Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Інженер

Пользователи
  • Публікації

    81
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Имя
    Саша
  • Откуда
    Львів
  • Пол
    Мужской

Інженер's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

4

Репутація

  1. Подскажите какое должно быть расстояние (пожарная норма) между домами? Я вычитал, что при 1 и 2-й степени огнестойкости домов расстояние должно быть 6 м. В архитектуре мне доказывают, что 8м. Как определить правильно степень огнестойкости стен дома.
  2. Почитал характеристики Микса - там показатель жосткости максимум 15... У меня 25...
  3. Что за колонка с Миксом? Главная задача - сохранить котел (теплообменник), бойлер... Добавлено через 3 минуты Питьевая вода не нужна такой ценой Нужно сохранить котел, бойлер, стиралку и т.д. Добавлено через 1 минуту Питьевая вода не нужна такой ценой Нужно сохранить котел, бойлер, стиралку и т.д.
  4. Everpure, АкваСпецСервис, дякую за відповіді...я знав що це буде не дешево...але не настільки. А що потрібно зробити, щоб воду використовувати для купання, прання і миття посуду і не шкодити сантехнічні прибори?
  5. Надаю розширений аналіз води...Прошу розглянути
  6. Продам хорошу каляску.
  7. Щоб не створювати нової теми спитаю тут. Зробили мені експрес-аналіз води у Львові "Еколідер" і одразу запропонували систему очистки води на весь будинок. Але при цьому сказали що ще окремо потрібно ставити під мийку зворотній осмос. Аналіз прикріпляю. Питання: чи можна по такому аналізу об"єктивно підібрати систему очистки і чи вірно вона підібрана? ecoleader.com.ua/p42162434-fltr-kompleksnogo-ochischennya.html
  8. Такої каляски ви точно ніде не знайдете. Унікальни малюнок. Lungo ідеально підходить для активних людей, які цінують інноваційні рішення в поєднанні з безкомпромісною функціональністю, комфортом і безпекою. Коляска призначена для дітей від 0 до 3 років (або до досягнення ваги 15 кг.) Знімна зовнішня частина капюшона; Регульована ручка, покрита екошкірою; Регульована амортизація; Передні колеса поворотні; Шасі виготовлене з алюмінію; Регульована підставка для ніг і спинка; Пневматичні колеса спереду і ззаду; Люльку, прогулянковий блок і автокрісло можна встановлювати обличчям до дороги і обличчям до мами; Спинка прогулянкового блоку регулюється в кількох положеннях, включаючи горизонтальне; Регульований підголівник в колисці; Центральне гальмо. У комплекті: Шасі; Люлька; Прогулянковий блок; Чохол на ніжки; М'яка вкладка; Кошик для покупок; Дощовик; Сумка для мами. Технічні характеристики: Розміри в розкладеному вигляді (Д х В х Ш): 95 х 110 х 60 см; Розміри в складеному стані (Д х В х Ш): 95 х 35 х 60 см; Ширина шасі: 60 см; внутрішні розміри люльки (Д х Ш): 75 х 35 см; Внутрішні розміри прогулянкового блоку (Д х Ш): 85 х 35 см; Вага люльки: 4,5 кг; Вага: 15 кг. Каляска в ідеальному стані, після однієї дитини. Ціна 3500 грн. 097299396 девять
×
×
  • Створити...