Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

rt21

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

rt21's Achievements

Новичок

Новичок (1/13)

1

Репутація

  1. прання, купання, миття посуду ви кажете що знезаразити можливо, але це треба робити періодично, воду забираю з дна колодязя гідрофором
  2. Если психологически Вас не смущает пить воду в которой присутствовали сточные воды, то можно и почистить. Коли-индекс это показатель наличия группы бактерий кишечной палочки, которые находятся в фекалиях человека. Сами по себе они не вредны. Но если человек чем-то болеет, холера и т.д. то употребив такую воду тоже можно заболеть. Методов несколько.Напишу просто 1. Дезинфекция = хлор и т.д. т.е. вы просто "убьёте" бактерии. 2. Очистка (удаление) - мембранные технологии - ультрафильтрация если солевой состав в норме. Но честно говоря оно Вам надо? я її пити не хочу, і взагалі я її не пю біля 2-х років, в мене є хлорний патрон на скільки стане йог, я просто хочу користуватися нею на побутові потреби, але як що би можна було провести знезараження криниці і підвести колі індекс до мінімуму було би добре і як за часто треба було робити знезараження ?
  3. Допоможіть очистити воду, зробив бак аналіз і там колі індекс 230, що мені зробити щоб підвести воду до харчових стандартів, чи це не можливо( криниця на 4 кільця) по хімічному складі в межах норми( каналізаційна яма за 20-25 метрів від криниці)
×
×
  • Створити...