Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Evgenich

Пользователи
  • Публікації

    3 533
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    12

Усі публікації користувача Evgenich

  1. А чого ви так реагуєте на пояснення? Це абсолютно законна вимога. А от ви так зневажливо до "привентивних мер". Вас така підстава не влаштовує, але це не означає що вона не законна. Замість того, щоб три хвилини вимагати причину, на вашу думку "законну", чи не було би швидше показати документи і на тому все? Зрозумійте, відмова і бикування скоріше свідчить, що у вас є що приховувати, в інакшому разі не має жодних причин не надавати документи для перевірки за вимогою. Все просто.
  2. Та коли ТЦК зупинить для перевірки, або для вручення повістки, то "понад усе" швидко змінюється у "не маєте право". P.S. щоб ***іти про закон і країну, треба самому слідувати тому закону і виконувати обов'язки перед країною. А так ти черговий мудень, для якого закон має працювати виключно виходячи з власних інтересів, і ніколи в зворотньому напрямку.
  3. Тому я і зазначив вище: яке їхало - таке здибало. Не виправдовую а ні поліціанта, а ні водійку с чоловіком. Але закликаю всіх дотримуватись цілком законних вимог, що до обов'язків пред'явлення документів на вимогу, а не влаштовувати шапіто з "псевдо законністю" останніх.
  4. Ти один з тих муднів, які на вимогу показати документи, починаєш навалювати про порушення закону? В тій же Литві у громадян навіть на думку не спаде бикувати на поліцію, якщо його зупинять для перевірки. Нехай то буде дуже рідко, але кожен розуміє окрім своїх прав, ще і обов'язки. Короче, бачу чергового обіженку, якому всі все винні, та в будь якій ситуації апелює до закону, на який сам же і болт клав. По закону, маєш показати документи і вести себе тихо-смирно, а не лізти у пляшку, викручуючи своє ЧСВ на максимум.
  5. Сказати що це недооцінка прем'єрки, то нічого не сказати. Їй (та і Ізраїлю в цілому) випало на долю напевно саме складне випробування на виживання, в прямому сенсі. І вони вистояли попри все. Ніякі помилки не зрівняються з досягненнями. Ізраїль зберіг свою державність та ще і здобув міжнародний авторитет та визнання. Вони тупо вижили!!!
  6. Якось мені довелося стояти на блок-посту (квітень 2022). Так от, я помітив серед громадян просто таки нестримну жагу до нескорення. Це в принципі хороша вада, але не завжди. От здавалось би, покажи доки, відкрий багажник та їдь собі. Нє! Треба повийобуватись, показати що ти не такий як всі, повумнічать. В результаті виникали конфлікти (одного полкана навіть фейсом в асфальт поклали, а що нам? ми ж ТРО, погонів тоді не боялись). І саме головне, було б чого? У 99% все ж нормально було і з доками, і нічого забороненого. Але оце " а яке ви маєте право, а з якої причини...". Я до чого. Поліціант звісно хамло і явно порушує посадові обов'язки. А пасажири що, янголи? Зі старту газувати почали. В чому проблема документи пред'явити? Бо така биковня наштовхує на підозри, що щось там не так. На заході в таких би випадках не церемонились би, а навели зброю та наказним порядком вивели би з машини. Тож на мою думку, яке їхало - таке здибало.
  7. На мій погляд, серед республіканців є два табори, при тому трампісти у меншості. Як тільки (якщо) Трамп програє вибори, від нього відвернуться більшість прихильників по партії, залишаться самі фрікі, яким вже не буде місця в інших структурах. Тож працювати с републіканцями +; працювати з трампістами -
  8. Нажаль така думка надто популярна в нашому суспільстві. Мир за будь яку ціну, це не що інше як: залишити мене у спокої, дайте нормально пожить, а після мене - хоч потоп. Та знову і знову не пам'ятаючи історії, такі люди як мінімум залишають нащадкам важку валізу проблем, а як максимум будуть дуже здивовані, коли їх, начебто, безтурботне "майбутнє" раптом перетворитися на жахливе сучасне, значно раніше ніж вони очікували. По суті це безхребетні раби, які замість виборювати свою свободу, згодні нею поступитися, аби не навантажувати себе складними умовами існування. А гірше за все, що вони транслюють свої думки, видаючи їх за "єдине правильне рішення". Не битися, здатися, аби не стріляли. І ще з так дивуються (навіть хейтять), коли з ними не погоджуються. Ще і позіціонуть себе як такі, хто життя начебто знає. Але ж це не так працює. Опустиш руки, получиш ще більших піздюлін.
  9. Два різних світи. На фронті, принаймі зі свого досвіду, командири намагались надати солдатам будь яку хвилину відпочити, тому що зайбоний солдат - це погано. І всі це розуміли. Короче не зайобували без необхідності. В тилу дійсно досі існує таке правило, абсолютно безглузде, зато так по-радянському.
  10. Я маю на увазі, що думка про начебто шарову службу в тилу, у 90% є хибною і ця служба корінним образом відрізняється від цивільної роботи, тож і порівнювати не має чого. Я на своєму прикладі показав, який в мене графік. Знову ж таки наголошую, що навіть такий графік, в свою чергу не порівняти з тими, хто на передку. А про інженерів, я ж не сперечаюсь, тільки за.
  11. Ага, розкажи мені про графік в тилових частинах. Я сьогодні у 2.30 в казарму повернувся, а у 6.15 виїхав. І про вихідні розкажи, коли в минулу суботу на КПП в наряді (з 6.00 по 22.00), а в неділю якесь навчання, лекція якась як завжди, нехай на 2...3 години, але всеодно вихідний на смарку. І як ізюмінка на торті заступаєш у нічне чергування (патруль території) скажімо з 2-х до 4-х з неділі на понеділок, або 3 4-х до 6-ти, а в 6.30 виїзд. Сумніваюсь що хоч на одній цивільній службі може бути подібний графік. P.S. але це в 100500 разів краще/легше ніж на передку
  12. Ну і сьогодні, zdr.com.ua/news/vsesvitnii-den-kontratseptsii/
  13. Доречі, зі святом вас професійним.
  14. Я вже не кажу про цілий "арсенал" у музеї, біля Співочого поля. Там взагалі балістична Р-6 стоїть.
  15. Зверніть увагу про дітей, точніше про маленьких дітей. Поцінювач RT?Якщо Трамп раніше був поміркований українофоб, то чим ближче до виборів, тим більше розганяє антиукраїнські тези. І так, якщо перед дип корпусом стоїть задача спрямувати свої ресурси або на двох кандидатів, один з яких вже визначився зі своєю позицією стосовно України, або на одного, то я би теж вибрав 2-й варіант. Не хотілось би, але вибору не має, Ва-банк.
  16. Ну, то треба ширше дивитись на політичний контекст. Трамп і його команда не сприймають рабзію, і особисто xуйлa як ворогів (що само по собі зашквар). Для них пріоритетом є протистояння Китаю, і на Україну їм цинічно та відверто начхати. То яку стратегію вибрати з такими партнерами? Як би Трамп був дипломатом (як він себе позиціонує) то стримався би від своїх гучних заяв про "хорошого парня пуйла" і про кінець війни за рахунок нашої капітуляції. Здається кожен при здоровому глузду, в даному випадку, зрозумів якої стратегії потрібно притримуватись. Нажаль не ми визначили політику стосовно себе.
  17. UPD: виявляється вона вже почала отримувати гроші з червня місяця, три транжи вже отримала. Ми просто давно не спілкувались на цю тему.
  18. Я от почитав цю редакцію, і знаєте що? Схоже дійсно порізали виплати. Там от прямо написано, які виплати встановлено, і жодного слова про періоди. І от ще за це: "У попередній редакції новини було вказано, що відтепер сума становитиме 2 млн 271 тисячу гривень. Але це не стосується періоду воєнного стану. Тобто сума виплат під час війни залишиться на рівні 15 млн гривень." Який в цьому сенс (крім як не зекономити)? Адже мова іде про загиблих під час війни, і виключно при виконанні БР. То яка різниця між військовим станом і мирним? Дружина мого загиблого друга ще не отримала ні копійки від держави (нагадаю, він загинув 22.06.2023). Ви хочете сказати, що ця редакція дозволяє протягнути як умога довше, до закінчення військового стану, а потім посилаючись на ці зміни (хоч і існують начебто два положення, але можете бути впевнені, що в роботу приймуть найвигідніше), вона має отримати компенсацію виходячи з нових правок? Я декілька разів уважно перечитав самі важливі пункти, але нічого не знайшов щоб спростувало тезу про зменшення. Я можу помилятись, і дійсно міг щось важливе пропустити, тож якщо ви розтлумачите більш зрозуміло і однозначно, буду вдячний. Але все скидається на жорсткий дефіцит грошей і не змогу виконати свої зобов'язання. Додаю редакцію до закону. 66f2d3daa78b7234526837.pdf
  19. Що ви всі з тими квадроберами носитесь? Вони імітують тварин. У нас більша біда з тваринами, які імітують людей.
  20. Трамп як раз не мовчить. Проблема в тому, що йому чхати на Україну, він не задумуючись розміняє нас з Xuйlom, аби в майбутньому заручитись потенційним союзником для протистояння з Китаєм. Та ще глибша проблема, що він глибоко помиляється в прагненні такого "союзу", бо він: недалекоглядний, імпульсивний і амбіційний, який ставить свої інтереси, свої мрії (влади, визнання, поваги) вище національних. Короче популіст і балабол. Він і самим блоком НАТО готовий пожертвувати, аби створити (на його хвору думку) з рабзії противагу Китаю. Придурок.
  21. На щастя про справжню броню мова не іде (наскільки я знаю, не було зафіксовано нічого важкого made in china). А те що на фото, то ББМ (бойова броньована машина), і то напевно не першої свіжості та якості, і поки що обмежено. А от снаряди, міни і ракети, які начебто постачаються КНДР (звичайна прокладка) + електронні компоненти + виробниче устаткування + розвіддані... Оце справжня біда. І так, про це всі знають але роблять вид, що нічого не відбувається. Чи наважиться СЦП відкрито забезпечувати рабзію всім необхідним для війни? ХЗ. Але, на мою думку, тіньовий потік тільки збільшується. І як завжди в таких випадках по класиці, чим більше офіційний Китай закликає до миру і робить заяви, що нічого не постачає (навіть сирників), тим більше надходить через тінь. Тож не розумію вашої щирої здивованності.
  22. Я вас умоляю... Ті маски, то як окуляри на Кларку Кенту. От ніхто раніше не здогадувався, що китайці кацапії постачають зброю і техніку.
×
×
  • Створити...