Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Gonchik

Пользователи
  • Публікації

    2 277
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Gonchik

  1. Ну вас тягне один до одного. А ще кажуть, що однаково заряджені відштовхуються)))
  2. Ну коли дивишся на тих, котрі вчаться в рейтингових закордонних вишах, то начебто більше, ніж 5. Моя мала закінчила ліцей Інтелект в 2020-му, здала зно на 196 середній (тоді то ще було далеко не 2+2), англ на 200, ielts на 8.5, зібрала валізи і сама поїхала за кордон. В 17 років. Ми вперше до неї поїхали в минулому році. Але я про інше. За її словами, вона там ще доволі посередній студент з поміж наших, яких там чимало.
  3. Рвуть. Не рвуть ті, що don’t look up) Типу спадковий хрущик/бізнес, ще якийсь там якір. Людей не вчить те, що сталось з окупованими. Середньої освіти вже немає, вища точково, пару вишів, та й то окремі спеціальності Якщо тато/мама не привили до пʼяти рочків бажання вчитись, то далі які б репетитори не куплялись, ефект буде вже не той. Хочеш зробити добре - зроби сам)))
  4. Так сказали десятки міліонів. Скоро скажуть ще пару) При вартості ее як у Європі, пмм як у Європі, продуктової корзини часто дорожчої, ніж в Європі, (продовжувати можна довго), в Україні лишаться лише непрацездатні, ті, що отримують зиск з мутних схем, власники засобів виробництва (та й то не факт).
  5. А якщо з полутеха поїде в посадку на Покровський напрямок, то жінка з тещею що робитимуть?)
  6. 18 років, які діти?) Мої сусіди такого ..єпінатєля відвезли и UK, відправили на завод ( не знаю, правда, який) і повернулись додому. Сказали - захоче жити - виживе. Життя ми йому врятували.
  7. Судячи з розповідей ( може, звісно, у мене склалось хибне враження) малий займає пасивну позицію. При подібному розкладі я б просто випхав за кордон, і нехай вджобує, доки не зрозуміє чого хоче.
  8. Зазвичай стараюсь передбачити обстановку на дорозі. Поки що зупинився перед перехрестям. Бачу, що тут є готель, шопінгмол зі спортлайфом. Правда переживаю, що позаду йдуть ще силовики, які рано чи пізно поженуть всіх в урвище.
  9. Проведу іншу: на червоний прямо валить купа народу, хтось під мигалками, хтось на ходу кидаючи гроші в вікно поліцейському, який паличкою спрямовує решту авто направо, де зяє урвище, не всі переживуть падіння.
  10. Та чому ж немає? Днями однокласник полковник ( бравий хлопець, три контузії, постійно на передову тікає від лікарів) розповідав про життя. Я спитав про ще одного нашого однокласника ( вони разом після восьмого в суворівське пішли). Каже «Юрка дембельнувся». Виявилось це означає - отримав осколок в голову, травму ноги, і зараз його сліпого і глухого доглядає мама віком під 80. О..єнний дембель. За призначення інвалідності ще треба поборотись.
  11. Це не купляють з осені 22-го. Треба пропонувати щось інше.
  12. Тут внутрішній електорат вже потихеньку мирять з думкою, що блага цивілізації не такі вже й необхідні, як нам здавалось впродовж десятиліть) zn.ua/ukr/UKRAINE/bez-svitla-.html
  13. З огляду на приколи з консульством/документом, ті що залишились в ЄС таки цінують книжечку більше, ніж ті, що повернулись. Я свою без поважної причини навіть в руки не беру😂
  14. На жаль, мадярів з лепрозорію пустили в санаторій без належного огляду.
  15. Закінчились гроші на чужині і довелось продати обліковку Бездомному?😂 І я так кажу. І про вагнергейт теж брехня)
  16. В Польщі вчитися англійською - то гроші на вітер. Рівень викладання нульовий. То так, всяким багатим туркам гроші просирати)
  17. То ізі. Є ще варік одразу на англомовну програму і вчити мову країни перебування. Голандська, наприклад, легка і доступна)))
  18. Просто вони вірять, що батьки їм будуть сраку заносити на поворотах до скону віку, і/або чоловік, якщо поталанить. Моя теж «я там больше не могу» включала. Але у неї всі навколо закусили вудила і на інтернатурах/постійних роботах як бобіки гарують. Після універа 3-4€ платять і ок. Так, життя не мед, ніяке з європейських суспільств не приймає з відкритими обіймами. Повернутись встигнуть завжди, а от шансів влаштуватись в західне життя таких, як зараз є, може вже і не бути потім.
  19. Два роки, не два. Поки в країні при владі будуть довб…би - кіна не буде. Збирався повертатись влітку. Мав оформити на матір догляд. А тепер по закону її мій 80-річний батько має доглядати (всього одне слово змінили «непрацездатний» на «невійськовозобовʼязаний») Ну ок, тепер думаю, що доведеться якось і колись їх забирати, якщо війна триватиме. У мене тут така трусторі в полі зору зʼявилась, що сам би не повірив, якби хто розповів. Жив по сусідству хлопчина, зятем прийшов до сусідів. Мерчандайзер, прийми, сід початку нульових. Ну і друзі у нього, полюс-мінус того ж віку, 30+, і достатку. Чоловік до десяти, постійно разом гуляють всі др, свята. Збирається ця банда в штати. І от проходить пару місяців і всі вони вже в Чікаго. Поки що без сімей. Справа часу. Не питайте, чи збираються повертатись. Так що оте, що всі, хто хочуть виїжджають - скоріше правда, ніж навпаки.
  20. Це так. Але поки що маємо все Вами перелічене + бусифікацію. Родич працює в закладі для людей з розладами психіки, так каже, що почали забирати підопічних:(
  21. Для людей, які вирішать їхати з кінцями, до лампади буде той кримінал. Та й як це виглядатиме в очах всього цивілізованого людства? Та й лишатись/повертатись будуть лише пристаркуваті, яким вже пізно влаштовуватись в західному суспільстві. Молодняк і далі пертиме на газ66-х.
  22. Повертатись будуть лише якщо одночасно з відкриттям кордонів партнери припинять підтримувати біженців ( давати статус, гроші, тощо). А ще краще бабло за повернення))) Якщо всі ці бенефіти залишаться на поточному рівні, то побачимо оту серію зі слуги, де зеля народ шукає. Хіба що з ним по тій спорожнілій країні бродитимуть ще й власники великого бізнесу.
  23. Нуашо?) В деревині ж шарять)))
  24. А у 1989-му моєму дідові, репресованому в 1951-му за сприяння визвольним змаганням, вже відпускали будматеріали по пільговому списку саме для репресованих (блок 2 нф, пиломатеріали).
  25. Таких і назад не беруть. Президент сказали, що повернення не на часі)
×
×
  • Створити...