Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

NikolayII

Пользователи
  • Публікації

    429
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача NikolayII

  1. Я також на них подумав, треба спробувати. Дякую.
  2. Нарахунок Ваго не будемо сперечатися, а от по суті лівий контакт мені також не подобається, але переробити його немає можливості, скрутка обломається точно, а як почну зачищати зломається провід і тоді все, жоп@... розбивати плитку і т.д. Поки робить хай буде так.
  3. Ось і я вставлю свій досвід спілкування з радянським електромонтажем. Квартира орендована, вся схема проводки квартири це суцільне шлейфування, переробляти немає дозволу, але на одній розетці я просто "завис"... шлейф продовжений звичайною.... проволокою... І так воно робило... а розетка прикручена була до дерева (привіт пожежникам) Довелось купляти болтові клемники і з'єднувати міддю, вигляд вийшов не ах, але там провід був обломаний і варіантів було небагато. Ось фото в хронологічній послідовності. Я все зробив правильно чи може треба щось переробити?
  4. От я саме так і подумав :lol::D Напевне прийдеться ці шипи-лапшу ставити? Але мені здається, що для них це буде ще зручніше, а особливо маленьких пташок, ніхто їм не заборонить зробити навіть гніздо впродовж цих шипів... чи не так? Може зробити до них ще оленя? Добавлено через 2 минуты Покажіть будь-ласка фото оленя, може саме певний вид оленів їх лякає :lol:
  5. Грінпіс замучає :lol: Добавлено через 57 минут Просто зовсім не можу уявити собі вигляд знизу красиві балки і така лапша. Хоча впевнений, що проблема буде знята. Дякую за пораду!!! Якщо інших варіантіа не буде так і зроблю.
  6. Надіюсь тема розміщена там де треба. Проблема в наступному: захотів зробити по-альпійському винесену кроквяну систему за будинок, все ніби гарно, але птахи сідають на неї і обсер@ють фасад... (фото нижче) Я передбачував, що таке може бути і зверху (щоб не було видно із землі) густо набив цвяхів з обкушеними шляпками, щоб сісти було боляче, але цим гадинам нічого не заважає... сідають і роблять свое гадке діло Хто може порадити більш дієвий метод для захисту фасаду? У мене є 2 варіанти : прикрутити на кінцях болтики і між ними натягнути по дві тонкі проволоки на різній висоті, щоб сісти було важко,другий варіант кардинальний, зовсім не бажаний і важко втілюваний, зрізати цю конструкцію....... Хто може щось порадити? Всім дякую за поради!!!
  7. Х. З. Хоча якщо великі перепади або ями, то ІМХО краще зробити місцеву стяжку-ремонт.
  8. Я бачив у якомусь відео де пісок змішували з цементом в ДУЖЕ економній пропорції і доводили до ледве зволоженого стану а потім вже вирівнювали площину. Як на мене трішки дорожче але можливо буде краще тримати форму під час монтажу ТП. Все залежить від висоти перепадів. Хоча і варіант просто з піском також класний. У мене є чорнова стяжка, то я буду клеїти на клей або піну. І я також думаю, що дюбелювати парашутиками треба, навіть якщо і залишиться якась пустота під листом ЕППС, то дюбель зафіксує її в одному положенні і стяжка ляже без пустот під ЕППСом
  9. Напишіть будь-ласка яка труба ( металопласт чи PEX чи ще щось )? Може вдастся завантажити фото? Я думаю треба визначити причину пошкодження труби.
  10. Дивіться не перестарайтесь бо всунете епічну сумму на утеплення, а всерівно все тепло буде виходити через вікна і вентиляцію... Зробіть без фанатизму але з комфортом. На мою думку на дах треба мінімум 250 мм вати, причому так як радить Тетяна, на 50 мм наростити стропилку (разом 200 мм) і 50 мм контрутеплення (поперек балкам) На фасад 100 або 150 мм (краще 150, на вартості пінопласту не сильно втратите зате тепла побільше. На підлогу чорнову стяжку з гідроізоляціею, на неї 50 або 70 або 100 мм ЕППС, потім теплу підлогу і 8 см чистової стяжки. (товщина чистової стяжки залежить від типу ТП, якщо водяня то 8 см якщо електрична то значно менше.) І фундамент бажано утеплити ЕППС не тільки зверху а хоча б на глибину промерзання.
  11. Таки да!!! У нас варварство повним ходом Я сам був шокований коли це побачив і дуже боявся їх за це чіпляти, але крановщик сказав, що так у всіх, і потім я в цьому переконався, у всіх моїх сусідів так само....
  12. Монтажні петлі плити, принаймні у моїх плит петлі були зроблені саме так, поки Бетон свіжий його просто проломали і оголили арматуру за яку потім їх піднімав Кран...
  13. Абсолютно підтримую такий спосіб, у мене також висота плит була різна, хоча по низу все рівно, і мене переконали зробити стяжку, вийшло що вона вийшла рівніше ніж плити але при укладці ЕППС всерівно доводилося трішки рівняти... Для Вас головне укласти і прикріпити плити зонтами для теплоізоляції щоб вони не люфтили і ВСЕ, головне залити чистову стяжку по рівню і без бугрів і впадин. Моя порада забити на це і не викидати лишніх грошей. Але якщо цоколь перекритий і в такому вигляді буде зимувати, то є сенс зробити стяжку щоб вода зимою не застоювалася і не попадала в підвал і в порожнини плит і не замерзала там, хоча знову ж таки у мене за одну зиму нічого не сталося. Візміть забийте розчином чи бетоном отвори для петель і можливі усадочні тріщини плит і для особистого сспокою можете замазати ці місця бітумною мастикою.
  14. Я вікном задоволений, ставив у дитячу кімнату виключно для забезпечення світлом (кімната на сході) поставив собі Велюкс, впринципі задоволений, але мало... Звичайно це не рукожопий факро, але до Рото їм ще "пукать и пукать":-) А тепер ще нова проблема виплила, коли сильний вітер дуже голосно свистить мікровентиляційна приспособа (див. фото) Отже якщо вікна то Рото у повній комплектації. З утепленням екструдером.
  15. Звичайно мені слабо віриться, що немає малого контуру але у нас все може бути... Автор теми, давайте фото обвязки котла.
  16. Я не сантехнік, але якщо я не помиляюсь, розходоміри регулюються залежно від довжини (протяжності) лінії (контура), цифри на шкалі значать скільки літрів води (теплоносія) пройде через цей контур за хвилину. Для корректного регулювання Вам потрібно хоча б приблизно знати протяжність ліній. а взагалі подивіться на Ютюбі, там масса відео на дану тему. По другому питанню насос ніколи не згорить від того, що Ви перекриєте контури ТП. для нього завжди е малий контур. не переживайте.
  17. Класно, тільки де саме такий знайти, наскільки я читав їх є два види. Буду шукати. Я просто хотів почути не рекламні проспекти, а думки людей які зробили або НЕ зробили схоже утеплення. Чи немає сторонніх запахів і т. Д.
  18. Незнаю.... може і відрізняється... Просто там ППС а тут ЄППС може у них різний склад.
  19. Все то воно так, але термобудинок всередині поштукатурений, тобто пінопласту закритий шаром штукатурки. А тут він буде просто у натуральному вигляді.
  20. Я зараз також мучаюсь цим питанням, у мене схожа ситуація, придумав на пароізоляцію між обрізною доскою якою підшито стелю, покласти ЄППС товщиною 3 см. Буде тепліше 5 см вати однозначно, зате абсолютно не боїться вологи. але мене трішки лякає імовірність міграції шкідливих речовин в приміщення... Хто підкаже, чи шкідливий ЄППС за шаром гіпсокартону? Який безпечний утеплювач можна покласти?
  21. Розумієте, додатково утеплитись хочеться, просто у мене це утеплення буде за пароізоляцією, тобто фактично в кімнаті, за 8 мм гіпсокартону. І якщо з утеплювача будуть в кімнату виділятись шкідливі речовини, то я краще не буду утеплюватись. В кого є інформація про шкідливість різних пінопластів.
  22. Люди, в кого є ще якісь думки з цього приводу? Брати ЄППС або ППС або якусь вату? Мені ближче до душі ЄППС через його жорсткість, але боюсь пожежонебезпечності... Переконайте будь-ласка або в доцільності або шкоді даного способу утеплення. Дуже прошу всіх хто прочитає цю тему написати свою думку. P. S. Використання Ursa XPS не є принципово, бачив в єпіку якийсь SYMMER або порадьте ще щось. Всім ДУЖЕ дякую!!!
  23. Блин, так прикольно смотреть на тупую и бесполезную рекламу автора темы:) Один "ленивый" другой "хлопчик" разница в регистрации три дня. Строит из блоков, каких? Газо-пено-керамо? Может фундаментных? Толщина? Сразу реклама.... аж как-то противно до чего доходят...
  24. Значить забийте на це діло))) якщо нема барабану значить все не так погано. Зробіть ще дві речі: постукайте кісточкою пальця по самому краю тріщин а потім надавіть сильно на край трщини, якщо відчуття таке, що зламалось, то збивати цей шматок і перештукатурювати.
  25. Я взагалі не знаю що там у Вас сяде... Цегляна стіна стоїть на моноліті, блочна також, монолітний Бетон також заливається на монолітне перекриття. Про які тріщини всі говорять? Якщо МОЖЕ будуть тріщини, то зразу після штукатурки (усадочні, під час висихання) які потім замажуться шпаклівкою з СІТКОЮ. Якщо думати про всякі дурниці з лінійним розширенням то або армокаркас в штукатурку або взагалі не штукатурити... Бо ж лінійне розширення різне. :lol: У мене звичайна вапняна штукатурка з додаванням цементу, ручного нанесення вже другий рік висить собі спокійно на стінах з цегли які граничать з блочними а над ними ще монолітний пояс, і ЖОДНОЇ тріщини не помічено. І навіть в місцях де на цеглі лежать заводські перемички:lol: А в ній же і арматура і бетон. Не беріть дурного в голову, моє ІМХО штукатурте і економте гроші, у Вас ще буде багато місць куди їх пристроїти.
×
×
  • Створити...