Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

olejok

Пользователи
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача olejok

  1. Ну как, нашли миксер, мне тоже надо по василькову:). Если есть контакт,буду рад..
  2. Що означає: распечатайте Print Screen страницы где Ваше уведомление зарегистрировано (ссылка устарела) и отдавайте в РЭС. На цьому сайті можна знайти своє повідомлення і роздрукувати? Якщо так, то як, поясніть будь-ласка. Добавлено через 1 минуту Що означає: распечатайте Print Screen страницы где Ваше уведомление зарегистрировано (ссылка устарела) и отдавайте в РЭС. На цьому сайті можна знайти своє повідомлення і роздрукувати? Якщо так, то як, поясніть будь-ласка.
  3. У РЕС (м.Васильків) для підклюачення ел. енергії вимагають копію повідомлення про початок будівельних робіт, а повідомлення вже було подано понад рік тому., копії не маю, є лише його зареєстрований номер. Зараз всі документи передано в Київ за адр. бульв. Лесі Українки 24. Там нічого не видають (не передбачено законом). Хто чим може допомогти?
  4. Потрібна допомога. У РЕС (м.Васильків) для підклюачення ел. енергії вимагають копію повідомлення про початок будівельних робіт, а повідомлення вже було подано понад рік тому., копії не маю, є лише його зареєстрований номер. Зараз всі документи передано в Київ за адр. бульв. Лесі Українки 24. Там нічого не видають (не передбачено законом). Хто чим може допомогти?
  5. А кто возьмёт 100м.пог. по 60грн , Васильков???
×
×
  • Створити...