Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Володимир10

Пользователи
  • Публікації

    2
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Володимир10

  1. 13 хвилин тому, Vikctor сказав:

    З окремим нулем то лишень у випадках, де цього потребує інвертор. Більшості інверторів того не потрібно. Стосовно ціни питання, де левову долю в вас з'їдає акб, то раджу почитати наприклад цю тему (останніх 10 сторінок вистачить) і зекономити трохи грошенят.

    Дякую за інфу. Єдино, що можна відбити на ціні акума - купити у китайців напряму. Інші типи крім LiFEPO4 - дешевше не буде, просто сплатиш не відразу, а частинами, при заміні акумів, збирати із "ячеєк" ставити плати тобто виготовити акум самому - таке собі задоволення...  Щодо "0" якщо є варіант гібрида, що не потребує розділення - поділіться. 

  2. Панове вітаю. Тема на 3ф мережу поставити 1ф гібридний інвертор цікава, а тому поділюсь своїми судженнями. До цього моменту вирішував проблему звичайним 1ф генератором, що подає напругу на 3ф пакетник- перемикач і все це діло перемикається вручну. В автоматичний режим це діло немає сенсу ставити, бо 4,5квт генератор всього не витягне ну і є куча ньюансів. Отже по гібридам. Хочу поставити поки без панелей, щоб віддавав живлення від АКБ - це зрозуміло. Тепер варіанти: якщо ставити трифазний - дорого і нема сенсу для мене. Тобто зупиняюсь на критичній фазі: газовий котел, холодильник, насос скважини, ну і трохи світла. 5квт/48В і батарея LiFEPO4 48V 100AH - надасть спокійного життя (тепло, вода, світло, продукти) мінімум на 4 години при розумній експлуатації-більше (умовно, не обов'язково бігти всією родиною в цей час в душ і ганяти насос 1,1квт). Ціна цього питання до 100тис. грн (власне левова частка - акумулятор). Виклики для цього рішення: по-перше підключення 0. Його обов'язково потрібно на цій фазі відділити і поставити окрему нульову колодку. Якщо ви ставите обладнання біля існуючої електрошафи - це досить просто робиться. В моєму випадку трохи складніше: в будинку не зручно, а є бажання це ще зробити в гаражі. І от тут є два варіанти: тягнути ще один нуль в будинок(що досить складно), або використати кабель заземлення ( в мене в будинок 5жил 3ф, нуль, земля). Тобто в будинку не буде заземлення (воно зроблене в гаражі), або зробити біля будинку новий контур заземлення і завести його в щиток))) Ну а другий виклик неякісна подача світла в мережі: може бути 170В, а відповідно питання щодо стабілізатора напруги. Отака мисля.... Якщо у когось є вже робоча схема під такий варіант - діліться))))

    • Сумно 1
×
×
  • Створити...