Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Вата Шоу

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Персональная информация

  • Имя
    Андрій

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

Вата Шоу's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Первый пост

Recent Badges

0

Репутація

  1. Коли є мережа вони добре працюють. Один заряджає батарею свою і віддає свою частину струму на навантаження. Інший бере з сонячних панелей і теж живить навантаження. Або разом заряджають свої батареї. Залежить від налаштувань і напруги на батареях. Проблема з'являється тільки коли пропадає живлення з мережі. До речі на новому інверторі при відєднаному навантажені з'являється 31 вольт на виході ups(фото)
  2. Зв'язок є. При зміні налаштувань на одному інверторі змінюються і на другому. Але ж виробник передбачив варіант коли в кожного інвертора своя окрема батарея (схема)
  3. Навряд чи. В інструкції паралельног підєднання є і такий режим. Eco-hybrid-parallel-installation-guidance.pdf
  4. Вітання всім. Потрібна допомога. Добавив до свого старого ще інвертор паралельно. У кожного своя батарея. Новий покишо без панелей. Мережа присутнія. Все прекрасно з'єдналися в паралель, разом живлять навантаження, підключав близько 8 кВт. Все було добре поки не пропала мережа. Після цього інвертори почали клацати. Як з'ясувалося після вимкення мережі на вході зявляється напруга яку інвертор сприймає як відновлення живлення і намагається перемкнутися. На скільки я зрозумів цю напругу генерує новий інвертор. Це брак чи щось не так з налаштуваннями? П.С. генерація в мережу вимкнена на обох
×
×
  • Створити...