Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

МАМАЙ

Пользователи
  • Публікації

    3 204
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем МАМАЙ

  1. 12 годин тому, anabioz сказав:

    Ух ты, а кто тут у нас? МАМАЙ- БРЕХУНЕЦЬ?

    Конечно благодарили, ведь "великий" МАМАЙ вытащил из недр земли на глубине 96 метров аж целые 0,6м3/час воды и рассказал, что тут воды нет и такой дебит соответствует нормам и им несказанно повезло.

    1297742431_Screenshot2022-02-08193905.thumb.jpg.351605ef90467d21f6b2ac56f0f808bf.jpg

    Miracle давным давно выложил локацию своих скважин и не найти на гугл карте 5е, 3е и четвертое авеню на Дзюбивке в г.Обухов - нужно быть полным дебилом! Поздравляю, Вы еще глупее, чем я думал. Вы же там еще расстояния меряли динамическим уровнем :)))))) И высоты в 15 метров.

    1121068369_Screenshot2022-02-08195428.jpg.dbb99679a163a6c02c696170395b66ff.jpg

    А на счет фальсификации паспорта скважины, то это Вы спалились, неуважаемый сказочник. В округе у всех сходится и дебит, и глубина скважин, но только в Вашей испорченной скважине цифры другие и динамический уровень находится в фильтрах! А называть дубликат паспорта скважины фальсификацией может полный морально уставший брехун. 

    На счет звонить Вам. Вы смешны. Ваша техника стоит и гниет, вся Ваша напыщенность в зимний период - бред и оправдание на форуме. Многие Ваши коллеги с этого форума дали Вашу характеристику и информацию. И про уровни, и про глубину и про обман.

    А Miracle понял, что Вы такое, в 25 метрах от скважины.

    Тут все поняли, но я, с Вашего разрешения, продолжу делать Вам рекламу, ведь

    693997220_Screenshot2022-02-08195206.thumb.jpg.40013e07fd466d9bb61aca387fc3dca9.jpg

    (С) МАМАЙ

     

    P.S.  Не благодарите. Но Вы же уже в курсе, что еще будут интересные факты.

    Для тих, хто хапається за останню соломинку,  для тугеньких, упереджених та тих, хто прогуляв у 7 класі фізику пояснюю останній раз. Червона цятка нашої свердловини має координати 50°07'05.35" 30°36'12.77" абсолютну висоту рельєфу 178 метрів (вище 0 балтійського футштока) та статитичний рівень 84 метра. 

    Зелена цятка – це дослівно СОСЕДСКАЯ (ПАСПОРТ) має координати 50°07'04.42" 30°36'11.97" рельєфу ту ж саму абсолютну висоту 178 метрів, але вже статичний рівень 75 метра. 

    За законом сполучених посудин (фізика, 7 клас): «Рівень рідини в посудинах, сполучених між собою  — однаковий», виходить, що статичний рівень повинен бути  не 75, а теж 84 метра. 

    Виходить, що 

    або паспорт сусідки тупо сфальшований, 

    або взяли дублікат з об’єкта, який має абсолютну висоту 178 – (84 – 75) = 169 метрів – це навпростець 600 метрів вниз до вул. Ковалевської. 

    • Лайк 1
  2. В 07.02.2022 в 16:51, МаТраС сказал:

    Жінку не Іра випадково звати?

    Колись на форумі Miracle з дружиною «садили» з двох рук. Ліньки шукати її нік. Головне, що відтепер її замінила не менш віддана та екзальтована особа. 

    Я вже не впевнений якої статі anabioz. Можливо, що нік anabioz - це таке відхоже місце спільного користування для анонімщиків, що приховують своє ім’я від судових позовів. Можливо Miracle з anabioz– однояйцеві близнюки (звісно в хорошому сенсі: не одне яйце на двох, а родичі - локацію  ж знає :) ). Багато варіантів.  

    Зверніть увагу, ідентифікованому (Miracle), що спалився на фальсифікації паспорта свердловини, сподіваюсь тимчасово, відібрало мову, але та ж сама стилістика та беззмістовність дописів збереглася у anabioz. Менше стало Miracle, більше стало anabioz. Мюнхаузен переходить в Теофіла,  Miracle переходить в anabioz ))) 

    В середині грудня 2021 від цієї пари на наші службові телефони були запити про ціни. Виявляється, що збіг не випадковий. Цікаво, це всі консерви? Чи ще будуть? Поспостерігаємо. )))

     

  3. 20 годин тому, Сергей НСТ сказав:

    Ээээ, простите за глупый вопрос ) Но у меня в голове не могут помириться два факта, это неплатежеспособный клиент и работа у него Сергея 84 🤣

    Дадите контакты диллера? )

    Це елементарно. «Я був молодий, мені потрібні були гроші…»  Між фактом-2012 і фактом-2021 різниця 9,5 років – достатній термін для зміни майнового стану. Правда, зміни несуттєві: якщо не помиляюся, той же Водолій + бурили, які не можуть скласти паспорт свердловини.

    Про ділера.  Задавайте точне запитання. Це стосується 2012? І що саме?

  4. 9 годин тому, МаТраС сказав:

    Тоді і вас я розсмішу: бурильщики 10 років назад сказали перший час ним можна користуватись )) але покористувався два дні мене це смутило ,купив водолій 

    Вібронасоси створювалися в совдепії як примітивний, масовий, але доступний насос для жебрацького населення. Коштував він тоді недешево - аж 40 рублів (еквівалент 250 буханок хліба або ~ 10-13$ по курсу чорного ринку). Для гасіння вібраційних коливань як по вертикалі, так і по горизонталі в комплекті він мав   ✓ одне гумове кільце на підвіс і ✓ два на корпус. Ці антивібраційні кільця зникли з комплекту насоса з появою нового покоління інженерів, у яких є диплом про вищу освіту, але немає середньої.

    Шкода від вібріка не тільки в тому що він може протерти дірку в полімерній трубі, але своєю вібрацією він перерозподіляє структуру зерен обсипки фільтра "вбиваючи" при цьому дебіт свердловини. 

    • Лайк 2
    • Дякую 1
  5. 4 години тому, Сергей_84 сказав:

    3. Чому стверджується, що замовник щось недоплатив, якщо власною рукою представник підрядника написав, що гроші в повному обсязі отримані?

    Де підтвердження замовником ще двох сум з датами, на які я посилався? Особливо цікаве підтвердження серпневої. Для правдивого судження потрібні всі платежі. Це лише один, вихвачений з контексту епізод взаєморозрахунків використовується опонентом як маніпуляція, на яку Ви легко повелися. 

    І що це за пересмикування: якщо замовник сплатив Аква Базису (до якого в нього є претензії), то й на розписці повинна стояти печатка Аква Базису, а не закарлюка представника. 

    Але зазначену суму підтверджую. Відсутність же печатки на розписці неспростовно підтверджує інше: замовник злісно ухилявся від перезаключення договору, який себе вичерпав на 50 м по 260 (на той час) грн за погонний метр  базової комплектації на оновлений 96 м по 280 грн за пог. метр посиленої комплектації. Така процедура передбачена в тексті договору на 50м. 

    Щоб не входити в чвари з фінансово неспроможним замовником було вирішено закривати цей об’єкт зі збитком, отримавши кошти за розцінкою дрібної свердловини, доплативши з власних коштів незаможному на той час клієнту  різницю ціни товстостінних труб, додатковий 1 м фільтра та складнішу роботу. Тому представнику і було скомандувано закривати цей об’єкт по фінансовим можливостям клієнта. У нас до нього не було претензій, як і зараз. Оплачені нами 7 погонних метрів більш дорогої конструкції – це факт стосунків і логіки подій. 

  6. 4 години тому, Сергей_84 сказав:

    2. Чому замовника не було достеменно проінформовано, що 0,7 кубм/год, рекомендованих підрядником, спричинять або некомфортне проживання або додаткові витрати на організацію водопостачання для комфортного проживання. І можливо вигідніше  було вкласти ці кошти в +10 м свердловини , а не в обладнання ззовні?

    Ваше запитання з царини суб’єктивного. У нас є замовники – самітні літні люди, які витрачають за добу не більше 10 літрів на двох, вважаючи більшу витрату марнотратством (що і нас може чекати років в 80-85). Коли звички різні, мінімалку рекомендує закон (почитайте, я про це писав раніше). 

    Добовий дебіт свердловини, яку замовник прийняв і був вдячний - втричі перевищує рекомендовану законом норму. Абсолютний годинний дебіт цієї свердловини не 0,7, а 1 м³/год, але не з примітивним Водолієм, а з Grundfos SQ, і на 03.05.2012. Дебіт на сьогодні невідомий та оцінюється, як не менший. Із застарілих, не перевірених даних зробили прапор срача. )))

    Ніяких особливих вимог у клієнта стосовно дебіту не було і бути не могло. На пропозицію 110-115 метрів з дебітом від 3 м³/год йому тоді бракувало коштів, як і на Grundfos SQ з дебітом 1 м³/год. Замовник зміг придбати собі простенький та малобюджетний Водолій з монтажними обмеженнями до 0,7 м³/год і змонтувати його аж в кінці серпня.  Про які додаткові + 10 метрів могла йти мова, коли погоджене подорожчання свердловини посиленої конструкції на 96 м було компенсовано нами за рахунок благодійної сплати ціни 7 погонних метрів (розрахунок нижче), а монтаж насоса був тільки через 3,5 місяця і то з кидком бригади, яка їхала на шеф-монтаж, а вимушена була зробити монтаж всієї вертикальної ділянки. 

  7. 4 години тому, Сергей_84 сказав:

    І запитати у МАМАЯ 1. з яких причин буріння зупинилось на 96 м? До якої глибини була домовленість згідно додаткового договору? Хто ініціатор зупинки?

    Про це вже писав. Договір був укладений на 50м на чому наполягав замовник. На 96 м буріння зупинилося тому, що замовнику бракувало коштів. Найдіть об’єктивні пояснення обмеження буровиками глибини за своєї ініціативи, коли  найважча частина підготовчих робіт вже виконана, а збільшення загального заробітку буде необтяжливою. Щоб стримувати бажання некоректного заробітку та «накручування» глибини у нас в договорі є пункт про погодження із замовником додаткових метрів буріння понад базової глибини визначеної договором. 

    Договір на 50 передбачав за результатами розвідувального буріння при відсутності водоноса на 50 переукладання оновленого договору на більшу глибину з новою розцінкою та додатковою специфікацією неохідних матеріалів. Аванс на 50 перезараховувався на на договір з більшою глибиною. Специфікація матеріалів є обгрунтуванням авансу і архівується як інвентирізаційна складова. Додатковий договір тільки про ціну не несе технічного сенсу. 

    Ініціатор - замовник, який прийняв свердловину, підписавши приймально-здавальний акт та розмістивши вдячність в БС форуму. Про безглуздя обмеження буровиками за своєї ініціативи свого заробітку я писав вище.

  8. 11 годин тому, МаТраС сказав:

    Пропробобувати вібриком.Може

    Точно можу сказати весною

    Вібрік може наробити великої шкоди. Його застосування можливе тільки за певних умов.

    Весною буде найвищий рівень. Робіть промір саме зараз.

    • Дякую 1
  9. 1 година тому, Надежда сказав:

     я вас успокою - любые фекалии есть органика. 

    Щас.. Є особи фекалії яких не органіка, а державна таємниця.

    • Лайк 1
    • Хаха 2
  10. 9 годин тому, МаТраС сказав:

    Підскажіть будь ласка

    Куди котиться світ? Зграя з мозаїчним сприйняттям дійсності вимагає від мене покаяння за те, що свердловина за 10 років не втратила дебіт, а для Вас падіння дебіту в ~ 20 разів - це нормально для домашніх потреб.

    На запитання про заглиблення насосу на 2 метра: Не варіант. 20 літрів Вас не врятують. Не всі насоси штатно працюють в зоні фільтра. Піску буде більше.

    Але є нестиковка. Зверніть увагу: 20 літрів на 2 метри в ду115 трубі - приблизно вірно.

    А 15-16 метрів «стояка» мінус 3-4 м фільтра, це 120, а не 70 літрів. Десь косяк.))) 

     

    А з вашою свердловиною у Вас «є два путя»: боротися з наслідком, або з причиною.

    Якщо боротися з наслідком – то все пропало. Ставте накопичувач об’ємом добової витрати води зі станцією другого підйому. Але чи не продовжиться подальше падіння дебіту?

    Якщо боротися з причиною – то є два путя: боротися самому або наймати спеців.

    Якщо будете самі експериментувати – то все пропало. Самостійно зможете з Вашої мілкої свердловини демонтувати насос, перевірити герметичність труб та з’єднань, протестувати сам насос на стенді ділера і проміряти свердловину та статичний рівень та все зафіксувати. 

    Якщо приїдуть специ - то є два путя: запропонують або бурити нову свердловину зразу або відремонтувати стару. 

    Якщо зразу запропонують бурити нову свердловину – то все пропало. 

    Якщо візьмуться за ремонт - то є два путя: без техніки або з нею.

    Якщо приїдуть з одним вібраційним насосом – то все пропало. 

    Якщо приїдуть з технікою - то є два путя: з малогабариткою, чи з УРБ та цистерною.

    Якщо з малогабариткою – то все пропало. 

    Якщо з УРБ та цистерною - то є два путя: запропонують ремонт методом "тику", або з обговореним алгоритмом дій.

    Якщо пропонують ремонт методом "тику" – то все пропало. 

    Якщо обговорюється план ремонтних робіт - то є два путя: визначається економічно-доцільна межа ведення ремонту, або буріння нової свердловини.

    Якщо бюджет обмежений – то все з ремонтом пропало. 

    Якщо потрібно буріння нової свердловини - то є два путя: з аматорським монтажем, або з єдиним підрядником на монтаж і свердловину.

    Якщо з аматорським монтажем – то все пропало. Тому це вже було.

     

    Я розумію, що Вам не до сміху. Але основні проблеми ведення ремонтно-відновлювальних робіт, в стилі відомого анекдоту я виклав.

    Зробіть самостійно що можете. Вийдіть на зв'язок.

    • Лайк 1
  11. 13 годин тому, Саймоныч сказав:

    Если кто-то знает, то подскажите пожалуйста, может есть какие-то готовые средства, с помощью которых можно разморозить замерзший слой говна!? 

    ))) В польових умовах буровики копають зумпфи в мерзлих ґрунтах, накриваючи розпалене багаття (дрова, автогума) бляхою як екраном.

    • Дякую 1
  12. Звідки походить підмітна пісулька «найближчої сусідки»? Враховуючи, що абсолютні значення рівнів підземних вод (в нашому випадку бучакського водоносного горизонту) однакові, то ділянка «найближчої сусідки» розташована від відмітки Гуляєва С.О. (178м), на 9 метрів нижче (за різницею статики), тобто на відмітці 169м.  Така відмітка в Дзюбівці є, але на вул. Ковалевської, що навпростець ~ 600 метрів від свердловини Гуляєва

    Ще 19 січня я писав: "Головна серед півдесятка причин для даного випадку - це перепади Дзюбівського рельєфу ≈ 15 метрів. Обговорювана свердловина знаходиться на горбку, тому пробурена нижче свердловина такої ж глибини матиме більший дебіт за рахунок більшого запаса рівня води над насосом." 

     

     

  13. В 04.02.2022 в 19:49, anabioz сказал:

    Так МАМАЙ же сам объяснил, статика на 9 метров выше, соответственно скважина должна быть глубиной 105 метров. Я "специалистам" верю ))))))  А добурили/перебурили/не промыли - кто тут "профи"? Вот он пусть теперь и объяснит как так, Карл, что сдали лоху  клиенту такую скважину.

    ********

    «Бучак» у Гуляєва починається з глибини 90 м, закінчується на глибині ~ 125 м, тобто його загальна потужність ~ 35 метрів.

    Якщо поставити свердловинний фільтр на мінімально необхідну глибину водоносу в інтервалі 90 – 94 м (що було виконано) це буде свердловина недосконалого типу. 

    Якщо поставити свердловинний фільтр на максимально можливу глибину в інтервалі ~ 121 – 125 м - це буде свердловина досконалого типу. 

    Недосконалий тип дає до 1 м³ при умові монтажу насоса в зону фільтра, а досконалий тип при тих же умовах монтажу дасть не менше 5 м³. Щоб у Гуляєва були запас води над насосом, як в підмітній пісульці «найближчої сусідки» -потрібно було мати кошти мінімум на 105м, а краще на 125.

    Водоносний горизонт єдиний, води в ньому більше або менше не стає. Вирішальним є запас рівня води над насосом: більший рівень – більші можливості. 

    Наприклад, у Вас в Козині, переважно за совдепії «забивали» дешеві «свистки» недосконалого типу до 7 – 8 метрів на грунтові води, які давали до 1 м³ води.  Через фекальне забруднення верхнього шару цього водоносу четвертинних відкладів, сучасні малобюджетні  забудовники бурять вже досконалий тип в підошву того ж єдиного водоносу ~ 30 м тих же грунтових вод, які дають ~ 8 м³, але вже не такої забрудненої води.

    І недосконалий, і досконалий тип свердловин відповідає практиці як вітчизняної, так і світової бурової справи і не є порушенням технічного регламенту, це питання фінансової спроможності

    Як у Жванецького: якщо можеш – кохай (на ~ 5-8 м³), не можеш – дружи (до 1 м³). 

     

  14. 1 хвилину тому, allanek сказав:

    А почему "Ех..."? Может это надо было сделать  в начале темы и тогда не было бы этого словесного батла между Miracle и Аквабазисом, а получился бы более предметный разговор?

    Тс-с. Не сполохайте! Нехай пишуть далі. Таку рекламу і за гроші не купиш!

     

  15. 4 хвилини тому, Miracle сказав:

    ab.jpg

     

    sosedka.jpg

    Нарешті. Цікавий паспорт. 1) дублікат, 2) статика на 9 метрів вища, 3) що б відповідало нашій ймовірній свердловині 96 + 9 = 105 метрів глибини ( Ваші фінансові можливості на той час були 96 - 7(які Ви не доплатили) = 89 м, 4) сведловина пробурена 04.04.2022 - це що за пуля?

    • Лайк 1
  16. 1 година тому, anabioz сказав:

    Вы раньше не аудитором в КГБ работали?

    Я бы предложил на кон поставить 

    Приеду на замеры и выставлю ящик пива за свой счет 

    Чи працював я аудитором? Я теж полюбляю фантазувати. От Вас я уявляю оперним співаком. Мені казали, що опера - це дія, коли заколотий кинджалом головний герой перед тим як померти на сцені, довго і нудно співає.

    Про різницю дебітів я пояснював у пості від 27 січня (заодно виправлю очепятку):  

    Коефіцієнт фільтрації піску (кількість води, що проходить за одиницю часу через свердловинний фільтр) складає для піску дрібної фракції 1 – 5середньозернистої фракції 5 – 15крупнозернистої фракції  15 – 50крупнозернистої фракції з галькою 50 -100. Тобто, з Ваших слів, співвідношення дебітів двох свердловин ≈ 3 знаходиться в інтервалі розбіжностей коефіцієнта фільтрації однієї фракції. Звинувачувати в обмані за відмінності гранулометричного складу водоносного піску схоже на звинувачення ксьондзів Кушаковського та Морошека в особистій відповідальності за злочини Борджіа, інквізиції та переслідування Галілея. 

    Батьки ще в дитинстві заборонили мені битися об заклад. Серед двох, що побилися об заклад, один - дурень, інший - падлюка. Падлюка, бо знає й сперечається, а дурень, бо не знає й сперечається. Але розумію, що на кожному форумі є свій піп Гапон.

    Ви не підходите на роль арбітра. Потрібна взаємокомпромісна особа, а я вважаю Вас чирлідером з групи підтримки пана заявника. Тому ходіть здоровим. А пиво людям привезіть. Вас за язика ніхто не тягнув.)))

    Насамкінець. А Ви дійсно щиро вірите, репутація може залежати від екзальтованих дописів неврівноваженого опонента, який має жменьку вірних кунаків?  

  17. 03.02.2022 в 12:20, Сергей_84 сказав:

    Та немає  паспорта ні у сусідки ні у нової скважини.)) 

    В іншому випадку  це був би потужний аргумент, який не було б змісту не оприлюднювати в цій темі.

    Дякую, про такий варіант навіть і не подумав.

    Дискусія на цьому етапі себе вичерпала. Всі відповіді на поставлені запитання я вже надав. Претензії заявника не мають ні законного, ні технічного обгрунтування. Паспорт свердловини 2021 виявляється відсутній, а без нього немає ні технічних, ні моральних підстав для звинувачення. Одні хворі емоції.  

    На наступному етапі (як варіант) потрібно встановити дані свердловини 2021: ✓ достатньо зробити геофізичну мінімалку: 1) резистивіметрію, 2) кавернометрію, 3) гамма-каротаж, або ✓ отримати паспорт свердловини 2021 від підрядника (якщо він спроможен достовірно його скласти).  Якщо до паспорта додати специфікацію насосного обладнання, то отримаємо шукане : ✓ точка локації свердловини, ✓ паспортні її данні, ✓ модель насосу та ✓ глибина його монтажу.

    Далі потрібно перевірити достовірність 1) фінансового обліку сторін, 2) та наданої технічної документації (при її відсутності зробити демонтаж-монтаж насоса з відкачкою, з проміром рівнів та глибини свердловини 2021). 

    Визначивши взаємокомпромісну третейську сторону, склавши кошторис низки експертиз. Наступним потрібно забезпечити роботу цієї експертної сторони заставою з подвійним бюджетом. З винуватої сторони її доля знімається, правій стороні її доля повертається. Я готовий. 

    Звинувачення: ошуканець, наклепник, здирник, кидала, брехун, криса (ще щось було - забув) справедливо повинні найти свого законного власника. Але в мене великі сумніви, що протилежній стороні потрібна істина. 

     

  18. 1 годину тому, Narval сказав:

    Ну да, нормально. Давайте удалим негатив, оставим только белое и пушистое.

    тут как бы все по теме.

    Виконання правил форуму інтерпретують не я і не Ви, а модератори. Їм слово.

    Махновцям важко це зрозумити: але є своє місце і для пухнастого, і для негативу, і, будете сміятися, для реклами. 

    На форумі не багато людей. Серед них частина, яка тільки пише тільки своє не читаючи відповіді. Сам грішний. Як в совдепівському анекдоті:

    Приносить чукча до редакції свій роман, але редактор після прочитання відмовляється опублікувати цей шедевр:
    - Вам би треба класику почитати - Пушкіна, Тургенєва, Толстого...
    На що чукча відповідає:
    - Чукча не читач, однако! Чукча – письменник… 

    Чекаю:

    ·      точка локації свердловини, 

    ·      паспортні її данні, 

    ·      модель насосу та 

    ·      глибина його монтажу

     

  19. 13 годин тому, Zvezdetz сказав:

    Miracle а у вас, году этак в 2010м не было автомобиля Нива ?

    В 1977 р я почав їздити на батьківській ВАЗ-21011, яку в 1995 р. продав і купив Mitsubishi. 69 конячок проти 125. Виходить, що потрібно було в 1995 писати на АвтоВАЗ, щоб повертали гроші, навіть ціною того, що б про мене подумали, що я мозаїчний психопат. 

  20. Шкода... Шкода, що нам так і не вдалося послухати начальника транспортного цеху.

     

    Прохання до модераторів пости в темі «Б.С. Скважина Аквабазис» починаючи з поста Miracle від 18 грудня 2021 р. та до кінця, перемістити як такі, що не відповідають оголошеній темі: або в тему ✓«Скважинный насос не дает нужного давления (96м)» форума «Скважины, канализация, септики, бассейны»  або  в форум ✓ «Отрицательные отзывы форумчан», або ✓на ваш розсуд. 

    Очевидно, що розміщення Miracle офтопу в Б.С. не має наміру з’ясувати істину. Від відповіді на технічні запитання, з чого потрібно було б починати не срач, а аналіз:

    ·      точка локації свердловини, 

    ·      паспортні її данні, 

    ·      модель насосу та 

    ·      глибина його монтажу

    Miracle навмисно ухиляється.

    Його дописи, які не відповідають дійсності, можуть сприйматися ✓ як необізнаність забудовника, ✓ як маніпуляція, ✓ як упереджена брехня. Чим більше час затримки інфи по свердловині та насосу, тим менше аргументів за необізнаність, тим більше за брехню. 

    • Дізлайк 5
  21. 57 хвилин тому, Miracle сказав:

     на аватаре козак с чубом

    6. ПО поводу шеф монтажа. Я до сих пор не понимаюа о чем говорит МАМАЙ. Если его ребята приехали с насосом, с обратным клапаном (моя была только труба и трос) , кого мне надо было еще приглашать. Да и пусть мамай озвучит оплаченную сумму за их работу. Очередная фантазия МАМАЯ что бы меня показать в негативном цвете.
     

    Це добре, що Ви вийшли з анабіозу.)))

    Не переходьте на особистість. На аватарі мій портрет.

    Ми працюємо тільки за договором. Якщо у Вас була злочинна змова з монтажниками – це Ваші проблеми. В нашому договорі є і такий пункт. Або пред'явіть договір, або це злочинна змова, або Ви наклепник.

    03.05.2012 ми закінчили свердловину 14.05.2012 Ви розрахувалися по тарифу до 50 м. Потім Ви 3,5 місяця збирали гроші на монтаж. 23.08.2012 Ви розрахувалися тільки за шеф-монтаж.

    Шеф-монтаж – це спостереження та організаційно-технічне керівництво за монтажем обладнання при виконанні монтажних робіт спеціалістами замовника.

     

    Це з'ясування відносин стали нудним. Не повторюйтеся. 

    Товариство чекає оприлюднення точної локації свердловини (2021), її достовірні паспортні данні, модель насосу та точку його монтажу (відстань від денної поверхні до з’єднання гідравлічної частини з двигуном насоса). Звичайно з можливістю перевірки достовірності інфи.

  22. 3 години тому, anabioz сказав:

    Каким боком к скважинам налоговый, гражданский кодекс и "відомчі акти"?

    Знову за рибу гроші. Ви вже ж розкланялися.

    Водний кодекс України (дозвіл спецводокористування), Податковий кодекс (рентна плата за воду), Цивільний кодекс (реєстрація свердловин), Мінекологія (облік водокористування) і т.д.

    За ПКУ, наприклад, рентна плата за воду не сплачується «фізиками», які використовують воду виключно для задоволення власних питних і санітарно-гігієнічних потреб, але якщо «фізики» заробляють, наприклад, комірне – повинні платити. У нас якраз в роботі оформлення дозвільного пакету для приватного таунхауса. 

  23. Крім Кодексу про надра та Водного кодексу, є ще відповідні статті Податкового та Цивільного кодексів + відомчі акти. 

    В сухому залишку: при відборі води до 5 кубічних метрів на добу (нехай і формально) забудовник нікому не цікавий. Коли він офіційно починає роздувати зябра на більше – інша справа.

     

    Що б двічі не вставати. Чекаю оприлюднення точної локації свердловини (2021), її достовірні паспортні данні, модель насосу та точку його монтажу (відстань від денної поверхні до з’єднання гідравлічної частини з двигуном насоса). Звичайно з можливістю перевірки достовірності інфи.

    Не зайвою була б інформація по іншим свердловинам розташованих в колі з координатами полюсів: північ 50°07'08.52" 30°36'17.57", південь 50°06'58.53" 30°36'08.47" 

  24. 43 хвилини тому, anabioz сказав:

    P.S. На этом, разрешите откланяться. Вам стоит более тщательнее изучить законодательство. Может в скважинах Вы разбираетесь, но в законодательстве - нет.

    Ви сперечайтеся не зі мною, а з чинними нормами нашого, здебільше "по дебільному написаного", законодавства. Я повинен пояснити існуючі норми та практики та поважати вибране рішення замовника.

     

×
×
  • Створити...