Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Игорь&Ира

Пользователи
  • Публікації

    26 982
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Игорь&Ира

  1. Ще нічого не купив, бо погоджую схему. Далі планував визначатися з виробниками фільтрів. Зараз беру паузу, аби вивчити питання, або хтось допоможе зі схемою. 😄
  2. А як ви повелися на цю приблуду при такій активності на форумі?
  3. Згоден: пішов стандартним шляхом і завантажився з інтернету. Якщо допоможете зі схемою, буду вдячний. Колону не потягну.
  4. Це ж аналог "грязевика" на 100 мкм і більше, без якого ніяка система не обходиться.
  5. Оце так. Без нього не бачив жодного входу води в дім.
  6. Згоден, що самий вірний метод, якщо знаєш точну специфікацію. До речі, що можете порадити по самопромивному фільтру?
  7. Це повинен бути окремий байпас з кульковим краном тільки для промивного фільтра?
  8. Телефони Вільпе-Україна не відповідають. Можна координати дилера. Рахував, Кроноспан на декілька сотень дешевше.
  9. Вийшов на kronoplast.com.ua, які "завод виробник". Рекомендують тільки два елементи (див. рис.). Труба в них з оголовком. Також відмовляють від утепленого варіанта. Про елемент на гідробар'єр ні слова, але в мене цього й немає.
  10. Вітаю. Пробую втиснути фільтри в обмежене місце. Скільки може бути значення "?" на рисунку? Дякую.
  11. Крани на ГВП вже не поставити, бо все забетоновано. Бойлер ще в коробці, а під його місцем на стіні дві водорозетки. Якщо сюди треба тиснути ГБ і розширювач, плс, киньте схему. Задумщик не виходить на зв'язок, клапанів і бачка немає.
  12. Відстань по прямій - 7 м; довжина труб і провода - 10 м. Справа в тому, що газовий котел по проекту має бути на кухні, а два санвузли один над одним з протилежної сторони дому. Подумав, що краще бойлер розмістити біля точок водорозбору.
  13. Чи є якісь обмеження на відстань між одноконтурним котлом (Buderus) і комбінованим водонагрівачем (Drazice OKC80)? Зниження температури теплоносія не критичне, оскільки відстань до 10 м в теплоізоляції. Чи буде коректно працювати датчик температури води в бойлері? Можливо якісь інші проблеми?
  14. Хіба продаван зміг би протриматися на форумі майже тиждень, перш ніж розпочинати кампанію?
  15. Чи буде опалюватися під навісом? Якщо правильна підкладка, то це і є гідроізоляція.
  16. Спасибо за предложение. Непременно воспользуюсь. Планирую со второй половины мая, так как сейчас много другого. Были "мастера", хорошо, что не договорились. Думаю сначала заказать у спеца что-то типа проекта или рабочих схем со спецификацией, а уже потом искать мастера на все сразу или по частям.
  17. Для сірої достатньо і 50. Розділяти є резон, щоб зменшити об'єм чорної, яку відкачує муловозка, а сіру можна використати або скинути за межі.
×
×
  • Створити...