Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Alex99

Пользователи
  • Публікації

    23
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Alex99

  1. прошу вибачення, в мене на компі відображається фото в повідомленні а заходжу не зі свого профіля і немає, тому пробую ще так викласти:
  2. Кого зацікавить такий варіант пічки, можу привезти з Німеччини. Пічка. Чавун покритий зеленою не однорідною емаллю. Висота 1100 мм., ширина 450 мм., глибина 350 мм. Німеччина, 1960р. Ціна 2000 Є. Оскільки поки що знаходжусь в Німеччині, прошу писати в лічку.
  3. Кого зацікавить такий варіант пічки, можу привезти з Німеччини. Пічка. Чавун покритий зеленою не однорідною емаллю. Висота 1100 мм., ширина 450 мм., глибина 350 мм. Німеччина, 1960р. Ціна 2000 Є. Оскільки поки що знаходжусь в Німеччині, прошу писати в лічку.
  4. Продам 8 штук снігозатримувачів Ruuki по 2 м. кожний, нові, ще не розпаковані. Колір RR 750 (цегляний). Виглядає приблизно так asbud.kiev.ua/tovar_Ruukki_Snegozaderzhatel_RE_poliester Ціна суттєво нижче ринкової - 50 грн. штука. Мій контакт 066-575-08-32 (Олександр)
  5. Мудрі люди, порадьте як прикріпити дерев’яні молдінги з термодерева навколо віконних пройомів на акрилову штукатурку? Мета суто декоративна, ширина планок 10 см.
  6. Підкажіть, будь-ласка. Хочу зовні зробити дерев’яні молдінги навколо вікон і дерев’яні відкоси. Які вимоги до дерева, чим приклеювати і як правильно все зробити? Чи робити це зараз (затягнута клеєм сітка прогрунтована), чи після нанесення акрилової штукатурки фінішної (барашек)?
  7. Скажіть, а в чому суттєва різниця, окрім ціни, між георешіткою і газонною решіткою, і чи випускається георешітка зеленого кольору?
  8. Реально. Ми побудувались за 5 місяців з минулого липня. Будинок 6Х7, 2 поверхи. Будинок з цегли, цегла товщина. По роботі платив за кладку цегли, за дах металочерепиця, копка колодязя, підключення світла. Все решта робилось самим з допомогою друзів. В зиму ми в’їхали з витраченими 160 тисячами і маючи: 1. коробку з вікнами-дверями, і підвалом. 2. підлога під нуль утеплена з бітону на 1-му поверсі і дерев’яне чорнове перекриття між поверхами. 3. Стартова штукатурка 1 го поверху. 4. Утеплений але не підшитий між стропилами дах. 5. Система каналізації. 6. Водопостачання (насос, гідроакумулятор, бойлер, сантехніка і труби). 7. Підключення до світла і розведена електрика. 8. Розводка під опалення, але не підключали ще котел. 9. Груба з комином. 10. Зовнішня отмостка на 1 м. Звичайно, не найкращі може ще і умови, але більш-менш комфортно жити можна і далі на зекономлені на аренді квартир гроші потрохи доводити все до ладу.
  9. Доброго вечора. Можете зорієнтувати скільки будуть коштувати ставні на 3 вікна 1.20 висотою і 80 см. завширшки і на одне вікно 2.00 висотою і 1.50 ширина. Дивились на сайті і сподобалась модель 3 і 4.
  10. Доброго дня. Дійшли до етапу кладки вентиляційної шахти і треба робити закладну на фанову трубу. Прошу поради, чи правильно так буде приєднати до стоку фанову трубу, чи під кутом не можна повертати. Заздалегідь вдячний.
  11. Подивіться мою пропозицію www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=60659. Я б вам радив подивитись. Тут пробок теж немає. І дорога не гірше.
  12. А скажіть, на скільки реально цю ділянку поділи на дві? Взяв би з кимось в складчину. Ціна дійсно приваблива, але хочеться замість зайвих 5 соток почати вже будувати.
  13. Требухов, 18 сот., под строительство, коттеджная застройка, 1200у.е./ сотка. Тел.: (67) 4029943, моб Сегодня увидел в Авизо. Мне нужно 5 соток. Какие будут предложения. Съездим поглядеть?
  14. Как вам такой вариант? Требухов, возле Броваров. dom.ria.ua/realty-1783211.html
  15. Цена прикольная, но как видно по карте, это возле Десны, а Десна от Погребов пилять и пилять, т.е. дотянуть туда хотябы свет будет проблематично.
  16. С удовольствием откусил бы 5 соток от этого пирога по такой цене (бюджет очень ограничен). Хорошие там места. Я в доле. Глянуть бы ещё на сам участок. Интересно сколько стоит это поле перевести “під забудову”? Кстати, сегодня в Авизо этот участок уже по 700 у.е. сотка висит.
  17. С удовольствием откусил бы 5 соток от этого пирога по такой цене (бюджет очень ограничен). Хорошие там места. Я в доле. Глянуть бы ещё на сам участок. Интересно сколько стоит это поле перевести “під забудову”?
×
×
  • Створити...