Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Evgenich

Пользователи
  • Публікації

    3 354
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    11

Усі публікації користувача Evgenich

  1. 90% з західних траншів. Ви ще спитайте звідки податки, а я вам розкажу і покажу. ~ 70% податків НДФЛ складаються з військових ЗП, і благо що в кінці 23-го його забрали у місцевих громад, а то бідненькі не знали куди діти сотні мільйонів, які раптово впали їм на голову. Податки які сплачують вітчизняні підприємства, як раз і ідуть у громади. От вони то як раз, майже не впливають ні на ЗП військовим, ні на закупівлю зброї, їхня частка просто не відчутна. Майже всі місцеві податки (і тих не вистачає) витрачаються на підтримку інфраструктури і фінансування державних установ, лікарні, школи і т.п. Доречі і ПФ на 80...90% зараз складається з військових відрахунків с ЗП.
  2. Так, я спочатку на ви звертався, але ти ніхуа поваги не заслуговуєш. Канта згадав, права людини... Ти свої аргументи кацапам наводь, коли вони (не дай Бог, без іронії) шмальнуть ракетою чи бомбою по твоїй хаті, по твоїм рідним. По тобі особисто не прилетить, бо я так гадаю ти вже з'їбався.
  3. Ну скільки можна скабєєву-соловьова з себе корчити? Типу "якщо на війні можуть вбить, то нах туди їти". Аналогія на то і аналогія, щоб зрозуміло було. Хочеш витяг з ПДД як аргумент привести? Ну так мені теж є що показать: Конституція, стаття 65: Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України. Та для вас це фуфло, адже при виконанні своїх обов'язків можна загинути. А потім ще на когось пальцем тикаєте, мовляв "от наскільки люди не поважають закони та суспільство". Ну так чим ви від них, тих поганців, відрізняєтесь? P.S. Знову і знову роблю одну і ту саму помилку. Не має ніякого сенсу пояснювати, переконувати людину в чомусь, якщо вона давно для себе визначила свою догму. Ви ніколи не підете на фронт, які б аргументи я вам не наводив, і яка б влада не була чесною та ефективною, і якуб зброю нам хто не надав. Ви знайдете 1000 причин, чому хто завгодно, тільки не ви. У вашому випадку тільки бус, просто дивлячись чий, наш чи кацапський
  4. Ну так і визначись для себе: ти з тими, хто їде порушуючи правила, чи з тими, хто на право, де урвище? А коли визначишся, то і про совість, про закон і про громадянські обов'язки одразу зрозуміло стане. Та якщо вибрав перший шлях, то вже не ***и на когось, що вони мудні, бо сам такий же.
  5. Якщо клеїте з себе дурня, то це у вас чудово виходить. Моя думка чітко озвучена і не двозначна. Намагатись перекрутити її за методом скабєєвої, це пряме визнання себе дурнєм.
  6. Я чітко прописав до чого я закликаю (не повторювати за ним), а що вам там схоже, хз.
  7. Ну, хренова влада, хреновий президент, всі мудаки і підараси! Далі що, сидіти чекати коли нормальні прийдуть? Ну так прийдуть, але не нормальна влада а орки. Ви не за владу маєте впрягтись, а за Україну! Не плутайте одне з іншим. Це класичний приклад виправдання ухилянта, мовляв "влада погана". Тьху. От як раз справа не у владі, а самому тобі.
  8. Намагаюсь і не тільки Вас, адже до себе ставлю такі самі вимоги. Саме так, щоб тикати пальцями на ухилянів у законі, треба самому мати совість і чуття громадянської відповідальності. А якщо їх не має, то чим ви краще за тих, на кого скаржитесь? Проведу аналогію: на перехресті якийсь підар виїзжає на червоне світло, тим самим порушуючи ПДД (і йому імовірно за це нічого не буде). Я вас закликаю не слідувати прикладу підара, а дотримуватись правил, а ви мені закидуюте: ну так йому можна, а чому мені нізя? То ви визначитесь для себе, ви дійсно громадянин України, чи так, аби по***іти? Бо ваша позиція, виконувати обов'язки, які накладає на вас те саме громадянство, то тіко тоді і неодмінно, коли почнуть їх виконувати абсолютно всі підари. А якщо хтось не виконує, то "чим я гірше?"
  9. Як би всі хто зараз на фронті, розмірковували про депутатів, їх дітей та Кошевих з Єрмаками, то ви би зараз вже служили в армії, але є нюанс.
  10. Ну так, Кошовий, Мосийчук, Коля-котлєта, арестович і безліч чинуш та їх дітей. Ви думаєте я їх виправдовую? А от коли точно такі самі чоловіки як ви, яким так само страшно, яким є що втрачати і у яких теж є сім'ї, діти, але вони не нехтують і ідуть служити, вам на це теж поржать? Чи ви чимось краще за них? Розумніше? Скільки можна виправдовуватись самому, приводячи відверто погані приклади? Беріть приклад зі справжніх, свідомих громадян а не з кодла, за яким би кольором політики (сивим чи зеленим) воно не ховалось. А то пісня про депутатів та їх дітей заїбала. Ще раз, на фронті такі ж самі люди як і ви! Тож їм потрібна заміна, відпочинок. Не можна звалювати всі тяготи на них, вони ні чим не гірші за вас. Якщо ви вважаєте себе громадянином, то виконуйте свої обов'язки, а не дивіться на Кошового і подібних. Вони - гімно, які заслуговують покарання (чи буде? питання до влади, скоріше нової влади). То ви рівняючись на гівно, тим самим себе намагаєтесь виправдити? Чим тоді ви кращі за Кошевого?
  11. Сьогодні День конституції України, з чим я всіх вітаю. Користуючись нагодою, хочу нагадати всім прихильникам статті 3, про визнання життя (там не тільки життя) найбільшою цінністю для держави, про що безперервно нагадують "правознавці", ще і статтю за номером 65:
  12. Зато ось це ох...но працює: Особисто я не дуже вірю в офіційну статистику, принаймі що до 200-х (ті цифри що дає ГШ то там типу безповоротні втрати ворога, куди входять і 200 і евакуйовані 300 і 500, все на кучу). Але коли слухаю своїх товаришів, які на нулі працюють, або читаю/слухаю кацапських воєнкорів, то в такі моменти починаю вірити і в 10:1 і в 20:1. Чув від колишнього співслужбовця (кулеметника), що вони за день поклали близько 100 кацапів, а їх на позиції було аж 4 бійця, і ніхто з них не загинув. Я можу припустити, що він не зовсім об'єктивно порахував і міг завищити, але навіть якщо в половину збрехав, то виходить 50:0 От і пояснити можна і перевірити, знаючи час, день, місце і вч противника, яка там знаходилась у той момент. Справа в тому, що об'єктивно порахувати неможливо, адже 90% ОС гине від арти, і в цьому випадку максимум на що можна покластися, це на спостереження дронів, на захоплені ворожі документи (вкрай рідко), на радіоперехоплення (теж не завжди достовірно) і на свідчення самих орків у своїх месенджерах. А так, методом кореляції, і то, дуже умовно, якось дохлих орків рахують. Причому я навіть припускаю, що наші підрахунки більш точні і об'єктивні, ніж власне ворожі, їм взагалі не по кайфу точно знати цифру своїх смердунів, бо за це і прилетіти від керівництва може. Зник безвісти, от і збс. Наче і не 200-й і зи списків можна викреслити, давайте наступного. А уж в тому, що рабзїя абсолютно завжди приховувала свої втрати, сподіваюсь ніхто не сумнівається, якщо хоч трохи історію вивчав.
  13. Ні, не норм. Точно так само, як і про перетин кордону по підробним документам; не явку в ТЦК по повістці; хабарі лікарям ВЛК, провідникам через Тису, погранцям та ще Бог знає кому; (та в принципі будь які хабарі); ховатись від своїх громадянських обов'язків. Чи норм скинути свій обов'язок захищати країну на когось, а самому робити все можливе, аби ухилитись його виконувати? Нічого тут нормального в цій історії не має, але не можна питати щось про бусіки, при цьому тупо забити і забути про повний ігнор обов'язків з боку тих, кого ті бусіки гребують. Юра вижче описав критерії: ти чоловік? Ти призивного віку? Отримав повістку, пройшов ВЛК іди служи! Не хочеш, тікаєш!? То це хіба норм?
  14. Це наскільки треба бути дибілом і не любити себе, щоб їхати в Крим на "відпочинок"? Невже навіть інстинкт самозбереження не працює? Треба додати, що я не впевнений у достовірності інфи (виглядає як маячня), але якщо це правда, то я не здивований. В будь якому разі, їхати в Крим на відпочинок, це всеодно що влаштовувати круїзну подорож біля берегів Сомалі, хоча і там може безпечніше.
  15. youtube.com/shorts/27rjOZNBko4?si=rl1zZ29kkoU3unM8 Про розкол в суспільстві 😅
  16. Він, як і всі ми, служимо народу України. Дуже шкода, що серед того народу, трапляються такі як ти і мармеладні Ніколя, мудили кончені.
  17. Іди і розосередь свій холодильник по квартирі. У твоїй хворий уяві, снаряди, міни, ракети і т.д. можна зберігати де завгодно? Якщо було розміщено в 4-5 локаціях, то це означає що інші локації були не придатні для цього. Чи це правильно? Звісно ні, та ніхто не думав над будівництвом нових сховищ, підземних, ближчих до центральних областей. Старі радянські були занедбані. От ті, 4-5 (насправді більше) якось ще підтримували. Особисто я виню в цьому контриків, які завчасно не запобігли диверсії.
  18. 1. Про габелу то стосувалось кацапів, а конкретніше москаля з позивним Simbol 2. Я в піхоті був, там тільки генки та станції. Арта теж навалює без мережі 220. На танках свої генки є. Все що в зоні +-30 км на генчиках працює за дуже рідким виключенням.
  19. Я сподіваюсь ти уважно читав мої пости? Чи доходить до вас, що вам тут буде габела?
  20. Ну так приблизно, і міркували брати-зрадники, які навели на власне село. Вони ж за себе переймались, не за ідею.
  21. З ким збираюсь, важко сказати, але точно не з сикунами, які згодні на будь які умови, аби самим не дай Боже в армію потрапити. І точно не з тими, хто сьогодні і Тису перепливе, і 10к доларів заплатить, аби втекти, а потім приїде і буде приймати участь у виборах, у політичному житті, розказуючи про Оурела і тупих військових. Тут треба визначитись: ти українець? ставай і захищай Україну. Не хочеш ризикувати життям і нести солдатські тяготи? То який ти нах українець? Доречі, не обов'язково бути військовим, достатньо бути громадянином і робити все можливе, аби наблизити перемогу. А от такі вот гівняні закиди, типу: та давайте вже домовимось, а то виїхати не можу і взагалі важко жить - це не про патріотизм, а про власну сраку.
  22. Я би залюбки, будь на то моя воля. Але з умовою не повертатись.
  23. Та я якось без світла майже 9 місяців прожив. Генератор, ліхтарик, павербанк. А що до Ічкерії, то ти згоден як вони? Щоб домовитись і нам посадять свого кадирку? Я не згоден, і не заспокоюсь. А ти, я бачу, заспокоївся. Як то кажуть: я своє відвоював? Це тепер не моя війна? Що ж так? Ааааа, браві ухилянти через Тису повагу викликають. А як такі сміливі хлопці, та замінили тих, хто 3-й рік служить, то щось не по феншую? Чи ви всі просто скинули на них весь тягар, а тепер тільки ***аком здатні шуродіти? Та було б більше відповідальності і громадської свідомості, то і ротації були би частіше, і не довелось би силою в армію затягувати (тут я повністю визнаю, що в питанні мобілізації влада пішла самим тупим і неефективним шляхом, вибрали самий хреновий варіант з усіх можливих). Та влада владою, гандони штопані. А козаки-сміливці, іхтіандри хуєві, що через Тису гребують, хто, красунчики? Ще раз! Ти або сам в армії, або їй допомагаєш і їбошиш на повну. Не перший і не другий варіанти, стулки пельку і заткнись на***.
×
×
  • Створити...