Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Gonchik

Пользователи
  • Публікації

    2 277
  • Зареєстрований

  • Відвідування

3 підписника

Персональная информация

  • Имя
    Сергей
  • Откуда
    Бровары-Вита Почтовая
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

30 159 переглядів профілю

Gonchik's Achievements

Звезда

Звезда (9/13)

  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • Популярность
  • Первый пост
  • 10 комментариев

Recent Badges

1,5 к

Репутація

  1. Ну вас тягне один до одного. А ще кажуть, що однаково заряджені відштовхуються)))
  2. Ну коли дивишся на тих, котрі вчаться в рейтингових закордонних вишах, то начебто більше, ніж 5. Моя мала закінчила ліцей Інтелект в 2020-му, здала зно на 196 середній (тоді то ще було далеко не 2+2), англ на 200, ielts на 8.5, зібрала валізи і сама поїхала за кордон. В 17 років. Ми вперше до неї поїхали в минулому році. Але я про інше. За її словами, вона там ще доволі посередній студент з поміж наших, яких там чимало.
  3. Рвуть. Не рвуть ті, що don’t look up) Типу спадковий хрущик/бізнес, ще якийсь там якір. Людей не вчить те, що сталось з окупованими. Середньої освіти вже немає, вища точково, пару вишів, та й то окремі спеціальності Якщо тато/мама не привили до пʼяти рочків бажання вчитись, то далі які б репетитори не куплялись, ефект буде вже не той. Хочеш зробити добре - зроби сам)))
  4. Так сказали десятки міліонів. Скоро скажуть ще пару) При вартості ее як у Європі, пмм як у Європі, продуктової корзини часто дорожчої, ніж в Європі, (продовжувати можна довго), в Україні лишаться лише непрацездатні, ті, що отримують зиск з мутних схем, власники засобів виробництва (та й то не факт).
  5. А якщо з полутеха поїде в посадку на Покровський напрямок, то жінка з тещею що робитимуть?)
  6. 18 років, які діти?) Мої сусіди такого ..єпінатєля відвезли и UK, відправили на завод ( не знаю, правда, який) і повернулись додому. Сказали - захоче жити - виживе. Життя ми йому врятували.
  7. Судячи з розповідей ( може, звісно, у мене склалось хибне враження) малий займає пасивну позицію. При подібному розкладі я б просто випхав за кордон, і нехай вджобує, доки не зрозуміє чого хоче.
  8. Зазвичай стараюсь передбачити обстановку на дорозі. Поки що зупинився перед перехрестям. Бачу, що тут є готель, шопінгмол зі спортлайфом. Правда переживаю, що позаду йдуть ще силовики, які рано чи пізно поженуть всіх в урвище.
  9. Проведу іншу: на червоний прямо валить купа народу, хтось під мигалками, хтось на ходу кидаючи гроші в вікно поліцейському, який паличкою спрямовує решту авто направо, де зяє урвище, не всі переживуть падіння.
  10. Та чому ж немає? Днями однокласник полковник ( бравий хлопець, три контузії, постійно на передову тікає від лікарів) розповідав про життя. Я спитав про ще одного нашого однокласника ( вони разом після восьмого в суворівське пішли). Каже «Юрка дембельнувся». Виявилось це означає - отримав осколок в голову, травму ноги, і зараз його сліпого і глухого доглядає мама віком під 80. О..єнний дембель. За призначення інвалідності ще треба поборотись.
  11. Це не купляють з осені 22-го. Треба пропонувати щось інше.
  12. Тут внутрішній електорат вже потихеньку мирять з думкою, що блага цивілізації не такі вже й необхідні, як нам здавалось впродовж десятиліть) zn.ua/ukr/UKRAINE/bez-svitla-.html
  13. З огляду на приколи з консульством/документом, ті що залишились в ЄС таки цінують книжечку більше, ніж ті, що повернулись. Я свою без поважної причини навіть в руки не беру😂
  14. На жаль, мадярів з лепрозорію пустили в санаторій без належного огляду.
  15. Закінчились гроші на чужині і довелось продати обліковку Бездомному?😂 І я так кажу. І про вагнергейт теж брехня)
×
×
  • Створити...