Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

VasylOk

Пользователи
  • Публікації

    712
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача VasylOk

  1. Андрію... розсмішили)) Це точно Я, просто якийсь став «сєнтіментальний», а може підстаркуватий... ходжу бурчу під ніс. Просто життя якесь чорно-біле пішло, кольорів не вистачає. А так взагалі все гаразд, дай Бог кожному.
  2. Дякую... типу АП) Доброго вечора, товариство! Вже рік в темі тиша... Воно і логічно, тому, що майже нічого не відбувається. Будова сильно втомила і чесно кажучи вже не ті доходи, щоб ативно діяти... ... А були часи драйву... навіть номінацію вдалось якусь отримати на SD... Одне, що хочу відмітити, що цього року на Осинках навколо моєї ділянки з"явились 4 нових власників, які починають підготовку до будівництва... Я би мабуть зараз не будувався... Тому живемо на тому що є і насолоджуємся життям!
  3. Альтаїр, більш менш оптимальна вартість підключення і абонплата. altairline.net/zazime/ На рахунок якості, наче все ок, 50 мБит достатньо. Великий плюс в тому, що є гроші на рахунку = є інтернет, немає - відключений. Активація після оплати 15-20хв. автоматично. Якщо потрібно, можу скинути контакти представника, він в Погребах живе.
  4. Доброго вечора! А тепер фасад: тадам) Порівняння з проектом: Результат фасадних робіт нам дуже сподобався.
  5. Після зимової сплячки наш газон почав інтенсивно рости, особливо після підживлення силітрою. Вже навіть зробив перший покос. Станом на 5 квітня, виглядає дуже пристойно: але в око кинулось ось це: я згадав, що мені не хватило десь на 0,5-1 сотку насіння і я докупляв у того ж продавця ту ж травосуміш, і мені продали скоріш за все іншу( Дуже прикро, вона зовсім друга, росте швидше, структура не така, навіть на фото видно... розчаруванню і злості немає меж Але не зважаючи на таку підставу, я в цілому, задоволений, зелена галявина дуже підкреслила наш скромний ландшафтний дизайн.
  6. Експерементувати точно не буду.... Еволюція рішення по утепленню газобетону - дуже складна утеплювати газоблок не рекомендується утеплювати газоблок не має ніякого ефекту утеплювати газоблок економічно не вигідно утеплювати газоблок нонсенс ну може хоч пінопластом... ладно, вирішено утеплювати буду - тільки вата і ще купа проміжних думок Виробник (бренд) відносно новий на ринку, із коментаря імпортера: "......завод Barvy а Laky Teluria (Чеська республіка) - один з найстаріших виробників ЛФП у Європі. Наразі на цьому заводі виробляються штукатурки та фарби під брендом Fastech" .....штукатурка альтернатива KABE, тільки більш доступніша Уже декілька фарумчан стали володарями фасадів з матеріалів цієї фірми. Ціна нормальна, теж є пропозиція по такій ціні, але ще не бачив обєктів бригади. а так 150, 180, 200 грн за м2 просять, навіть в деяких випадках відкоси входять у вартість. декор 50, 70,90 грн п.м. Думаю зараз, нажаль, не так багато людей можуть собі дозволити витрати на будівництво і оздоблення будинку. Тому ціну диктує замовник, я так вважаю.
  7. Доброго дня, колеги! Підійшов до дуже "інтимного" питання - ФАСАД! Ключові параметри: 1. Площа фасаду під фін.штукатурку 225 - 230 м² 2. Довжина віконних та дверних відкосів 70-75 п.м. 3. Довжина декоративних элементів 110-120 п.м. 4. Площа цоколя 20 м² На рукаж вже є пара-трійка пропозицій по матеріалам та комплексу робіт. Нагадаю, на початку будівництва ціль була такою: або така: Що хочеться: 1. утеплення мінеральна вата 50мм 2. декоративна штукатурка типу "барашек" 1,5мм силікон 3. декорування віконних та дверних пройомів та пояс (як на фото) 4. декорування фасадною плиткою під вікнами і цоколя (якщо бюджет дозволить ) Після поверхневого аналізу та моніторингу думаю в напрямку: 1. Утеплювач мінвата Paroc Linio10 50 мм, 90 кг/м³ 2. Клейова суміш для приклейки і армування Walrus Termo FIX2 3. Склосітка 160г/м.кв. Fiberglass 4. Дюбель Wkret-met LMX-10120 5. Грунтовка універсальна - VarTex Vartex Grunt 6. Грунтовка силіконова VarTex Universal з кварцевим наповнювачем 7. Штукатурка барашек силіконова VarTex Fastech розмір зерна: 1,5 мм Хто вже пройшов даний етап або теж зараз в таких клопотах, прошу висловити свою думку... також цікавить актуальний порядок цін на комплекс робіт (м2, м.п.) на сьогодні. Дякую!
  8. Доброго вечора! Загляньте сюди, юридично -Зазим'є, фактично - Погреби
  9. Напевно ви праві..., але як кажуть, береженого Бог береже... Оглядаючись назад, то можна було дуже багато інформації "заникати", але вважаю, що для таких "чайників" як я, будь-яка інформація з реального досвіду - безцінна. По собі можу сказати, що на сайті для мене є декілька "авторитетів", досвід яких я використовую з мінімальною глибиною вивчення мат.частини, бо я вже знаю, що якщо вибраний той чи інший матеріал, чи технологія, то вже до цього хтось багато над цим думав, прораховував, аналізував, моніторив тощо. Тому не гріх ділитися своїм позитивним досвідом, а негативним тим паче, для того щоб хтось робив висновки для себе і максимально уникав аналогічних проблем.
  10. Трохи не забув, в листопаді 2016 року я ще поставив будинок на сигналізацію, одразу після встановлення капітальних дверей. Під час розводки електрики, мастер мені повиводив кабеля для майбутньої сигналізації: 6 - контурів датчиків руху, 2 геркона, 1 клавіатура. Після штукатурних робіт це виглядало так: Комплект та бюджет був ось такий: З міркувань безпеки всіх деталей розголошувати не можу та викладати фотки з обладнанням не хочу. Тому зараз будинок 100% часу знаходиться під охороною, система надійна, служба поруч... Стало на душі якось спокійніше.
  11. Фактичних цифр зараз не пам'ятаю, а судячи по цій фото відхилення від проекту було), двері зміщенні вже блище до центру: то приблизно десь 65см - справа і 55см - зліва, оскільки ширина тамбура 2,2м, а дверний пройом - 1 м. Так, так згадав, що ще поміститься напроти шафи - тумба для взуття обов'язково з м'яким сидінням.
  12. Зато по логіці, та й по проекту. В нішу у тамбурі спокійно може поміститись повноцінна шафа-купе. То є так, дядьку... Бачу, бачу, що ви не москаль))) Слушно, так і задумувалось... То є файно! Аналогічно!
  13. Трохи контрасту в тему: Грудень Зазим'є: Грудень Тбілісі: Осінній Баку: і ще трохи Грузії:
  14. комплект сорочок на подарунок за кордон
  15. Вже два роки з нами нема Кузьми(((.... Пам'таємо!!!
  16. Шановні поціновувачі моєї теми! Повідомляю Вам, що віднині я на форумі "STROIMDOM" під ніком "VasylOk" Починаємо новий етап життя, а це вже мабуть плавний перехід із стадії "забудовника" на стадію "дачника" Обіцяю і надалі ділитися своїми цікавими здобутками! Слава Україні! PS: всі запланованні на 2016 рік грошові кошти отвоєні в повному обсязі. На сезоні 2016 поставили "жирну крапку" вхідними дверима. Відтепер у нас є двоє чудових дверей ТМ СТРАЖ. Дякую форумчанину: Rustlers Кому цікаво специфікація по дверям:
  17. Для накриття септиків та колодязя придбали 4шт полімерних паркових каналізаційних люки висотою 55мм. а тим часом щільно поливали наш газончик водичкою і він потроху сходив і підростав, дуже хотілось щоб він до морозів встриг закорінитися. 25.09.2016 19.10.2016 1.11.2016 Рулоний газон ми перед морозами покосили Цього року морози прийшли рано, тому наш газон "впав у спячку" до весни))
  18. На рахунок деталей не сильно в курсі, але кажуть люди, що при правильній грунтовці (глибокого проникнення) і правильному клею все дуже добре виходить. По логіці все вірно... Але ми вже хотіли пожити на хаті, без фасадних робіт ми якось справились, а ось без доріжок в грязюці ми не хотіли жити... Щось придумаємо, коли будемо планувати фасадні роботи. Що зроблено то зроблено! Головне, що великий кусок роботи вже позаду!
  19. У вересні після щільного поливу, все що зійшло ми обробили раундапом, потім виждали трохи і почали займатись озелененням. Під озелененням ми розуміли посів газону та висадження декоративних хвойних рослин. На ринку Юність купили датське насіння для газону і у одного розсадника накупили різні види хвойних рослин, правда дуже маленького зросту, ну на перспективу.... За суботу ми розпланували і посадили декоративні рослини. Позичили у сусідів сівалку для газонів і вперед... По асортименту хвойних: Туя західна Смарагд Туя західна Даніка Туя Рейнголд Туя західна Колоновидна Туя західна Холмструб Туя західна Глобоза Туя східна Нана Можжевельник чешуйчатий Блю Карпет Можжевельник Чешуйчатый Блю Спайдер Можжевельник китайский Стрикта Моживельник Колоновидний Хіберніка Самшит Ялівець Козацький Далі просто фото: Вид зверху Переднє подвір'я Заднє подвір'я Вид з дороги Задоволення не з дешевих, тому брали все в мінімальному розмірі.
  20. Як таких видимих дефектів не видно, , навіть під лампою, де не де зустрічались невеличкі "шрами". Майстер сказав, що якби під покраску, то треба було ще пройтись разок мультіфінішем Stabil. Використовували фарбу Колорит не дорогу, десь біля 500грн за відро 9-10л, брали в Епіцентрі, там і колорували. Фарбували 2-3 шари. Далі міксували, наприклад в залишок фарби з кухні (беж) додавали новий барвник і потім персиковим кольором фарбували вже коридор, а з фісташкової вітальні, після додавання барвника вийшли дві симпатичні стіни оливкового кольору. Саме головне, що структура фарби дозволяє по ній клеїти шпалери. В цілому самим рішенням фарбувати задоволений, вийшло "дешево і сердито", бо робили все самі...
  21. Дякую, земляче! Будемо рахувати, що на 5 з "мінусом":Yahoo!: По перше він дістався безкоштовно, і спасіння було справа "спортивна". Майже щодня поливали, вичесували проблемні місця і він на 90% відновився. В кінці листопада ми його постригли. Стіни ми штукатурили в ручну з фінішною шпаклівкою під шпалери, але якість робіт була на стільки висока, що ми вирішили пофарбувати. Якщо точніше: 880(мийка)+450(посудомийна)+600(шухляди)+450(тумбочка)=2380мм
  22. Продовжили експеременти по самостійній поклейці шпалер. Так як було трохи вільного часу, вирішили у кімнаті на 2 поверсі поклеїти шпалери: Придбали 3 рулони на ринку Юність: В результаті дві стіни пофарбували, а дві поклеїли: Також з кумом самостійно зробили підсвітку робочої зони із світодіодних ламп: Якщо чесно, після цього основне світло на кухні майже не вмикали.
×
×
  • Створити...