Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

vovam2007

Пользователи
  • Публікації

    14
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача vovam2007

  1. Толк точно є: поки я просто задавав запитання - практично не було відповіді. Але варто було зробити "щось заборонене" - шалена активність Можливо хтось колись і розкаже як працює інвертор. Крім того, явно спалений компнонент/елемент я можу впізнати. І коли я то все розібрав повністю, я починаю потроху розуміти як воно працює.
  2. Та які образи. Я лізу всюди, оскільки не знайшося фахівця який би зробив це замість мене. Я можу відремонтувати ДВЗ не будучи інженером-механіком, я можу відремонтувати телевізор, хоча ні разу не майстер (мені один раз розказали як там воно працює :))) Рано чи пізно хтось пояснить як влаштований цей інвертор. А потім знайти-проміряти-замінити. Я не боюся запитувати і пробувати. І прекрасно розумію, що різного роду "специ" будуть це висміювати і за цей рахунок самостверджуватися :))) Зрештою, практично кожна людина вчиться ходити і говорити абсолютно не тямлячи як воно робиться Покажіть мені тих "спеціально навчених людей" і я готовий оплатити їх роботу.
  3. Схоже, справа йде до покупки іншого девайса :))) Якщо нема шансів замінити/відремонтувати того дохляка, то порадьте або продайте мережевий інвертор. У мене панелей на 10кВт і три фази. Щось бюджетне, але щоб дожило до завершення програми "Зелений тариф". Наперед вдячний!
  4. Продовжую "веселі історії" Зняв кришку, під'єднав панелі, ввімкнув. Посередині плата з процесором без жодних ознак життя (ані лампочки не засвітилося) Підкажіть, будь ласка, що воно таке
  5. Купити я завжди встигну ))) У мене є прецедент: древнючий сервер прекрасно працює більше 18 років, чому інвертор не може працювати хоча б стільки ж? Мені цікаво, а вам хіба ні?
  6. Привіт! Панове фахівці, підкажіть, будь ласка, що я можу зробити з помилкою Fault:SpiERR мережевого сонячного інвертора Solax ZDNY-TL 17000. Працював нормально з 2017 року. Там, де я його купив - сказали офіційної підтримки таких древніх пристроїв вони більше не надають, ремонтом займатися не будуть. Порадили поперетикати PV+ PV-. Перетикав все що можна було - помилка не зникає. Енергія в мережу не йде. Зняв зовнішню кришку цього девайса, але явних ознак чогось "горілого" не помітив. п.с. я зовсім не спеціаліст в цих речах, навіть не аматор
×
×
  • Створити...