Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

mayster

Пользователи
  • Публікації

    95
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача mayster

  1. монолітна плита? 300 мм з двома поясами армування А 400 12 мм, 200х200 мм і ребрами по з.н контуру, не підійде, суцільний "плаваючий" фундамент. краще з архітектором розробником проекту поговорити, обгрунтувати. цікава тема.
  2. 600 грн/м3 це дуже дешево при умові що все зроблено правильно.
  3. Взагалі, по ескізу можна розрахувати і збудувати, так робиться при обмеженні в часі. По графіці потрібно мінімум: Генплан; плани поверхів; план фундаментів, розрізи втч по сходах, вузли і план розміщення елементів перекриття, і покрівлі для наглядності в визначенні параметрів і кількості матеріалів, тоді складаються специфікації на арматуру, з/б вироби, пиломатеріали,... тощо. Далі список матеріалів. Якщо геологічні умови хороші "не складні" тоді все просто. Добавлено через 41 минуту Для розрахунку, адаптації фундамента потрібно знати геологічні умови ділянки. Якщо місцевість з низьким рівнем грунтових вод тоді під такий будинок особливих розрахунків не потрібно робити, достатньо прийняти мінімально потрібну глибину закладання підошви фундаменту згідно ДБН і висоту цоколя, що в сумі складає зазвичай 1,5-1,7 м (висота перерізу...). Далі коректування розмірів в плані і специфікація та список (для закупки) матеріалів. Я можу виконати ескізи, розрахунок і роботи безпосередньо. Але на даний час зайнятий. Звертайтесь завчасно.
  4. цікаво, що у вас в проекті розподільча арматура порізана "кусками". і ви хочете щоб вам зробили в цілковитій відповідності...
  5. Бажано щоб пиломатеріали були сухі, можливо з не великим процентом вологості (досушимо самі). Орієнтовна специфікація: брус 6000х200х75 - 15 шт брус 6000х150х50 - 2 шт брус 4500х200х75-15 шт брус 4500х150х50 - 35 шт дошка обрізна 25х... 2 м3 брус 50х40 - 1,5 м3 + Доставка в межах міста.
  6. Я можу виконати дане замовлення. Думаю ціна усі робіт по середньоринкових розцінках буде від 35 :lol: до 55 :D:D:D (стандарт..). Точніше можна буде сказати після після огляду квартири. А ще точніше після складання переліку робіт і кошториса. :)9639З:)817 - ном. моб.
  7. можна і 20 якісно, але ж не вкімнатці 2х2 де зазвичай більше 30/6 (7) =5 не положеш. зараз базова ціна на укладку 100 грн + погонажні і поштучні елементи.
  8. простое ограждение за 100 грн/м.п можна сделать, если конструкция произвольная. есть, как миниму 3 варианта: от 70 грн со сроком єкспл. до 2 л., до 100 грн сє до 10 л - примерно. а может и дольше, если не трогать.
  9. конструктивно все варианты хорошие только трудоёмкость разная.
  10. по диагонали конечно - лучший вариант. но можно и паралельно длинной стене в комнатах. комната узкая, угол падения света большой, ничего видно не будет, если вопрос в єтом. и так и так правильно учитывая предоставленые вами исходные даные.
  11. из готовых добавок (пластификаторы, ускорители твердения, гидрофобизаторы, противоморозные) использовал "корал" без подогрева заполнителей. вобщем єфективно. работы выполнял при положительной температуре ок. 3-5° понижение происходило относитель сразу после заливки изделий (ж/б покритие - стяжка) примерно -3° мин. -5
  12. Креативно однако. Топорик єто самый универсальный инструмент. Практика показывает что и вместо шуруповерта тоже можно применять єто девайс.
  13. Шуруповерт який вибрати? Де-кілька місяців тому тимчасово був потрібен шуруповерт (не дорогий), ризикнув купив мережевий "експерт" на 240 ват, був точно такий по конструкції (під російською тм), але іншого кольору і в двічі дорожчий (300 грн), але з представлених варіантів я більше довіряю китайцям, ух молодці китайці, випадково вміють робити якісні речі. в тому шуруповерті одні плюси: легкий, ергономічний (кнопки не заклинють і зручно розташовані, добре лежить в руці) якість зборки - відміно. хоча є один маленький недолік - короткуватий кабель. виконував я ним різні роботи: монтаж гкл і п., сверлив отвори в металі діам. 10мм, отвори в парк. дошці коронкою, використовував для зборки опалубки, включав реверс не чекаючи зупинки, не шкодував тому що не розраховував довго з ним тягатись. коротше шурик виявився живучим. пропрацював точно місяців 3. нещодавно розбирав дивився на щітки і колектор чи не підгорів, все виглядає як нове. кому треба дрель-шуруповерт для дом. кор. і не тільки - рекомендую. доречі ручний китай не гірший і навіть кращий за польщу. поляки звичайно теж щось роблять, але від того що вони роблять і по яких цінах нам продають одне розчарування. ми й самі можем таке зробити і зробимо, тобто зробимо краще. перфоратори, болгарки, ак. шур.и, тільки японія або німеччина.
  14. по таких розцінках можна працювати в тому випадку якщо ви надаєте соц. гарантії і то тільки літом при тривало стабільній нормальній погоді. а зимою краще в карпати і на лижах кататись, на печі спати, в бані паритись, піти на курси підвищення кваліфікації варіантів мільйон. але, якщо вам вірити, то є і екстримали які готові морозити свої кінцівки в мороз під -30° (їм довадеться довго і нудно чекати хочаб -10°), але реально можна працювати тільки при -8 - -10. ну що ж, прапор їм в руки, треба ж комусь працювати.
  15. ви спочатку дайте визначення що таке "точка" бо це поняття дуже розтяжиме і ніхто його ще не узагальнив. для тих хто використовує в практиці цей термін логічно було б, якщо рахуємо "точку" то до чого тут кабель штроба и т.п погонажні нЮанси. а з іншого не зрозуміло як може вартість "точки" бути одинаковою при прокладці кабеля в штрабі (штраби різні теж бувають: по піноблоку по бетону і т. д. а може й взагалі не бути) і сверлінні гнізд під коробки в різних матеріалах стін або улаштуванні виводів під ел. прилади для яких не потрібні коробки і як наслідок гнізда. також кабелі можна прокладати в гофрі, трубі і т.п. чи без... а якщо до однієї точки 3 м до іншої 10 м або 4 точки під ряд зєднуються шлейфом? взагалі в системі підготовки спеціалістів такого терміну не існує і точка (крапка нах.) .
  16. ну якщо прикинути по моїй приблизній статистиці то дійсно конкурентних пропозицій одна відносно одної і тут присутніх включно могло бути 10-15 що адекватно змогли скласти пропозицію. але ще є "фірми", бригади, майстри які взагалі не користуються інтернетом для пошуку замовлень тому що у них завжди є попередні замовлення на 1-2 місяці. їх як то кажуть "передають з рук в руки" тобто по рекомендації. тому конкуренція поки що є. а ви могли б потім оголосити переможця в даному тендері?
  17. номер теж треба залишайти для більшої переконливості. 800 - 1200, якщо хотіли знати.
  18. цікава тема. і особливо сподобалось що "кирпичь надо ложить грамотно" додам також, що причиною виникнення тріщини може також бути не правильне введення в екплуатацію (запуск) даної споруди. причиною розкришування цегли може бути не належна її якість. можливо раніше вона намокла потім замерзла. рекомендую повністю розібрати топку до "стола", якщо він не тріснув. облицювальну цеглу можна використати повторно, не ушкоджену вогнетривку вище для кладки димового канала, для топки придбати нову (штук 80 - 100). тому що, хто дасть гарантію що піч буде стояти якщо зробити частковий ремонтаж відповідальної частини споруди?
  19. по старовинній технології сумніваюсь, але якщо додати сталі або злізобетону сміливо можна будувати.
  20. Большинство ожиданий нормальные. Но почему это мастер, профессионал должен обьяснять технологии? Все стандартные технологии в технической литературее описаны. Или вам нужен експрес курс по изучению технологий? Если нужна отчётность по материалам смотрите ДБН или можем составить список...
  21. Если будут подходящие погодные условия для выполнения работ можна делать. 2 месяца плюсовой (+12..+8) температуре достаточно для набора бетоном необходимой прочности. После завершения работ не снимайте опалубку до весны сделайте подсыпку с уклоном от граней конструкции для уверености можно утеплить и накрыть плёнкой с напуском от фундамента на 70-80 см.
  22. Всю тему не читал. Относительно смет, скажу. Есть така специальность сметчик, и это ни то же самое что альтруист. Если даже объективно-логично мыслить: почему это кто-то должен кому-то что-то безплатно считать? Есть расценки, хочешь считай сметы, для просчета сметы нужен ППР либо перечисление всех работ, их объёмов для определённого объекта, это уже работа другого специалиста который как миниму 2.5 года этому учился, и живёт тоже наверно не только благодаря присущему в нём духу... В даной теме, как примере, прораб всё просчитал потратил день времени, не говоря уже об остальном и ничего за это не получил, ну и наверно уже не получит, потому что цены очевидно завышены (если в расчет не входило требуемое качество выше нормы). Прораб наверно таким образом хотел застраховатся от непредвиденых расходов так как они всегда есть, и должны быть в смете отдельным пунктом оплачиватся по факту вып. работ. Понимаю что людям без технического образования трудно всё это понять, но если с техническим образованием этого кто-то не понимает, вообще страшно подумать, сколько было протёртых даром турецких штанов и списаных китайских шариковых ручек. Не адресую лично кому-то этот отзыв, просто увидел актуальную тему и написал своё мнение. Есть, просто, разные индевиды с нарушением умственным и здоровых моральних устоев. Может это в связи с активностью солнца, или физиологически возрастное. Имел опыт наблюдения, и сотрудничества, общения... Поэтому... Мои расценки: Выезд на объект - 80 Консультацыя - 100/час Приблезительный список работ - 50 Объём работ - 50 Смета на отдельние види работ - 50 Количество материалов на отдельные виды работ - 50 Составление эскиза узла 100. Полученая сума за выше перечисленую здесь работу, при дальнейшем сотрудничестве и после выполнения мною работ по смете. возвращается заказчику. p.s Не спорю можна ездити 10 раз, хоть 20, делать безплатные сметы а потом героически от психосоматических нарушений или с голоду умереть, хоть будет кому впомнить: - да-а, был такой добрый человек. Ну и д.?.. он был.
×
×
  • Створити...