Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

vladch

Пользователи
  • Публікації

    4
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача vladch

  1. поки що в акб вклав гроші , бо невідомо яка зима буде і все таке. А там побачимо, балкон виходить на південний-захід, тому теж не ідеально, але після обіду сонце якраз туди припікає.
  2. так, я сьогодні такий собі замовив. Перечитав форум, вчора глянув на фотки внутрішнього світу, на радіатори, кандюки та інше і вирішив брати. Планую ставити в квартирі, скоріше за все, без панелей, тільки акум... Хоча теоретично, оскільки він розраховіний на низьку напругу з панелі то можливо парочку десь на балконі притулити спробувати. Але ще не дозрів до того рішення, та й ефект прикинути потрібно в такому випадку, чи буде користь від панелей в моєму варіанті реалізації. дійсно продавець запитав чи знаю я про мито і чи може він вписати суму 310доларів, я відповів що знаю, пиши. і він відправив через пару годин.
  3. З приводу мита цікаве питання. Це мито їхнє, китайське, чи наше? Знаєтья наше скасували десь числа 18 цього місяця. Але навіть з митом ціна досить приємна як на наш час. Внутрішній світ виглядає наче дійсно добре, більш менш великі радіатори (в якомусь відео бачив що в PwrMR вони менші).
  4. Доброго всім дня. Розглядаю такий інвертор як UPS для квартири (критична мережа+ можливо інколи праска чи фен). Планую використовувати разом з збіркою 230Аг акумів, та платою BMS на 200А (можливо обмеження струму виставлю менше). @Enot123hпідкажіть, купляли у оф магазині на Алі? це на нього посилання на початку посту?
×
×
  • Створити...