Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Anime Shinigami

Пользователи
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Anime Shinigami

  1. активний період роботи почався в березні-квітні напевно, коли кацапи знову обстрілювати почали енергетику, струм заряду 20ампер, батареї Must FCDG12-100 12V 100Ah Deep cycle. В середньому пік відключень припав на початок літа як почалась жара, коли відключень були по 3-4 години 2-3 рази на добу, але і споживання було невисоке - навіть з моїх скрінів можна побачити що в середньому моя квартира споживає 150 ват/год десь.
  2. насправді до повного розряду (коли напруга на обох акб була по 11 вольт = 22 вольта на івенторі) за увесь рік діло доходило разів 5, не більше, я хз що саме їх так вбило, напевно постійні відключення (
  3. я правильно розумію, що 24 вольти 100Ah Lifepo4 буде те саме по ємності що і x2 геля по 100Ah? чи як? якщо виробники пишуть що у них ємність по 2500ватгодин
  4. пздц... через півтора місяці буде як рік їм лише ... якщо доведеться замінити, в яку сторону дивитись?
  5. Так, MAZAVA HC-01, зараз АКБ зарядились бо сьогодні не було світла 7 годин, на кожному по 13.8 Вольта. Прикладаю скріни з даталогера за сьогодні варто оцінити скріншот як просіла напруга коли навантаження було на 1 хвилину 1.4 квт ось скрін коли потужність впала до нормального споживання у квартирі (холодильник + роутери + телевізор періодично + світло)
  6. Вітаю усіх! підкажіть, у чому може бути проблема. Рік назад встановили майстри у квартиру must 3024 3кіловатний та 2 GEL Must батареї по 100Ah. Останнім часом виникає проблема наступного характеру - при збільшенні навантаження коли пропрацював інвертор годину-півтори в стандартному навантаженні 120-140 ват, різке збільшення чомусь відправляє в аварію інвертор з помилкою 04 - наприклад фен 2кіловатний, хоча до цього 10 місяців все було чудово, при цьому вольтаж АКБ 24.4 вольта, і просідає аж до 20.5 і виключається ( в налаштуваннях стоїть 22 вольти коли потрібно відключати інвертор). Подумав що може акб сильно розрядились вже, хоча такого раніше не було, але спробував запустити мікрохвильову піч сьогодні на 30 сек, яка обмежена 800 ватами навантаженні і ситуація повторилась. АКБ вже виходить з ладу чи як? все почалось буквально тиждень назад, коли зникло світло, і у цей момент буквально як хвилину була запущена пральна машина на 30 хвилин, ТЕНи при роботі брали 1.9 кіловата, 5 хвилин попрацювали і далі вже 200-250 ват. Могли АКБ так сильно здеградувати за рік роботи? чи проблема у інверторі десь? ще один раз помітив що була помилка 07, після чого інвертор також пішов у захист, хоча на той момент навантаження було не більше 2 кіловат.
×
×
  • Створити...