Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Placer

Пользователи
  • Публікації

    11
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Placer

  1. Зєля став ще більшим порохоботом ніж сам Порох 😁
  2. Якщо малювати логічні кола Ейлера, то війна таки політика, бо знаходиться у середині кола політика. В - це політика, А - війна.
  3. Загартувався і здобув досвід на країні майстрів.😉
  4. Тут цілий розділ тоді треба видалити. "Війна — це просто продовження політики іншими засобами" - відомо ж.
  5. По-перше, фабрика не руська, а русская. Русь це Україна. А по-друге, продукція Рошен може потрапляти на рашу різними шляхами, наприклад через Китай чи Казахстан. Смачні цукерки - ціла Європа у захваті.
  6. Командир Редіс: У межах обміну 24 серпня не повернули з російського полону жодного бійця Азову nv.ua/ukr/ukraine/events/obmin-polonenimi-prokopenko-zayaviv-shcho-pid-chas-obminu-24-serpnya-ne-povernuli-zhodnogo-azovcya-50445647.html
  7. Нині зареєстрований форумчанин - у темі про новеньких коротко описав хто і звідки. Якщо цікавитеся моїми політичними поглядами то у слогані "Армія, Мова, Віра" вони й відображені. Я переконаний порошенківець, до віри у мене ставлення цілком політичне. Хоча і хрещений греко-католик і ходив давно мітингами за відновлення УГКЦ, але нині я за ПЦУ, тим більше що папаша римський виявився ватніком.
  8. Пане, але це лише 115 осіб. Карасіков на Курщині налапано декілька тисяч. Так що все попереду - будуть і Азовці. Можна подумати, що путлєр звертав би увагу на просьби полонених строковиків на кого їх міняти. Це він за медведчука може віддати 200 Азовців, а строковики йому так насправді до дупи.
  9. Про Ізраїль і його методи гарно один дядько пише. Якщо ви хочете поговорити про контрасти, коріння яких лежать у спотвореному сприйнятті, зверніть увагу на поточну різницю між тим, як США ставляться до допомоги Україні та Ізраїлю. Зверніть увагу, як військові операції однієї країни залишають після себе цілковите спустошення, незважаючи на відсутність у противника здатності заподіяти такий самий біль, а інша щиро слідує законам, що регулюють гуманне ведення війни? Виникає запитання: у чому корінь цієї кричущої невідповідності? Чому існують ці обурливі подвійні стандарти щодо підтримки України та Ізраїлю? Як можна миритися з тим, що Україна змушена боротися з обмеженнями на відстань ракетного обстрілу території агресора. nv.ua/ukr/opinion/chomu-u-ssha-boyatsya-peremogi-ukrajini-analiz-viyskovogo-eksperta-endryu-tannera-50445442.html
  10. Вітаю з карпатського горба. Я є вигнанець з колись нормального форуму "Країна майстрів", але там з'явився місцевий Путлєр диктатор і просрав такий форум. Політично дуже активний і трохи активний у господарці на карпатському горбі, де я проводжу відпустку (липень-вересень)
×
×
  • Створити...