Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Jude2003

Пользователи
  • Публікації

    19
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Jude2003

  1. Дякую всім за відповідь. Короче "проблема" була в тому, що ділянка під садівництво. Під забудову - менше проблем зараз.
  2. Дякую! Та от вирішили на себе взагалі не оформлювати (тільки я працюю, і то неофіційно), а на тещу. У неї взагалі немає зарплати, а у тестя є за останні 3-4 роки. Якщо вона покаже довідку тестя, то цього достатньо?
  3. Всіх вітаю. Хочем купити першу ділянку і в зв'язку з новими законами нотаріус повідомила, що треба буде перевіряти джерела доходів покупця і оплату проводити через банк. З цим деяка проблема. Плануєм купити 10-15 соток (під забудову або садову) 25-30 км від Києва вартістю до 4000-5000 долл. Чи дійсно воно все так суворо, чи це відноситься тільки до земель ОСГ?
  4. Землевпорядник з цього округу пояснила, що так, ділянка була, але потім було об'єднання ділянок. Можна шукати кінці і щось спробувати вирішувати, але все ж немає сенсу. Податки не нараховуються по цій ділянці (принаймні на прізвище дружини). Єдине що погано - вже використане право на отримання ділянки. Так що питання вважаю закритим. Дякую всім, хто допоміг порадами )) Тепер дійсно пороблю запити в Геокадастр на предмет вільних ділянок.
  5. Знайшов контакт в старостинському окрузі, і обіцяють все перевірити. Обов'язково розповім чим все закінчилось. Взагалі-то ділянка 50 км від Києва, і 15 км від Борисполя. Мало хто буде такі махінації влаштовувати, мені здається. Хіба що фермер може бути зацікавлених, який ці ділянки засадив в цьому році. Хоча можливо недооцінюю.
  6. Дякую. А як може бути без дружини перепродане? Чи так само як і фіктивне ген.доручення? В кадастрі інформація в 2016 році з'явилась, тобто не так вже й давно.
  7. Ну теоретично можливо на рахунок приватизації. Але от на рахунок доручення - хіба що якийсь нотаріус зробив це без присутності дружини. А це - якась з статей КК України.
  8. Ну я не проти, якщо воно не наше, але і числитись воно на нами тоді не буде. Податки ж за когось не будем платити )) Щось ми тут посиділи і пригадали, що від якоїсь політ.сили збирались підписи на отримання ділянки "тільки щоб проголосували". Можливо це той випадок коли палка все ж вистрілила. Витяги позамовляв, побачим що буде. Тепер більш менш розумію що до чого і за чим.
  9. Всім дякую за поради! Тільки що повернулись - там кукурудзяне поле )) принаймні з одного боку. Думаю скоро вернусь туди хоча б на паркетнику щоб навкруги можна було проїхати. Дивно, що кукурудзяне поле засіяне там, де призначення "для будівництва і обслуговування..." Перед виїздом встиг замовити і оплатити розвернутий витяг з Держгеокадастру, але тепер спробую інші, ті що порадили. Ще раз всім дякую. По результатам напишу.
  10. Доброго дня. Підкажіть хто чим може по ситуації: з дружиною хочемо придбати земельну ділянку, але сьогодні зайшли в "Дію" з її акаунта вперше (зайшли через ПриватІД і зареєструвались) і видно підтягнулась інформація з усіх реєстрів - нерухомість, авто, і у розділі "Земля" знайшли ділянку в Кириївщині Бориспільскього району. Є кадастровий номер. Зареєструвався також на e.land.gov.ua - також всі відомості співпадають. В Дії вказано що це відбулось в 2016 році. І також вказано в реєстрах дівоче призвище дружини. Вона щось пригадує, що в студентські роки підписувала якусь заяву, щоб виділили ділянку, але подробиць вже не згадає. Доречі, призначення: "для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)". Що зараз можна зробити? В ідеалі б - отримати документи і будуватись, тим більше, що місце для дачі підходяще. Але чи реально? І який порядок дій хоча б приблизний? Вже уточнив, що це Бориспільська територіальна громада.
  11. Спасибо А какая в итоге получилась стоимость, если не комерческая тайна?
  12. Приветствую всех. Спрошу и в этом топике. Подскажите, хочу купить участок в Требухове. Товарищи нарассказывали, что подключение электричества будет стоить около 1000 долл. за киловат. Точнее так было год назад. Сейчас ситуация изменилась? Спасибо.
  13. Товарищи, подскажите пожалуйста, хочу купить в Требухове участок. Начитался страшилок мол киловат нынче по 1000 долл. стоит. Так ли это? Или ситуация изменилась?
  14. Продам лазерный дальномер/рулетку. Возможности: - диапазон измерений от 0,1 м до 40 м - точность ±3.0 мм - калькулятор - есть - вычисление площади и объема - источник питания батарея типа «крона», до 3000 измерений - вес 155 гр Цена - 650 грн. Тел.О93-259-85-О5. Киев. Отправлю по Украине с предоплатой.
  15. Приобрету дом в 15-40 км от Киева для себя. Требование - внутренняя отделка "под чистовую" по крайней мере на первом этаже (если их несколько), электричество + вода в доме, обязательно(!) работающее отопление электро или газовое. Можно без внешней отделки. Площадь дома от 75 метров, участок от 6 соток. Бюджет - до 55 тыс. Естественно хочется варианты последних годов постройки. Прошу писать предложения в топик или личку
×
×
  • Створити...