Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

davdta

Пользователи
  • Публікації

    24
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача davdta

  1. Продаю почищені грецькі горіхи (метелики). Врожай цього року з власного саду. Горіх сухий. Ціна - 160 грн/кг. В наявності 20 кг. Знаходиться в Київській області. Можлива доставка через транспортні компанії. Тел. 050-254-83-51, Олександр.
  2. Зняли пробу та продегустували наступні вина: Каберне (кр) Солнечное белое Изумруд красное Кагор Якість, смак та запах на вищому рівні. Дякую, Олексій! Буду замовляти ще.
  3. Каберне (кр)-10л Солнечное белое-10л Изумруд красное-10л Кагор-10 л
  4. Що можуть сказати шановні фахівці про цю модель lgaircon.ru/models/bytovye-split-sistemy/mega/s12swc.html ?
  5. Бронь на оба. Что входит в комплект?
  6. davdta

    баллон для аргона

    до якого року атестація?
  7. Бронюю. Координати доставки в особистих повідомленнях. Добавлено через 28 минут Також бронюю.
  8. Жовтий шланг - довжина, діаметр, ціна?
  9. Какая дата атестации баллона?
  10. Предварительно - бронь. Какая глубина?
  11. davdta

    баллон для аргона

    Попередньо бронюю. Який рік атестації?
  12. "Житло-сервіс" Перелік документів фізичним особам для оформлення свідоцтв про право власності на приватні житлові будинки (домоволодіння). (Згідно «Положення про порядок оформлення права власності на об'єкти нерухомого майна в м.Києві» затвердженного розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 27.10.2009 №1227) goo.gl/GPLd5
  13. Господа. Пару вопросов по заполнению Декларации. 1.Подскажите, как в Декларации должно быть написано «найменування об'єкта будівництва»? 1а) Написать, как образце, который приклеен к столу в ДАБІ, т.е.: «Житловий будинок (літ.А), прибудова (літ.Б), сарай (літ.В)» ? 1б) Написать, как в Техпаспорте, т.е. расписать более подробно про «Житловий будинок»: «Прибудова (літ.а), погріб під літ.«а», прибудова (літ.а1), житлова прибудова (літ.А1-I), житлова надбудова (літ.А1-II), погріб під (літ.А)» ? 1в) Писать все строения на участке или только те, что самовольно построены? 2. В пункте 7 «Вартість основних фондів, які приймаються в експлуатацію» указывается общая стоимость или стоимость того, что самовольно пристроено? Стоимость «відновна» или стоимость «дійсна»? P.S. Два отказа регистрации Декларации без расшифровки ошибок. Спасибо.
  14. У вас честные глаза. В моём случае был составлен АКТ. Возможно это и была самодеятельность инженера-инвентаризатора, но я не возражал. Ведь нам нужно «поехали», а не «шашечки».
  15. Замовник (тобто ви) пише заяву на начальника БТІ, в котрій вказує що рік збудування 2006 (або який там в вашому випадку). Інженер-інвентаризатор БТІ в присутності двох сусідів складає АКТ про те що, самочинне будівництво закінчено в 2006 році (або який там в вашому випадку). Двоє сусідів вказують в цьомцу АКТі свої паспортні дані і засвідчують, що будинок було побудовано в 2006-му році (або який там в вашому випадку). АКТ підписує власник (тобто ви), двоє сусідів-свідків та інженер-інвентаризатор. Після цього інженер-інвентаризатор виготовляє ТЕХНІЧНИЙ ПАСПОРТ в якому дата інвентаризації 20.07.2010р. (або яка там в вашому випадку), а рік збудування будинку 2006 (або який там в вашому випадку). voila…
  16. Ребята. Пожалуйста, дайте сканы «звіт про проведення технічного огляду на відповідність приватної будівлі державним стандартам...» У организации есть лицензия 4.02.00 на «технічний огляд будівель…», но там никогда такой звіт не делали. Соответственно не знают, как сделать это для меня. Поделитесь шпаргалкой. Спасибо.
  17. Два роки тому теж зіткнувся з проблемою обшивання металокаркасу. Проаналізувавши ціни та якість готових сходинок в Епіцентрі, вирішив зробити їх своїми силами. В якості матеріалу обрав дуб. Далі постала головна задача - де взяти готову висушену дубову дошку шириною 30 см. Більшість продавців пропонують дуб або за захмарними цінами, або відсутня потрібна ширина. Можна було б клеїти масив, але це додаткові витрати. Оптимальний варіант - знайти лісозаготівельну організацію (держлісгосп), яка займається дубом. В одному з держлісгоспів Київщини мені вдалося знайти необрізну висушену дубову дошку шириною 35-50 см і товщиною 50 мм. Ціна на 2008 р. - 2100 грн/куб. Там на місці її порізали на потрібну довжину, обрізали до потрібної ширини і простругали. В результаті отримав сходинки високої якості, потрібних розмірів і прийнятну вартість.
×
×
  • Створити...