Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Vladimir_UA

Пользователи
  • Публікації

    567
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Vladimir_UA

  1. Під пішохода 4 см, під легкове авто 6см. Саме так правильно. З досвіду малорозмірна плитка типу Старе Місто під авто лежить без проблем і 4 см (стосується плитки Мандарина та Ковальської).
  2. Краще з російських полонених сформувати батальон Владімір Путін
  3. Если не сделана нормальная подготовка под заезд авто, то опять просядет с годами.
  4. Має бути щебенева підготовка, дороги ж будують не на відсіві, а на втрамбованому щебні.
  5. Має бути щебнева підготовка, а не відсівна. З таким самим успіхом можна прямо наа грязь плитку класти
  6. Дуже радий за основних партнерів. Щоправда останній Ф-22 випущений 12 років тому, на нього вже давно перейшли виключно США і на тому все. А Ф-16 досі виробляють і досі продають. Але то таке.
  7. Треба було не віддавати кацапні за безцінь ці стратегічні літаки та крилаті ракети до них.
  8. Для цього спочатку треба подавити наземну складову ППО, а також винищувальну авіацію кацапні. У кацапні є хороша ракета Р-37 класу "повітря-повітря", грати на цьому полі бою американці навряд чи погодяться - збиття росіянами декількох Ф-16 за короткий проміжок часу може дуже негативно позначитися на продажу ціх літаків у світі.
  9. Дійсно, для нас куди більш доречні були б ударні гелікоптери Апачі або Суперкобра, але про них навіть чомусь не згадують. Цінність же літаків в цій війні, по суті, в їхньому ракетному озброєнні воздух-земля, ніяких повітряних боїв між літаками при насиченому наземному ППО з обох боків не може бути. Що російські, що наші літаки на сьогодні фактично працюють на низьких висотах як штурмова авіація.
  10. Все так і є, а от ці "ще хтось" були військами РВСН, що маскувалися під танкові та мотопіхотні частини.
  11. А ну розкажіть тоді, чому кацапи досі не можуть взяти Авдіїївку. При перевазі у всьому, як Ви кажете. Може не просто так існують в Збройних Силах інженерні підрозділи та їхня робота дає результати?
  12. А "Мрію" теж ніяк не можно було перегнати за кордон напередодні, щоб часом кацапи щось не запідозрили, я так розумію. Не потрібно глупість (а швидше, державну зраду) видавати за хитрий план.
  13. При нормальній підготовці до війни, а не до шашличків, всі активні бойові дії відбувалися б на лінії державного кордону України та Росії (Білорусі), і не було б ніяких жертв в Бучі, Бородянці та інших наших населених пунктах, а битва за Київ в кращому б для кацапів варіанті була б битвою за Іванків, а аеродром Гостомель мав би стати братською могилою для російського десанту.
  14. Це часом не той самий ГУР, який напередодні вторгнення 24.02.22 так само запевняв, що ніякого вторгнення не буде?
  15. Потрібна порада щодо клея для керамограніту 60Х60 1 см на підлогу в квартирі. Якому з клеїв Крейзель 105, Полімін П-14 або Церезіт СМ-12 надати перевагу? Інших у нас по місцю немає, та й переплачувати на доставках не хочеться.
  16. Мастера то сообщают, что всё будет качественно, вопрос только в том, что качественно/некачественно это ни о чём. Работы либо соответвуют ДБНам/СНиПам, либо нет. Загвоздка лишь в том, что часто работы, выполненные в допусках этих стандартов, заказчиками могут восприниматься как некачественные. И нет там ничего в этих стандартах про пролезающие/непролезающие 100 баксов под правилом, уж поверьте на слово.
  17. А как вы её связываете между собой, прямо в бетоне? Вот залили нижний слой стяжки, положили сетки с нахлёстом и что, в этой грязи их связываете между собой? И потом, после сетки сразу маяки ставите?
×
×
  • Створити...