Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Andrei Pastushuk

Пользователи
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Andrei Pastushuk's Achievements

Начинающий

Начинающий (2/13)

  • Начало популярности
  • Первый пост
  • Начинающий собеседник

Recent Badges

4

Репутація

  1. Не обов'язково ставити ванну після облицювання приміщення. Також, від пластикової 155см можна відрізати 5 см. А це вже буде досить комфортно для людей до 178см висотою.
  2. Ось лейаут меблів без "ліжка в печері" кімнати підлітка: І до речі, дякую за такий детальний аналіз, та велику кількість пойнтів! Дуже цікаво було прочитати та задуматись!
  3. Ого! Це буде цікаво... Маю намір подискутувати: знайду аргументи на все, окрім пункту 8. 1. Окремий гараж — це ще більше не про економію. 2. Монолітний каркас + утеплення стін та плит дозволять уникнути проблем. 3. Коли є потенційна проблема, архітектор може відкрити на неї своє око нових можливостей — вона перетворюється на перевагу. 4. На план був поставлений SUV з бібліотеки моделей, шириною 223см. Навіть Cadillac Escalade 2024 — 206см. Гараж — 348см. 5. Там 2 дверей. Кухня і вітальня — через тамбур від гаражу. Та й запахи залежать від типу авто, дверей, та вентиляції. 6. Я не можу вважати вітальню брудною зоною у всіх випадках. Існують громади, де при всьому бажанні дуже важко буде знайти та принести з собою бруд у дім. Та й від особистої гігієни та звичок це теж залежить. 7. Це тільки якщо є непереборне бажання заходити з гаражу. Взагалі, це задумувалося, як більш казуальна можливість виходу в гараж — наприклад, за викруткою чи розвідним ключем. 8. Немає аргументів. Так, не все ідеальне в цьому світі:). 9. Його не потрібно дуже інтенсивно використовувати: це більш офіційна вітальня, а не family room. Там можна поставити консоль, and then call it a day. Диван я б відсунув до стіни, тільки якщо LED-панель більше 200 дюймів. Більярдний стіл — це просто для масштабу. Насправді там скоріше буде лінійний диван, 2 сайди, журнальний столик та комод/дисплей шафа/консоль (або вихід у двір замість неї). 10. Проект для молодої сім'ї. That's why. 11. Є велика функціональна різниця між вітальнею та фемілі-рум. Наприклад, у вітальні не потрібні книжки та відео-ігрові приставки. Але це звісно залежить від стилю життя хазяїв та їх друзів. 12. Це ж кімната не для Сталіна, а для підлітка. А майже будь який підліток буде тільки радий такій компоновці. Та й не треба, щоб ліжко було максимально освітлене. Менше світла — глибший сон:). 13. Думаю для сучасного стилю це може бути навіть перевагою:
  4. Все досить продумано. Гарне та зручне планування вам вже зробив забудовник. Якщо у вас молода сім'я з не більш як 4х осіб, вам слід все робити так, як вам вже запропонували.
  5. Проект WIP (в розробці) безкоридорного монолітно-каркасного двоповерхового будинку — для сім'ї з 5 осіб. Інтер'єр — 828х828см (креслення виконані з прив'язкою до решітки 12см, тому вся structure-складова має розміри, кратні 12). Мета: Комфорт, компактність, економічність, енергозбереження, перспективність. Конструкція: Проект передбачає одну з/б колону в центрі кожного поверху та цегляні перегородки 12см. Міжкімнатні двері — 82см. Сходи дещо вищі від стандартів, лендінґ на висоті +75см FFL. Можливий вихід у задній двір через вітальню (поки що немає на плані), можлива велика тераса над гаражем. 1й поверх: Гараж (до 5.5м авто), вітальня, кухня-столова, передпокій, тамбур, туалет, пральня/котельня 2й поверх: Master-спальня, кімната підлітка, дитяча з 2-пов. ліжком, фемілі-хол, ванна. Наразі це один з найбільших за площею з 8ми останніх проектів, що я розробляю з метою втілення максимальної зручності експлуатації та економіі в будівництві. Буду радий почути ваші думки та критику.
×
×
  • Створити...