Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Шамрай Александр

Пользователи
  • Публікації

    3
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Шамрай Александр

  1. Питання по вольтажу. 4 varta agm батареї. Дефолт у powmr 6.2 - 56.4/54в, а в специфікації батареї (www.varta-automotive.com/bg-bg/Поддръжка/charging/how-to-charge-a-car-battery) 14.8/13.8, тобто 59.2/55.2. Чи має сенс міняти?

  2. дякую! стало набагато тихіше з шим платою як на відео. Виставив мінімум обертів та діапазон 40-50 градусів. Без навантаження інвертор 37 градусів показує. Єдине що: не зміг зайти в налаштування вимикання куллеру

  3. Підкажіть будь ласка, чи стикався хтось з проблемою та як її вирішив. Прийшов powmr 6.2kw, без батареї кулера вмикає не часто навіть під навантаженням, підключив 4 agm 105ah і ситуація наступна: коли працює від батареї кулера вмикаються час від часу (рідко), а ось коли від зовнішнього живлення (не сонячні) то навіть після повної зарядки (коли 0ампер і напруга float) кулера працюють постійно не залежно від навантаження (навіть коли воно 0, навіть коли інвериор вимкнено перемикачем). Не розумію чого вони не вимикаються. Батареї в балансі +- 0.2В. Пробував занижати та завищувати як bulk так і float напругу, перезапускати, все відключати, розряджати акуми до 60% та заряджати знов - кулера крутяться безперервно. Сам інвертор холодний, температуру показує до 33 градусів.

×
×
  • Створити...