Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

sanyas15

Пользователи
  • Публікації

    513
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача sanyas15

  1. А хто що скаже про цей сайт? tewaycell.com/uk/collections/top-selling/products/tewaycell-280ah-lifepo4-battery-cells?variant=40937923739705 Чи можна купувати тут та чи досить надійно та безпечно? Може, хто замовляв?
  2. А програма керування для комп'ютера є з українським інтерфейсом?
  3. Значить, Ви спочатку купили, а потім просити поділитися досвідом?! Цікаво.... Найкращий досвід набувається методом випробувань та помилок.... Що воно хоч за інвертор такий? Аж цікаво...
  4. О_о, це вже скажете нам Ви, як поставите та підключите.
  5. Разом з інвертором та усією проводкою? Щось не сходиться...
  6. І все ж, чекаю фото саме кріплення БМС та панелі управління. Цікаво, тому що ніяк не придумаю, як саме це зробити?!...
  7. Цікаво, як закріпили БМС в корпусі? Можна фото глянути? Дякую!
  8. Як же "не воно", коли вказано - "All in one Battery and Invertor"
  9. Можливо, все таки, разом з комірками. Бо в специфікації вказано 280А/г.
  10. А навіщо взагалі їх носити? Це ж не валіза для подорожей! Зібрав раз, вибрав місце, поставив/підключив/забув... користуєшся та насолоджуєшся!
  11. Що до цього питання - то я, однозначно, прихильник самостійної збірки елементів+БМС. Але тільки у випадку, коли розумієш сам, що ти робиш!
  12. Погано, коли по-українському спілкуватися немає бажання, а "іншу" мову не вивчив та не знаєш... "доверитЬся".... ....Суми - це ж УКРАЇНА!!!
  13. Дивіться налаштування БМС. То саме БМС вирубає батарею - яка напруга в цей момент на проблемній комірці і які напруги на інших? Значить, балансир, якщо він там є, не справляється з балансуванням... Промоніторте всі значення, а потім задавайте питання.
  14. Вже ж вирішили в іншій темі - розбіг по напругам комірок, БМС йде в захист і вирубає заряд.
  15. В мене була подібна проблема з Аксіомою-8000. Але ніхто не знає, які налаштування у Вашому інверторі зараз. Та й, можливо, потрібно змінити розпіновку кабеля, протоколи можуть трохи не сходитися...
  16. В мене чугунна камінна топка вагою 140кг за 6800 грн (2016 року) та димохід з нержавійки за 6500 грн, все встановлював сам з дружиною. Так, тут згоден. Але ж мова про тимчасовий обігрів або доповнення до основного опалення. Хоча в мене камін - це основне опалення. Є газовий котел звичайний напольний.
  17. У Вас камін не влаштовує для вас комфорт? В мене також камін, і бюджет для його встановлення був набагато меншим, чим вказано вище. Але з теплом від нього вся хата.
  18. На ОЛХ є по 50 грн 100А/80в www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/avtomatichn-vimikach-postynogo-strumu-80a-100a-80v-IDRfdIN.html Ось ще, але дорожче: www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/avtomaticheskiy-vyklyuchatel-postoyannyy-dc-IDTOHKn.html?reason=ip|cool_rec_platform
  19. Сьогодні і моі панелі видали 2110Вт із 2240Вт можливих по паспорту.
  20. В тому, що можна довше використовувати її для власних потреб, а не переходити на зовнішню мережу або акумулятори! Можна, але навіщо так знущатися над інвертором та акумуляторами? В мене струм заряду 50А для 280А акумів, достатньо!
×
×
  • Створити...