Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

voglya

Пользователи
  • Публікації

    4 609
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про voglya

  • День народження 2 лютого

Персональная информация

  • Имя
    Ольга
  • Откуда
    Украина
  • Пол
    Женский

Відвідувачі профілю

19 302 перегляда профілю

voglya's Achievements

Старожил

Старожил (10/13)

  • Начинающий собеседник
  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • Популярность
  • Первый пост

Recent Badges

6,8 к

Репутація

  1. Ну, до 50-ти річного стажу в мене років 8 не вистачає 😁, але терпіти не можу окуляри!!!! Яка краса була в лінзах! Макіяжик намалюєш, сонцезахисні - які хочеш, в морі - все бачиш, маска/трубка - без проблем! З окулярами навіть обруч для волосся не вдягнеш! А шляпки?! Обожнюю тонкі фетрові/вовняні з коротенькими полями... А в окулярах під дощем?! той ще романтІк... А фітнес? Не так давно показувала свої очі лікарям, так виявляється, якщо я правильно зрозуміла, що зараз тим, хто з міопією=короткозорістю і 50+ рочків замість звичайного хришталика ставлять рефракційний, виправляючи цим і міопію, і далекозорість і пресбіопію. А заміну хришталика зараз роблять дуже часто при катаракті.
  2. Так, Сарочка, окуляри - не тільки засіб бачити, а ще й показник статусу. Як часто знадобиться їх змінювати - залежить тільки від организму, тобто від очей. Терпіти не можу окуляри (я в них з дитинства), але алергія на лінзи (20 років носила) не залишила вибору. Окуляри повинні бути зручні та красиві. Ну як красиві...Вони повинні тобі подобатись і ти сам собі в них повинен подобатись. Пам'ятаете, як хочуть підкреслити некрасивість жінки, людини - на неї вдягають окуляри (наприклад, у фільмах)? Вдягайте різні оправи та дивіться в дзеркало. Краще, як оправа легенька. До речі, оправи ремонтуються. Лінзи бувають різного гатунку. Є важкі, а є легенькі. Дешеві навіть можуть спотворювати, викривлювати зображення. !! Окуляри важливо знімати і одівати двома руками!! Тоді вони не перекашуються. Нє, перекашуються, але не за пару місяців, а за пару років. Я не можу носити металеві оправи - знов таки ж алергія. Але і не металеві не гірші по міцності. Я завжди покупаю такий чохол, щоб на нього можна було як не сісти, так хоч би лягти і він не пом'явся! Тобто чохол краще міцний. Окуляри не можна кидати будь де - затираються лінзи, зберігаємо у чохлі. Якщо гарна оправа, а тре міняти лінзи - їх можуть поставити в стару оправу. Я нещодавно вчинила злочин проти себе - купила окуляри "з асфальту"!!! оті, що біля метро продають!!! Але мені терміново потрібні були окуляри.
  3. То може треба накупити/докупити зручних чаш?
  4. А чим плануєте заробляти в Україні? та ще й на жіночку витрати...
  5. Може крєстоцвєтная? Пригає, всі салати поїла, на блоху схожа
  6. А мені не зайшов... А зелений виявився занадто жовчогінним, натщесерце - це нудота на пів дня.
  7. Сусіди замовляли такий мішок чая. Ми купили 2,5 кг за 925 грн. Вистачило на 6 місяців, ну хай на 7, але ми з ним ще в гості до родичів їздили ))) Замовили ще, чекаємо.
  8. Но очень зависит от воды вкус любого чая.
  9. Заболевание, известное под названием ржавчина, развивается у груш вследствие заражения деревьев грибком Gymnosporangium sabinae. Выглядит как пятна на листьях рыжего цвета, на которых со временем появляются нарост. Основную часть времени (в том числе, и в зимний период) гриб паразитирует на можжевельнике. Весной его споры разносятся по округе, заражая грушевые сады. Споры патогена (на одному кусте их более миллиона) способны разноситься на 50-60 километров, поражая грушевые насаждения на больших территориях.
  10. Саша, більше 13 рочків цій темі! Дякую, дуже корисна інформація! Дуже корисний форумчанин! Бажаю натхнення та наснаги у всьому! І миру
×
×
  • Створити...