Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Tochkin

Пользователи
  • Публікації

    11 783
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    51

Востаннє Tochkin виграв 23 квітня 2021

Публікації Tochkin були найпопулярнішими!

Персональная информация

  • Откуда
    Канадское село
  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

7 775 переглядів профілю

Tochkin's Achievements

Гуру

Гуру (11/13)

  • Начинающий собеседник
  • Начало популярности
  • Преданный форуму
  • Популярность
  • Первый пост

Recent Badges

41,3 к

Репутація

  1. Итак: "свидомиты Кива, Тимошенко, Герман, Медведчук и Мороз испортили школьные учебники убрав оттуда русских писателей" (с) Бездомный 🤣🤣🤣🤣🤣 Игорёк, попроси всё-таки у жены денег и купи себе лекарств.💊
  2. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ахахахахахахахахахахахахахахаааа коли 15 років тому я банив на одному форумі за образи стосовно українців Бездомний писав в 2008 чи 2009 - "свидомиты испортили школьные учебники". Игорёк когда переобулся быстро забыл что был таким украинофобом шо куда тем рашистам. 🤣 Игорёк, возраст, память не та, понимаю... ты это - таблетки что ли пей.
  3. А если купюра? Например номер напечатан не с той стороны - лист попал в станке не той стороной, купюра реальная.
  4. интересно, насколько брак увеличивает стоимость? 5 раз? 10? 100?...
  5. - Альф, як ти вбив цього таргана? - Ну я проаналізвав інгридієнти спрея, їх дію на тарганів з Мельмака та.... - Альф! - Випадково. 😝 p.s. Зараз є думка на кшталт "ось ми і дожили до втілення книжки "1984" в життя у світі", але виходячи з того що я бачу в новинах в Україні втілюється дещо з іншої книжки - "Сталевий стрибок"... але звісно це все моя хибна уява споглядаючи події здалеку довгий час. Це все, надалі я просто читач тут... час від часу.
  6. чого це? я обіцяв колись не писати тут за політику коли в мене не залишиться більше близьких родичів в Україні, ну ось цей момент настав. я тут взгалі зараз лише тому що про мене згадали і комментую лише бюрократичні питання
  7. документи потрапляють до Офісу президента України. Документ про вихід із громадянства України підписує президент. vikna.tv/dlia-tebe/vijna-v-ukrayini/chy-mozhna-vidmovytysya-vid-gromadyanstva-ukrayiny-u-2024-roczi/
  8. - Як провести відпуску на Марсі? - Як зробити андронний коллайдер у домашніх умовах? - Як вийти з громадянства України? Відповіді на всі ці питання знаходяться в нашій постійній рубриці "Ніяк".
  9. "Коли мене немає вони можуть мене даже бити". ) а ще це призведе до того що за кордоном не будуть голосувати, а то ща наголосуєте нам у ваших закордонах не за того за кого треба. ) Самий сок в Канаду їхати був десь з 1998 по 2008 рік. тим кого знаю. ========= "Чоловіки, які знялися з військового обліку у зв'язку з виїздом за кордон на термін більше 3 місяців, мають повернутися в України та відвідати свій ТЦК та СП. Про це йдеться у постанові Кабміну №563." Л - логіка. 🤷‍♂️ Старий анекдот нагадує: "- Марія Іванівна, я до США їду, ось лист, кажуть мій дідусь захворів, потрібна допомога з керуванням фабрикою та десятьма магазинами. - Вовочка, а нехай твій дідусь продасть це все, гроші перерахує в фонд миру, та приїде до нас. А ми всім класом домогати будемо, шефство над ним візьмемо. - Марія Іванівна, вибачьте, але ось тут же чітко в листі сказано: дідусь захворів, а не збожеволів". )
  10. Прикольно! Авто ни разу не делал, танки иногда очень давно, в основном самолеты. Один раз сделал Ме109 1:72 с нуля - без набора, просто из дерева по чертежам из журнала, как раз году в 1987-88 стали появляться чертежи самолетов люфтваффе в журналах. В авиа есть и 1:72 и 1:48 и 1:32. Я обычно делаю 1:72, сейчас делали с ребенком, хотел его научить. Он сделал А-4, я сделал Харриер. Ещё лежат штук 5-7 наборов, в основном авиация середины 20 века, особенно интересны первые реактивные самолеты - Ме262, Ar234 и разные нереализованные немецкие проекты. p.s. Когда-то ещё иногда делал из картона "Малый моделяж" (польский журнал был)
  11. Авиа. Из последнего - сделал Harrier. Тоже собираешь?
  12. Може і цитату мою знайдешь де я таке казав? А то всі якось люблять писати щось що нібито я казав а потім зливаються в той чи інший спосіб. 🤣🤣🤣 ох у тебя и фантазия, чучело. начнем с того что он не лётчик 🤣 Граждане, шановне панство! Давайте я вам розповім звідки поциєнт це взяв та історію питання. Тож десь дуже давно, з 2006 року був такий собі форум стосовно нерухомості (він вже не існує). Там збиралися люди які цікавилися "з якого ляда нерухомість так здорожчала". Там був і поциєнт, який до речі мав... дещо... ортодоксальні погляди - "свидомиты испоганили школьные учебники" (с) Бездомный. Я там теж був, тож поциєнт мені давно відомий. Потім якось зайшла мова про розпад СРСР і я надіслав поциєнту деякі матеріали стосовно війни в Таджикістані. Але "не в коня корм", тож я перервав марні спроби щось довести поциєнту. Ще я казав що жив в Середній Азії. Далі поциєнт якогось ляда придумав собі що мій батько служив в КДБ, але вибачився коли узнав що в ВВС. І всім жеж відомо що ВВС складаються тількі з одних пілотів. З усього цього поциєнт шляхом деяких розмірковувань родив оту фразу наведену вище. Л - ЛОГІКА. 🤣 Игорёшка, я ничего не пропустил? Забыл спросить - ты уже сам зарабатывать стал или всё ещё также на шее жены сидишь и борешься по ночам на информационном фронте?
×
×
  • Створити...