Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Валентин Комашко

Пользователи
  • Публікації

    8
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про Валентин Комашко

  • День народження 16.04.81

Персональная информация

  • Имя
    Валентин
  • Род занятий
    розробник

Валентин Комашко's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Уже месяц на форуме
  • Уже неделю на форуме
  • Начало популярности
  • Первый пост
  • Начинающий собеседник

Recent Badges

8

Репутація

  1. Вибачаюсь за паузу, але були певні причини. Все заради перемоги. Процес інтимних відносин з акумуляторною збіркою продовжується. Дана збірка була протестована на навантаженні 2 квт, провода були використані 10авг, подвійні (знаю, що мало, але на той момент інших не було). Тест продовжувався півгодини, диму не було, кліщі показали близько 88 ампер на розряд. Отримав коробку розподільчу 400х300х120, збірка ідеально підійшла. Додатково почепив дешевий шим-контролер для можливості екстренної зарядки чи підключення додаткового легкого навантаження. Від основної бмс відмовився, використав активний балансир на конденсаторах (чудово балансує). Основні функції бмс виконує гібридний інвертор (25.2 - верх, 20.0 - низ по напрузі). За 4 години без світла (в основному працював кондиціонер, холодильник, світло) - акумулятор розрядився майже повністю, температура була близько 38 градусів. Вранці інвертор перейшов на заряд від сонячної панелі (аксіома 585), і до вечора акумулятор вже був заряджений. Основну мережу не використовую для гібридного інвертора (поки що).
  2. Чи багато було вогню? 😆 Він реактивною тягою із столу пролетів метрів 4 і залетів під металевий стелаж. А там вже його впіймав і в червоному стані вкинув у відро із сіллю. Моліцели на дронах можуть віддавати 10с на протязі деякого часу (збірка 2Р) То я думаю 0.6с буде чудово. Стосовно лфп... Була задумка, але по вольтажу не проходять, їх потрібно більше, потім якщо там "розумна" бмс - то однозначно ні, бо не заведеться і не дасть на вихід нічого. А якщо ще і борткомп спілкується з бмс, то теж ні. Робив додатковий акб на 32700 для електробайка, який підключався в роз'єм зарядки (потрібно підсилювати проводку) - так працювало.
  3. Додатково буде ще активний балансир на конденсаторах для 6s. Стосовно синіх банок - то така термоусадка в мене. Я при тестовій розкладці в деяких елементах пошкодив холдером рідну обгортку (в гармошку склалась) один акумулятор тест на коротке не пройшов. нажаль відео не встиг зняти.
  4. Коли зимою я тестував на полі molicell, то старався, щоб струм заряду був не більше 10а на 6s2p, тобто по 5 ампер на банку. Але я за великими струмами не бігаю, то ж струм заряду виставлю близько 60 ампер. Користуватись буду в квартирі, мінусових температур не буде. Все, батку доробив, 6 годин запланованого часу із сім'єю коту під хвіст, але мов би все вийшло. Залишилось подружити з проводами, а потім із бмс.
  5. Попередньо якось так виходить. Вся збірка ідеально вмістилась в пластиковий кейс від 7" дрона.
  6. Дійсно, ви праві, є імовірність вильоту одного елементу чи декількох в групі. Хоча з цими елементами працюю більше півтора року, то казусів не було (батки на дрони). Але і немає можливості як в теслі зробити запобіжник на кожну ячейку. Як варіант я бачу на 3д принтері роздрукую інші холдери, типу 3х2, і вже їх об'єднаю через запобіжники. Але то таке щось страшне вийде та і здорове. Треба до ранку обдумати. Дякую за підказки.
  7. там дійсно li-ion, 6 збірок, в кожній збірці по 24 акумулятори. що маєте на увазі "контролюється напруга 24-х елементів"? там буде бмс встановлено. стосовно налаштувань інвертора - дякую, не додумався глянути. на вихідних перевірю.
  8. Вітаю! Нещодавно я прикупив собі гібридний інвертор Powmr 4.2квт 24в. Також є в наявності 150 штук новеньких акумуляторів molicel inr-21700-p42a (3.7в) Є обладнання для точкового зварювання Gliter 801b (займаюсь перепаковкою та виготовленням акумуляторів). Маю на меті виготовити збірку 6S24P для даного інвертора. BMS DALY 6S 150A. Планую робити поблочно (є холдери 6х4, в кожному блоці всі акумулятори впаралель, блоки послідовно з'єднані) Варити буду 2х рядними шинами типу "Н" 0,15мм. І питання - як дані акумулятори поведуть себе в роботі з інвертором, може є якісь нюанси, про які потрібно подумати перед монтажем? LiFePo4 не купляв, бо вже були замовлені li-ion 21700.
×
×
  • Створити...