Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

shyba

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем shyba

  1. В старые добрые времена это делали обычной сухой горчицей. Лично испытывал, помогает. Но это на гравитационке. На принудиловке не пробовал, не было проблем.

     

    Мені розповідали про такий метод, але трохи страшно, як потім поведе себе котел після цієї гірчиці....

  2. Может быть поможет применение тепловизора. Слышал, что он показывает места повышенной влажности в ограждающих конструкциях.

     

    Спасибі за ідею, але де його взяти цей тепловізор?

  3. В мене в голові крутиться одна ідея, але я не впевнений чи вона хороша- тому хочу озвучити її на Ваш розгляд.

    А якщо відключити котла, замість нього поставити звичайний циркуляційний насос і влити (чи всипати) в систему якусь присадку для герметизації на зразок як роблять в системі охолодження автомобілів, коли тече радіатор, і поганяти її трохи.

    Яка ймовірність, що вона затяне пропуск і чи надовго це?

  4. Подсоединяете водопровод с манометром к системе отопления открываете кран, если невозможно через подпитку, закрываете котел, радиаторы и ждете, где проявиться. А чем сделана система отопления? Производитель?

    Труби польського виробництва, але точніше якої фірми зараз сказати не можу- мушу подивитись.

  5. Доброго дня!

    Я збудував будинок і весною мені зробили газове опалення пластиковими трубами. Котел Viessman Vitopend 100. Перевірку на герметичність системи робили, хоч я не впевнений чи так як нележить. Всю розводку зробили в підлозі і в подальшому залили стяжками.

    Тепер я вселився і запустив опалення. Котел працює, всі радіатори теплі, але в систеиі постійно падає тиск приблизно 0,4-0,5 атм. за добу і навіть при виключеному котлі. Перекриваю всі радіатори, опалення підлог, напускаю в систему 2 атм., перекриваю всі крани на котлі і залишаю на ніч- зранку вже 1,5 атм. Я зробив висновок- десь в системі під стяжками є пропуск і тепер в шоці- не знаю що робити. Місце пропуску невідоме.

    Підкажіть, будь-ласка, які можливі виходи з цієї ситуації. Можливо в когось були подібні проблеми.

×
×
  • Створити...