Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

B.S.V.

Пользователи
  • Публікації

    9 097
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    10

Усі публікації користувача B.S.V.

  1. Квартира в одному із ЖК в центрі міста. В квартру була заведена тільки холодна вода і достатня потужність електрики. Для опалення і водопостачання були використані котел Протерм, від забудовника, і комбінований бойлер Дражице. Водопостачання: ХВП, ГВП на 2 контури. Малий санвузол+ кухня і великий санвузол. Також із-за довжини трас передбачена рециркуляція ГВП.
  2. Там, за звичай, виходить два витка на паковку, що небажано.
  3. Ця паливна зроблена за один день. Електрика і автоматика забрали ще день, бо була скрита проводка електрики. Прозвонка зайняла багато часу.
  4. Я іноді присилаю фото нашому поважному проектанту з надписом: "Це зроблено за один день." "А як другі ?" Перший день: щось роблять переписують, чого не вистачає, замовляють і після обіду їдуть купляти. Другий день: роблять основний об*єм, але все рівно чогось не вистачить. Третій день: Закінчують. Єдиний мінус: треба мати резерв в матеріалах на 2- 4 євро, і тоді можна все робити за один день.
  5. Всі подовжувачі, від 10 до 100 мм ідуть під плоску прокладку, або під паковку. 10 мм бажано не використовувати, за виключенням неординарних варіантів.
  6. Не дивлячись на ГОСТи труби бувають різного діаметра. Іноді приходиться підматувати навіть паклю і садячи на сілікон, "забивати" за допомогою деревяної дошки і молотка пластик в цю резину. Все можна вирішити тільки на конкретному об*єкті. Тому потроху експерементуйте і не спішіть.
  7. Я беру, за звичай, більш дешеві, але ще із ребрами на наружній частині. Треба щоб вона була еластична. Ті напливи, справа на чугуні, рекомендував би все-таки почистити. Може це остатки сіри, тоді з горелкою і протигазом.
  8. Також можна цю хрестивину загнати в чугун. В 110 раструб поставити потрібний кутник на інсталяцію. Відсунеться меньше, ніж Ваш варіант. Направо в стіні провести каналізацію на праву частину санвузла.
  9. Є такі 110 коліна з врізками 50 раструбів. Я б вставив в чугун через резину (погано видно по фото) коліно 45х110/50 з виходом направо.Верх би пішов на інсталяцію, направо б пішли: рукомийник,ванна і кухня. Зразу б після кута 110, або трохи далі, поставив би трійник і за інсталяцїєю провів би каналізацію на пральну машину. Здається у Вас такі плани? Тоді б інсталяцію можна було б "притопити" в стіну.
  10. На фото, гігієнічні душики, змішувачі рукомийників, системи на ванну і душову кабіну Клуді. Важке, є як закріпитися в пустотілих стінах.
  11. Гігієнічні душики. Все в одному- приємно. "півшишечки"- проблемно. Завжди кажемо, щоб підрізали гіпсокартон, для того,щоб не було проблем при установці.
  12. Змішувачі рукомийників. 1. Вага. Легкуваті, що вбудована, що наружна частини. Видно, що сильно зекономили. Товщина стінок в майбутньому може принести сюрпризи. 2.Не викликає поваги продукція, яку треба "допилювати". Для надійності кріплення приходиться додавати подовжувачі 1/2*х20 мм. Це додаткове з*єднання. Також змішувач має не цільний корпус і необхідно, або робити самому, як на фото вище, або ставити додатковий монтажний кутник і потім з*єднувати трубою.
  13. Всім знайомі розрекламовані вбудовані змішувачі "Paffoni". З моєї точки зору г.... Але замовникам подобається, тому приходиться монтувати. Щоб придати якусь жорсткість конструкції, для рукомийників приходиться робити те, що не доробив виробник.
  14. Частина звичайного Віэговского сифона ванни, або душевої кабіни. Зрозуміло, що з рукомийника вода "вилітає"
  15. Так буває, коли замість рукомийника "вліпили" кухонну мийку. Але викрутився.
  16. Скоріш за все, не допоможе. Вся ця беліберда є, але з задачою, при серьозних заторах не справляється. Колись описував подібну роботу, але не пам*ятаю де і коли. Фото звичайно є. Мурава ж Вам сказав:"Визивайте прочистку". До речі, це не так дорого. Сам кусок жира.AVI
  17. Дуже спекотно. Нічого не хочеться робити, тому поки кручу гайки.
  18. Є ще Протем WEL, який може працювати від двоконтурного котла і електротена.
  19. 1.Однаково. Так, можна. 2.Не однакові. По якості,орієнтовно в тому порядку, що Ви написали.
  20. Ніякого патріотизму. Навіть Кордіварі піддержують.
×
×
  • Створити...