Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

VolodymyrVR

Пользователи
  • Публікації

    13
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача VolodymyrVR

  1. Привіт! Продовжую пошуки ділянки. Знайшов ще одну, яка потенційно виглядає цікаво. Але по ній є питання. Якщо знайти її на кадастровій мапі і ткнути в неї, то у вспливаючому віконці на ділянці показує 2 кадастрові номери. Якщо ж на сайті держгеокадастру спробувати пошукати "інформацію про права", то за одним номером знаходить, за іншим каже: Чому таке може бути і чи варто турбуватися, що щось не так? За номером, за яким інформацію про права знаходить, вказано: "Вид використання: присадибна" - це нормально?
  2. Дякую за пораду! Але концептуально ж проблема всеодно залишається, тому що завжди буде якийсь проміжок часу між видачею довіреності та офомленням угоди.
  3. Нотаріус каже те ж саме, що каже anabioz: Але відповіді на запитання "що буде, якщо по базам даних власник в порядку, а потім виявиться, що його вже не було в живих на той момент?" я не дізнався.
  4. Продавець каже, що має довіреність, власник за кордоном. Я почав думати над можливими ризиками такої угоди.
  5. Якщо ні, то наслідки наче зрозумілі. Але якщо ви ставите таке запитання, то ймовірно ви хочете сказати, що якщо будівлі зареєстровані, то перевести землі в "парк" наврядчи вдасться? Хоча в нашій чудовій державі все можливо. 🙂
  6. Сумно. А якщо на ділянці вже щось побудоване, то на таку ділянку вже не можуть накласти подібного роду заборону?
  7. Але ж цілком може бути таке, що власник вже помер, але поки що в базі даних рагсу цієї інформації немає. Чи можна себе убезпечити від такого?
  8. Навіть після смерті власника (якщо срок дії довіреності не вичерпано)?
  9. А що саме копати? В сенсі питати в них за це обмеження (що я вже зробив, але місяць треба чекати) чи може є якісь послуги в них (нехай за гроші), де б можна було отримати більш детальну інформацію типу чого воно так і що з тим можна зробити?
  10. Привіт! Продавець продає землю за довіреністю. Які є ризики? Ну от скажімо сидимо ми з продавцем (представником власника з довіреністю) у нотаріуса, оформлюємо угоду. В цей самий момент власник ділянки йде в інший світ. Наступної хвилини нотаріус фіксує угоду. Чи буде дійсна угода в такому випадку (коли її зафіксували після смерті власника)?
  11. Привіт! Знаходив на форумі пару аналогічних запитань, але вони без відповіді. Писав в приватні повідомлення автору однієї теми, але він не відповідає нічого півтора тижня. То ж вирішив запитати знову. Є ділянка. По ній держгеокадастр показує вид обмеження "Зона надзвичайної екологічної ситуації". Першим що я зробив, це запитав у продавця про це. Продавець каже, що не знає про що мова. Далі, пройшовши певний квест, я написав звернення в держгеокадастр з проханням дати роз'яснення що це таке на конкретній ділянці. Прийшла відповідь, що впродовж місяця вони надішлють мені відповідь. Впродовж блядь місяця. Сусідні ділянки збудовані. Перевіряв ділянки навкруги щодо обмежень, по ним таких обмежень немає. Скажіть, будь-ласка, чим може бути обумовлене таке обмеження (з урахуванням того, що навкруги все "чисто")? Якщо придбати ділянку з ним чи великі ризики того, що це обмеження стане поперек горла і від нього не можна буде позбутися?
×
×
  • Створити...