Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

tort

Пользователи
  • Публікації

    1 580
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача tort

  1. Форуми то вже застарілий анахронізм.
  2. або пункт правил, бо видаляти розділ що змальовує один з факторів сучасних українських реалій то хибне рішення як на мене. але не одне й те саме, якщо коротко. Головне не забувати що то "інші засоби".
  3. Правила форуму читали? ними заборонені повідомлення на політичні теми (пункт 6)
  4. Злив зараховано. В котре тебе викривають на брехні і коли у тебе закінчуються аргументи відмазки, ти вмикаєш алгоритм "образитись на кількісну форму особового займенника в однині". Не здивував.
  5. І як ця очевидність спростовує чи виправдовує той факт, що ти збрехав щодо цитат в українських виданнях?
  6. Заход на друге коло петляння? У Садового йшлося про ціну операції, але ж не про "мету"(с)Vinsol2009 і нема про те "заради чого гинуть наші захисники"(с) Vinsol. Одже, дійсно, брехня. Твоя.
  7. ти так і не надав цитати з українських видань для Alvalk, одже це твої власні припущення:
  8. Вона оголошена ще з лютого 22го і доволі проста - знищення окупанта. Всі операції ЗСУ, ГУР, СБУ прямо чи дотично спрямовані саме на цю мету. Як само та у який спосіб досягати цієї мети - то вже діло другорядне. Будь-то відступ на Покровському напрямку, де ворога тьма, чи будь-то наступ на Курщину, де ворожих сил небагато - усюди одна мета, завдати якомога більше втрат окупанту. Невже неясні такі ази? Волати, як ти це робиш тут, про те, що мета наших військових операцій це загибель наших військових, може тільки ворожий пес.
  9. Взагалі не роби. "ТИКАТИ1, тикаю, тикаєш і тичу, тичеш, недок., ТКНУТИ, ткну, ткнеш, і ТИКНУТИ, ну, неш; наказ. сп. тикай і тич; док . 1. перех. і неперех. Встромляти, втикати щось колюче, з загостреним кінцем."
  10. Чи ти впевнений що знаєш до кінця всі значення слова "тикати"? Маю сумніви щодо цього. От реально. Якщо ви з Кантоном вживаєте це слово у зв'язці зі словом "срака" та "лайно" то це розцінюється як механічна дія і серед вихованого товариства вважається за збочення. Не роби так, ані першим не тикай, а ні другим. Взагалі.
  11. Не мої, а саме ваші з Кантоном.
  12. свої анальні девіації тримай при собі, збоченцю.
  13. Та ладно. Гебістка ворожа структура у рясах "спросувала" а ти одразу повірив? Дядя Кантон, ти дурак(с)? що там за зелену гидоту він вдягнув? Одже армія мова віра то добре, але після таких "спростувань" від еталонних ворожих брехунів тільки нові виникають питання: яка саме віра? "Від Порошенка чекають відповідь: чи є він досі дияконом УПЦ МП, - ЗМІ" 21.08.24
  14. Кулеметника хіба не видно? А положення кулемета? Він низьке положення має. Цього достатньо оцінити лінію прицілювання в цьому випадку. З технічних причин не розташувати кулемет по-іншому у гвинтокрилі. У гвинтокрилі не поставиш зенітні кулемети як в літаку через гвинти. Звідси така тактика заходу на ціль, до речі не нова:
  15. тут змоги нема як в літаку. видно ж
  16. та я за борги нічого і не казав. Просто задав питання. Майже риторичне.
  17. що саме набрати? Просто цікавлюся. На фото власник фонду (праворуч), що розмістив банери та власник мер Києва, що відповідає за дозволи/заборони розміщення зовнішньої реклами в столиці. Так хто з цих двох зелена пліснява?
  18. Так і не второпав. Хто з них зелена пліснява: ?
  19. Та нормальний банер, ну і що шо він зелений.
  20. Вже відповідав. Моя відповідь на це питання, і як на мене вона досить очевидна, порушує правила форуму.
  21. У мене іноді виникає відчуття, що то багнутий скрипт. Судячі з одноманітності його реакцій, коли нема вигідних аргументів, там просто вмикається пошук в тексті займенника другої особи однини і тоді підвантажується команда "образитись" і пишуться шаблони накшталт "за кораблем", "тикайте собі в сраку" і тому подібне.
  22. Ах воно воно що. Це ж капець яка безграмотність у тебе. Ти навіщо школу прогулював, Вінсоле2009? - В цій фразі звертанням є "Вінсоле2009", а не "ти". Це на пальцях я тобі пояснюю. А розширено тут:
  23. Влучну оцінку ти собі дав. До твого відома правила та положення форуму не регламентують форму звертання до іншого учасника у вигляді того чи іншого особового займенника. Там дещо інше вказане, як раз ті положення, які ти постійно ігноруєш. пс "31 століття" (с) - не поспішай ти так
  24. Довбограя, який не здатен себе вести належно в інтерактивному просторі, ти бачиш зранку в дзеркалі. І я не про особисте твоє ставлення до того чи іншого конкретного співрозмовника. Культура постів або дописів на форумах та мережах вимагає від кожного поважного ставлення не скільки до конкретної особи, а скоріш до інформації яку ти надаєш, бо її може прочитати будь-хто. Тому:
×
×
  • Створити...