Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

voglya

Пользователи
  • Публікації

    4 594
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача voglya

  1. Саша, більше 13 рочків цій темі! Дякую, дуже корисна інформація! Дуже корисний форумчанин! Бажаю натхнення та наснаги у всьому! І миру
  2. А ми завжди робили абрикосовий сік через томатну соковижималку, та що з довгим носом та густою сіточкою, яку періодично тре прополоскувати від волокон. Сарочка, дякую. Хоча мене і лякає етап перетирання крізь сито, але на цей випадок спеціально тримаю радянський міксер зі спеціальною насадкою. Томатної соковижималки зараз не маю, як будуть абрикоси тре спробувати Ваш варіант!
  3. А для відпусток у мене є така малеча ))) Там є перемикач на готельну напругу. Ні, я не фанат прасування.
  4. Цікаво! а можна ссиль або картинку якусь?
  5. О, таргани - це в людині найцікавіше!!! Ось і в мене оці емоційні гойдалки: лоди гинуть, а праску хочу. А пенси за її вартість місяць живуть. А то і два. А життєвий досвід каже: є можливість - реалізовуй бажання, бо життя змінюється і майбутнє не гарантує навіть таких можливостей... А ну і що!? ні так ні... Все, що не смертельно - не смертельно!
  6. Дякую. Плани були на каплю. Якось не склалося цього року, навіть не пригадаю вже чому. А зрошувачі та пістолети звісно в нас є ))) навіть є модний прямокутний, який весь регулюється, але ж вони чіпляються на шланг - тому і пишу, шо поливаємо зі шлангу )))
  7. В мене є дуже важка стара радянська як в ательє - але то таке, для специфічних завдань. Я бачу сенс в парі. Як без пара можно прасувати? І подошву хочу металеву. Silter Super - мені точно підійшов би, але заплатити зараз від 8000 грн. на фоні наступу на Харків я не готова. З одного боку. З іншого боку моїм Браунам, які навернулись, більше 13 років - поважний вік, гарно прослужили. Є спокуса купити втричі дешевше за мрію звичайну праску. Як би не війна ... Аж самій смішно - розвела якісь рожеві шмарклі сумніви на рівному місці ))) Це мабуть так проявляється дефіцит спілкування )))
  8. Читаю і диву даюсь... Харків. Місяців зо два без значних дощів. Весна була суха. В грунті вологи нема. Крапельний полив не робили, тому поливаємо шлангою. Так, вчора був дощ, гарний, дякувати Б-ові, без ексцесів.
  9. Та ото ж... Дві вийшли з ладу. Але ж м'ята чи то жмакана я ж ходити не буду.
  10. Дівчата (а може і не тільки))), порадьте, будь ласка, праску! Може хто купував не так давно... За трііііііішечки інших обставин я б хотіла собі Silter Super Mini 2000 на 1 литр.
  11. О, випадково мем народився, як мені здаєцця: СВІТЛОТО граємо усією країною....
  12. Дом дрожал, стекла звенели, дверки в шкафчиках пооткрывались. Страшно было очень. Сна нет. Григоровский бор.
  13. Ну так викладайте! Це ж будівельний форум, а не літературний. Будівельникам плани скажуть більше, ніж кілометрові опуси.
  14. Аналогічно! Тільки-но я почала замислюватись щодо теплиці, так дівчата такого понарасказували, що бажання геть зникло! Нащо ж тоді теплиці, як з ними такі проблеми? Хоч якісь переваги є?
  15. До речі, не було б зайвим подивитись плани поверхів та ділянки! Чи я щось пропустила?
  16. Так, чула. Я ж вас не осуджую! навіть не критикую! Читаю. (о, вже виправдовуюсь...) Вам пишуть люди, які в своєму житті побудували не один будинок і зробили не один ремонт. Мають досвід. У Вас буде СВІЙ досвід. Читаю, щоб прослідкувати як він народжується. Все. Хтось намагається прораховувати свої дії, шукає доцільність, обгрунтованість, сенс. Хтось живе емоціями. Цікаво спостерігати за такими, як не я. Це якщо Ви щиро пишите. А то багато таких - чипляють на емоції, а потім намагаються щось продати )))
  17. Тобто це норм, коли на одному аеродромі 5 пускових?
  18. А то шось ми восени три дерева посадили, але жодне ще не подало ознак життя...
  19. А в цих пітомніках-розплідниках, що ви обговорюєте, є плодові, чи тільки декоративні рослини?
  20. voglya

    Пуголовки....

    Колись бачила цілий виводок земляних жабенят! Жили під дерев'яними сходами старого будинку, який потім знесли. Гарнесенькі!! Чомусь у нас слимаків в огороді пооооовно, навіть оті жирні/товсті є, а земляні жаби не розмножуються... Одного разу розпушувала землю під кущем - то побачила дорослу вже, вибачилась за турбування ))) прикрила земелькою. Здаєцця, земляні жаби - чи не єдині природні вороги слимаків.
×
×
  • Створити...