Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

iurik1123

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача iurik1123

  1. Не думаю що миш зможе вертикально на стіні перестрибнути 4 чи 5 сантиметрів бляхи. І падати їй прийдеться метрів 6. Під дахом думаю буде краще виглядати чим десь посередині стіни і мені головне щоб гризуни не лізли на горище, тому що там у мене утеплення стелі друго поверху з мінвати. Добавлено через 1 минуту Треба впіймати мишку і провести експеримент, який барєр вона може перестрибнути на вертикальній стіні.
  2. Я також думав про звичайну полосу бляхи і прибити її десь під самим дахом. Так щоб миші було далеко вертатись.
  3. У мене виникла ідея як закрити прохід мишам в дім. Ці тварюки в головному по стінах лізуть на горище. Закрити всі щілини між дахом та стіною досить сладно - багато роботи. От я подумав, а що якби по периметру будинку на стіні закріпити щось типу віконного відливу тільки вужчого. Тобто зробити цокольний відлив. Тоді миші не зможуть перелізти через нього, адже по блясі вони не лазять. Хто що думає на рахунок цього?
  4. Доброго дня. Я в цьому році обклеїв свій будинок пінопластом і заштукатурив по сітці. Наступного року планую ненести декоративну штукатурку. Скоріш за все це буде шпатлівка для пінопласту нанесена структурним валиком. Всі роботи виконую сам, тому мене цікавить питання як стикувати штукатурку на одному фасаді, адже фасад 100м метрів квадратних за один прохід зверху до низу незроблю. Чи не буде видно стиків? Можливо потрібно в місці завершення наклеювати малярну стічку, а коли буду продовжувати то відривати її і наклеювати іншу уже по заштукатуреній поверхні, таким чином щоб продовження штукатурки не заходило на вже висохлу штукатурку.
×
×
  • Створити...