фракції 20-40. Як виконаєте це, засипте в середину кільця 30-50 см піску. Буде працювати як фільтр, щоб не щамулювати дренажне п‘ятно під кільцями. В подальшому можна буде почистити той пісок з мулом і матимете відновлений дренаж.
  9. Условно разделите столб воды от переливной труби до дна на 3 части, наименьшее количество взвеси (более чистая вода) будет в средней части, вот труба должна быть чуть ниже границы разделения, верхней и средней части.
  10. Вітаю, а себе можу порадити?, можу надати консультацію, маю достатній досвід.
  11. Любая негерметичность будет пропускать запах, уплотнение, трещина, прохудившийся уплотнитель, надорванный во время монтажа. Рекомендую искать именно негерметичность
  12. Доброго дня, підкажіть саму тиху насосну станцію, дякую.
  13. Раз в 2 года, осадка нерастворимого будет за этот период 10-20см. Объём не критичный для работы всей системы. Пользуйтесь бактериями, это ускорит процесс осветления стоков.
  14. Идите в местный водоканал, они этим вопросом занимаются, узнаёте ближайшую точку врезки и стоимость проекта ну и остальные вопросы позадавайте. У застройщика должен быть какой-то проект по канашке. У клиента 3 года стояла автономная канализация, сейчас врезался в городскую.
  15. Здравствуйте, могу выехать на объект для просчета сметы, если актуально тлф.:0638155070, Николай
  16. Дренажные тунели хороши для чистой и отстоянной воды, заиливаются со временем и все, как восстановить дренаж. Колодец при грамотном монтаже можно почистить и частично восстановить его дренажные свойства, но как заметили выше очень много факторов влияющих на срок службы любого дренажа идут от пользователя.
  17. Берите ATVFL8, ничего там голодать не будет, для долгой работы дренажа, после ЛОС поставьте отстойный колодец, дальше основной дренаж. Обслуживать нужно и ЛОС и дренаж, а именно эти станции хороши универсальностью монтажа в любых грунтах и близких грунтовых водах. Все они имеют свои плюсы и минусы, Aquatec не исключение, но мне они нравятся своей универсальностью в монтаже и обслуживании, стабильностью в работе.
  18. Если это адресовано мне, слабовато клише вешаете
  19. В точке разветвления магистралей по направлению к септику установите шиберную заслонку в отдельном колодце, при необходимости можно будет изменить направление движения стоков
  20. Между ЛОС и ёмкостью для полива рекомендую поставить отстойный колодец, так как из ЛОС будет выноситься частично ил и мелкие частички всякого мусора, ЛОС может дать сбой, у Вас будет буферная емкость Добавлено через 5 минут По поводу дренажа, дренажное поле или дренажные лучи, перед ними обязательно перкуляционный колодец (отстойный).
  21. Готов забрать балконные дверь, куда и когда можно подъехать?
×
×
  • Створити...